ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015
0 σχόλια

ΜΟΙΡΑΣΤΗΚΑΝ ΒΑΘΜΟΥΣ ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΗΡΟΔΟΤΟΣ

1/18/2015 06:16:00 μ.μ.


Σε τεταμένο κλίμα λόγω του θανάτου του Κώστα Κατσούλη και υπό ισχυρή αστυνομική δύναμη, Εθνικός και Ηρόδοτος έμειναν στο 1-1.

Φορτισμένη ατμόσφαιρα, έντονα συναισθήματα. Στο κατάμεστο Μοσχάτο, ο Εθνικός αναδείχθηκε ισόπαλος με σκορ 1-1 κόντρα στον Ηρόδοτο.
Το κλίμα ήταν τεταμένο πριν καν ξεκινήσει ο αγώνας λόγω του άδικου χαμού του Κώστα Κατσούλη στο παιχνίδι του πρώτου γύρου.
Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας διεξήχθη το ματς που ήταν αν μη τι άλλο επεισοδιακό. Εντός αγωνιστικού χώρου δεν έλειψαν οι εντάσεις και τα σκληρά μαρκαρίσματα, ενώ στο φινάλε του παιχνιδιού έγιναν επεισόδια κατά την στιγμή που η αποστολή του Ηρόδοτου πήγε στα αποδυτηρία.
ΜΑΤ προφύλαξαν το χώρο, ωστόσο, η ένταση ήταν μεγάλη και το κλίμα φορτισμένο. Το πούλμαν του Ηρόδοτου αποχώρησε από το γήπεδο συνοδεία αστυνομίας, ενώ φέρεται να δέχθηκε και πέτρα, πληροφορία που δεν μπορεί να διασταυρωθεί.
Συνθήματα στους τοίχους και φόρος τιμής στον Κατσούλη
Σχεδόν όλοι τοίχοι περιμετρικά του γηπέδου είχαν γραμμένα συνθήματα κατά του Ηρόδοτου με πιο χαρακτηριστικό το "14/9/14 ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ", ενώ δεν έλειψαν και οι αναφορές σε "ΦΟΝΙΑΔΕΣ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΖΕΙ". Επιπλέον, λίγο πριν τη σέντρα οι φίλοι του Εθνικού μοίρασαν αφίσα με τον Κώστα Κατσούλη στον κόσμο ως φόρο τιμής. Ένα μεγάλο πόστερ, επίσης, του Κατσούλη το οποίο κρατούσαν φίλοι του Εθνικού έκανε το γύρο του γηπέδου σκορπώντας ρίγη συγκίνησης πριν οι δύο ομάδες μπουν στον αγωνιστικό χώρο. Αξίζει να σημειωθεί πως στις εξέδρες υπήρχαν και μαύρες σημαίες λόγω πένθους...
Για την ιστορία, ο Κούρντι άνοιξε το σκορ στο 38', ενώ ο Μανάλης ισοφάρισε με κεφαλιά στο 60'. Αποβλήθηκε ο Χαλκιαδάκης με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 86'.
ΕΘΝΙΚΟΣ: Βουτσινάς, Γκορόγια, Χαλκιάς (77' Παυλόπουλος), Μακρής, Σαμιώτης, Κουκούλης, Μανάλης, Σταφσουλάι, Λύγκος, Σάμιος (46' Γερόλυμος), Βελέτης (46' Τογρού)
ΗΡΟΔΟΤΟΣ: Παναγιωτίδης, Χαλκιαδάκης, Πρωτογεράκης, Χαρίτος, Ρουσσάκης, Μαυρίδης, Γενιτσαρίδης (71' Προβιδάκης), Κούρτι, Μεράι (85' Κλωνάρης), Κοιλιάρας, Πήλιος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top