ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015
0 σχόλια

ΕΠΣ ΔΥΤ. ΑΤΤΙΚΗΣ : ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΤΗΣΙΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΡΙΚΟ

1/31/2015 09:58:00 μ.μ.
Σπουδαία νίκη με 2-1 σημείωσε ο Αστέρας Άνω Λιοσίων επί του Μεγαρικού, προσπερνώντας τον στην βαθμολογία της Β’ Ε.Π.Σ.Δ.Α.. Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να προηγηθούν στο 22ο λεπτό της συνάντησης με σκόρερ τον Σταμέλο. Η απάντηση του Αστέρα ήταν άμεση, με τον Πουλιάκο να φέρνει το παιχνίδι στα ίσα στο 30ο λεπτό. Την μεγάλη ανατροπή ολοκλήρωσε στο δεύτερο ημίχρονο, με τη συμπλήρωση μίας ώρας παιχνιδιού, ο Θεοδωρόπουλος. Σοβαρά παράπονα από την σημερινή διαιτησία των Σταμάτη-Κρετσίμου-Πανουτσάκου έχει η ομάδα του Μεγαρικού, με την ομάδα των Μεγάρων να κάνει λόγο για αλλοίωση αποτελέσματος, κάνοντας ανοιχτή επίθεση στην αρχιδιαιτητή κυρία Κωνσταντινίδη, ζητώντας την παραίτησή της ,αφού είναι ανίκανη να ανταπεξέλθει στα καθήκοντά της.Συγκεκριμένα φωνάζουν για το ακυρωθέν τέρμα του Δάλα στο 65ο λεπτό. 

Αστέρας: Κρητικός,Βασιλείου,Σιδηρόπουλος,Θηβαίος,Σμαϊλης,Βεϊζη,Κουκουρδέλης (80’ Παγώνης),Χρυσίδης,ΠουλιακοΒ (85’ Κωστόπουλος),Θεοδωρόπουλος,Λιγνός (65’ Καλλίνικος)

Μεγαρικός: Στρατούρης,Πιλήλης,Σάλτας,Χατζόπουλος (37’ λ.τρ. Λουκάς),Φυλακτός, Δάλας,Δέσκος,Βαγιανός,Σταμέλος,Ηλίας,Μενιδιάτης (80’ Τζαφέρης) 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top