ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2015
0 σχόλια

ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ : ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΑΣΤΕΡΑ ΕΞΑΡΧΙΩΝ ΚΑΙ ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ

1/24/2015 01:38:00 μ.μ.



Ο Αστέρας Εξαρχείων προχώρησε στη νέα του μεταγραφή που σίγουρα θα τον βοηθήσει σημαντικά για τη συνέχεια του πρωταθλήματος στον 2ο όμιλο της Β' Αθηνών.


Πιο συγκεκριμένα απέκτησε τον 24χρονο τερματοφύλακα, Γιώργο Τσαλίκη, που αξίζει να σημειωθεί ότι ξεκίνησε σε ηλικία 14 ετών στον Αστέρα και μετά από δύο χρόνια πήρε μεταγραφή στο Ρουφ, που έπαιζε στη Δ' Εθνική.

Εν συνεχεία μετακόμισε στην Ένωση Βοτανικού, όπου και υπερασπίστηκε την εστία της στην Α' Αθηνών για πέντε χρόνια με ιδιαίτερη επιτυχία. Μάλιστα το νέο μεταγραφικό απόκτημα είναι γιος του Παναγιώτη Τσαλίκη (με αυτόν προπονητή ο Αστέρας πέτυχε την άνοδο στη Β' ΕΠΣΑ πριν από τέσσερα χρόνια όταν «έφυγε» από τη ζωή ο «γίγας» Λώλος).



Δύο νέοι παίκτες εντάχθηκαν στο δυναμικό της Κηπούπολης, με σκοπό η ομάδα να παλέψει για την παραμονή της στη Β' ΕΠΣΑ.

Πιο συγκεκριμένα αποκτήθηκαν οι Κώστας Μόσχος, που έχει παίξει -μεταξύ άλλων- σε Άγιο Ιερόθεο, Ανθούπολη και αποκτήθηκε ως ελεύθερος, όπως επίσης και ο μεσοαμυντικός Θοδωρής Νομικός, που έχει περάσει πρόσφατα από Αστέρα Μαγούλας και Αγία Ελεούσα. Παράλληλα, επανήλθε μετά από ένα εξάμηνο παρουσίας του στην Κ-20 του Απόλλωνα Σμύρνης και ο αμυντικός Ευθύμης Παρασκευόπουλος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top