ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015
0 σχόλια

ΕΠΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ : ΟΙ ΡΕΒΑΝΣ ΤΩΝ ΗΜΙΤΕΛΙΚΩΝ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΔΙΕΞΑΓΩΝΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΑΤΣΑΛΕΝΙΟ ΚΑΙ ΓΚΑΖΙ

1/28/2015 12:05:00 μ.μ.




Σε Ατσαλένιο και Γάζι στρέφονται σήμερα τα βλέμματα των φίλων του ηρακλειώτικου ποδοσφαίρου, με τις ρεβάνς των ημιτελικών του Κυπέλλου ΕΠΣΗ να κεντρίζουν το ενδιαφέρον!
Η μεγαλύτερη βάσει ονομάτων αναμέτρηση γίνεται στο Ατσαλένιο, με τον ΠΟΑ και τη Μινωική, μετά το ισόπαλο 0-0 του πρώτου αγώνα, να έχουν αφήσει ανοιχτούς λογαριασμούς για τη ρεβάνς. Ο ΠΟΑ, ως γηπεδούχος, θέλει να εκμεταλλευτεί την ανίκητη έδρα του, ενώ η Μινωική πάει για να κοιτάξει στα μάτια τους «πράσινους» και να διεκδικήσει την πρόκριση με όσες πιθανότητες της αναλογούν.
Στο Γάζι, το Αθλόπολις θα κυνηγήσει μια από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις στην ιστορία του θεσμού, θέλοντας ως ομάδα της Β΄ ΕΠΣΗ να περάσει στον τελικό, αλλά από την άλλη οι Μοίρες, έχοντας νικήσει με 1-0 στην έδρα τους, έχουν το προβάδισμα για την πρόκριση. Αναλυτικά οι διαιτητές των σημερινών ημιτελικών:
Σήμερα (14:30)
* ΠΟΑ-Μινωική (γηπ. ΠΟΑ): Στραντζαλίδης, Μαυρουδής, Μερκουλίδης, 4ος διαιτητής: Μουρτζάκης, παρ. διαιτησίας: Βιδάκης, παρ. αγώνα: Τσιχλάκης
* Αθλόπολις-Μοίρες (γηπ. Αλμυρού): Φουκάκης, Σφακιανάκης Μ.Μ., Βασάκης, 4ος διαιτητής: Παπαδάκης, παρ. διαιτησίας: Μαστορίδης, παρ. αγώνα: Νησσωτάκης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top