ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015
0 σχόλια

ΓΙΑ ΤΗΝ ΡΕΒΑΝΣ ΣΤΟ ΣΤΟ ΣΟΥΦΛΙ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ Η ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ

1/30/2015 06:16:00 μ.μ.


ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ
 
Ρεβάνς από το Σουφλί

Μετά την εμβόλιμη αγωνιστική, τα περιθώρια προετοιμασίας για το επόμενο παιχνίδι είναι πολύ περιορισμένα. Το πρωί της Πέμπτης όσοι αγωνίστηκαν έκαναν ένα χαλάρωμα και οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά. Έτσι ο Παντζιαράς με ουσιαστικά μόνο με μια προπόνηση, την σημερινή, πρέπει να ετοιμάσει την ομάδα για το παιχνίδι της αυλαίας του δεύτερου γύρου στο Σουφλί.  Μια αναμέτρηση που φέρνει στην μνήμη την ατιμωτική ήττα με 3-0 στην πρεμιέρα του φετινού πρωταθλήματος. Μια αναμέτρηση που δεν θα έχει καμιά σχέση με την κυριακάτικη, αφού το αγωνιστικό έκτρωμα που παρουσίασε η Δόξα ανήκει στο παρελθόν. Η ομάδα που μόλις είχε στηθεί και μάλιστα με τον τρόπο που είχε στηθεί έχει δώσει την θέση σε ένα αξιόμαχο σύνολο που έχει όλα τα χαρακτηριστικά ενός πραγματικά υπολογίσιμου αντιπάλου που ξέρει ότι εκπροσωπεί την ιστορία της δραμινής ομάδας.
Από εκεί και πέρα στα αγωνιστικά της ομάδας δεν υπάρχουν κάποια άλλα προβλήματα πέρα από γνωστά. Για προληπτικούς λόγους χθες δεν προπονήθηκαν οι Στόικος, Χαριτίδης και Ντουτσαρίδης ενώ σήμερα ο Παντζιαράς θα κάνει ανάλυση του αντιπάλου.

Αποδεσμεύτηκε ο Β. Κωνσταντινίδης, οδεύει προς Άρη

Στο χθεσινοβραδινό συμβούλιο της διοικούσας επιτροπής αποφασίστηκε η αποδέσμευση του Βασίλη Κωνσταντινίδη. Ο ομογενής σέντερ φορ πριν από μια εβδομάδα έθεσε σχετικό αίτημα στην διοίκηση της Δόξας και αυτός ήταν ο λόγος που δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της ομάδας για το παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό.
Βλέποντας την επιθυμία του παίκτη να συνεχίσει την καριέρα του στον Άρη, διοίκηση και προπονητής έδωσαν την συγκατάθεση τους καθώς σε άλλη περίπτωση κανείς δεν θα είχε όφελος.  Τόσο ο παίκτης που ήθελε να φύγει  δεν μπορούσε να μείνει με το ζόρι, μιας και στην Δόξα κανείς δεν παίζει χωρίς να αντιλαμβάνεται την τιμή να φοράει την φανέλα της, όσο και η διοίκηση που θα είχε να αποζημιώνει έναν παίκτη από τον οποίο από την πρώτη μέρα προσδοκούσε πολλά και σε τελική ανάλυση δεν τα πήρε λόγω του μακροχρόνιου τραυματισμού του. Είναι γεγονός ότι ο Κωνσταντινίδης είναι ένας εξαιρετικός σέντερ φορ που έδειξε την ποιότητα του μέσα στο Βικελίδης  και  στο παιχνίδι με την Καστοριά αλλά μετά τον τραυματισμό του δεν είχε άλλη συνεισφορά.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top