ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2015
0 σχόλια

ΕΠΣ ΠΕΙΡΑΙΑ : ΠΕΝΤΕ ΠΡΟΣΘΗΚΕΣ ΣΤΟΝ ΕΡΜΗ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ

1/24/2015 01:36:00 μ.μ.




Στα πλαίσια της ενίσχυσης του συλλόγου έγιναν μέχρις στιγμής πέντε ουσιαστικές  μεταγραφές στα πλαίσια της ενίσχυσης του συλλόγου.

 
Συγκεκριμένα αποκτήθηκαν οι παρακάτω ποδοσφαιριστές .   Τον 24χρονο αμυντικό Παπαδόγκονας Λυκούργος από Α.Ο. Κερατσινίου  
Τον 25χρονο κεντρώο Δερμάτης Βασίλειος Ελεύθερος
Τον 24χρόνο αμυντικό Λουκογιαννάκης Νικόλας Κύπρος Κορυδαλλού  
Τον 18χρόνο μεσοεπιθετικό Κοντός Ναπολέων από την Δόξα Πειραιά
Τον 17χρόνο αμυντικό χαφ Γκάτζιο Μιχάλη από τον ΠΑΟ Ρουφ .
Καλώς ορίζουμε τους νέους ποδοσφαιριστές στο ιστορικό σωματείο του Ο.Φ. Ερμή και τους ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική χρονιά
  2.  Η ομάδα του Ο.Φ. Ερμή Κορυδαλλού  θέλει να ευχαριστήσει τα φιλικά σωματεία  του  Α.Ο. Κερατσινίου και  της Κύπρου Κορυδαλλού ,  για την παραχώρηση των ποδοσφαιριστών  Παπαδόγκονα Λυκούργου και Λουκογιαννάκη Νικόλαου αντίστοιχα.
 3.  Παρελθόν από τον Ο.Φ. Ερμή αποτελούν για καθαρά επαγγελματικούς λόγους  δύο εξαιρετικοί ποδοσφαιριστές , τόσο ποδοσφαιρικά όσο και σαν χαρακτήρες,  ο λόγος για τους  Πύρρο Ρόντενς-Κωνσταντίνο και Μπασκώζο Παναγιώτη, οι οποίοι δεν μπορούσαν να ακολουθήσουν τις υποχρεώσεις της ομάδας , τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία σε ότι και αν  κάνουν στην συνέχεια.
  Οι άνθρωποι τις ομάδας εξετάζουν κάποιες ακόμα περιπτώσεις ποδοσφαιριστών. Περιπτώσεις που θα μπορέσουν να ενισχύσουν άμεσα τον σύλλογο. Ανακοινώσεις σε λίγες μέρες.    
Ο.Φ. Ερμής Κορυδαλλού

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top