ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2015
0 σχόλια

ΕΠΣ ΔΡΑΜΑΣ : ΝΙΚΗ ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΞΗΡΟΠΟΤΑΜΟΥ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΑΜΙΣΟ

1/11/2015 10:16:00 π.μ.


Μεγάλη νίκη πέτυχε στο φινάλε ο Μέγας Αλέξανδρος Ξηροποτάμου, περνώντας από τη Νέα Αμισό, σε καθοριστικό παιχνίδι.
ΝΕΑ ΑΜΙΣΟΣ-ΞΗΡΟΠΟΤΑΜΟΣ 1-2: Ήταν κυριολεκτικά αγώνας «ζωής ή θανάτου», καθώς λόγω της δεινής βαθμολογικής θέσης τους, και οι δύο ομάδες έψαχναν απεγνωσμένα τους βαθμούς, έτσι μπήκαν προσεκτικά στην αρχή. Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο, διάστημα στο οποίο έχασαν ευκαιρίες για δεύτερο γκολ. Στην επανάληψη η Αμισός ισορρόπησε, ισοφάρισε, το ματς απέκτησε «άγρια» ομορφιά με φάσεις εκατέρωθεν και τελικά «μίλησε» η εμπειρία του Μιχάλη Κωνσταντινίδη, που χάρισε σπουδαία νίκη στον Ξηροπόταμο, καταδικάζοντας την Αμισό σε πικρή ήττα.
ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛ: Στο 12΄ δυνατό σουτ του Φ. Ζορμπίδη έξω από την περιοχή πέρασε ελάχιστα άουτ, στο 25΄ ασυνεννοησία του Κ.Θ. Κιουμουτυζή με τον Κ.Γ. Κιουμουρτζή, ο Σαββόγλου έγινε κάτοχος της μπάλας και από θέση πλάγια πλάσαρε άουτ. Μετά από δύο λεπτά, ωραία συρτή σέντρα του Κωνσταντινίδη στον Πιστικό, που πλάσαρε, η μπάλα κατευθυνόταν στην εστία, όμως έτρεξε και απέκρουσε στη γραμμή ο Ευσταθιάδης. Στο 30΄ ο Πιστικός με το δεξί έβγαλε ωραία σέντρα και με μονοκόμματο σουτ ο Μιχάλης Κωνσταντινίδης έκανε το 0-1. Στο 32΄ σουτ του Κωνσταντινίδη μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια ο Χατζόπουλος, στο 35΄ φάουλ του Σαρίδη, κοντινή κεφαλιά του Νικολαϊδη ελάχιστα άουτ. Στο 38΄ μπάσιμο και πλασέ του Τριανταφύλλου, απέκρουσε ο Χατζόπουλος, νέο σουτ του Κωνσταντινίδη και νέα απόκρουση του τερματοφύλακα. Στο 42΄ πλασέ του Αθανασιάδη από πλάγια άουτ, στο 54΄ ο Χατζόπουλος απέκρουσε δύσκολα φάουλ του Σίντου. Δύο λεπτά αργότερα, σέντρα ακριβείας του Σαββόγλου και με εξίσου ωραία κεφαλιά ο Γιορανίδης ισοφάρισε. Από το σημείο αυτό κι ως το τέλος το ματς εξελίχθηκε σε «ρώσικη ρουλέτα», καθώς οι παίκτες και των δύο ομάδων ενέτειναν τις προσπάθειές τους για δεύτερο γκολ, δημιουργώντας πολλές επικίνδυνες στιγμές και στις δύο εστίες. Τελικά στο 89΄ ο Μιχάλης Κωνσταντινίδης με πολύ ωραίο αριστερό σουτ σημείωσε το δεύτερο προσωπικό του γκολ (1-2).
ΔΙΑΚΡΙΘΕΝΤΕΣ-ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Από τη Νέα Αμισό ξεχώρισαν οι Αθανασιάδης, Νικολαϊδης, Σαρίδης, από τον Ξηροπόταμο οι Κωνσταντινίδης, Πιστικός, Μαγγανάρης και Σίντος. Πολύ καλός ο διαιτητής Θ. Παρχαρίδης (Βάντσης, Κελίδης).
ΝΕΑ ΑΜΙΣΟΣ: Χατζόπουλος, Μπόζιος, Ευσταθιάδης, Χοροζίδης (65΄ Λαχανόπουλος), Φ. Ζορμπίδης, Νικολαϊδης, Ευαγγελίδης (46΄ Γιορανίδης), Ζαγιάγκου (85΄ Νικολαϊδης ΙΙ), Σαββόγλου, Σαρίδης, Αθανασιάδης.
ΞΗΡΟΠΟΤΑΜΟΣ: Κ.Θ. Κιουμουρτζής, Κ.Γ. Κιουμουρτζής, Τ. Δημίου, Μαγγανάρης, Σίντος, Καρατάσος, Τριανταφύλλου (81΄ Χατζηπάντος), Άρμεν (42΄ λ.τ. Παϊσίδης), Πιστικός, Αλεξίου, Κωνσταντινίδης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top