ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015
0 σχόλια

ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΒΑΡΙΑ ΗΤΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟ ΚΟΥΦΑΛΙΩΝ ΣΤΟ ΕΥΟΣΜΟ

1/18/2015 08:27:00 μ.μ.


Λίγο η χαμένη ηρεμία των τελευταίων ημερών, λίγο η αποφασιστικότητα των ποδοσφαιριστών του Αίαντα, ήταν αρκετά για γνωρίσει ο ΠΑΟ Κουφαλίων, «βαριά» ήττα με 4-0 από τον Αίαντα Ευόσμου.
Οι γηπεδούχοι σαφώς πιο έτοιμοι από τα Κουφάλια, έδειξαν ότι θέλουν περισσότερο τη νίκη και τελικά μετά από ένα παιχνίδι όπου κυριάρχησαν στο μεγαλύτερο μέρος, πήραν το τρίποντο. Τα γκολ του Αίαντα σημείωσαν οι Καραμουκίδης (2) και Γιαννακίδης ενώ το τρίτο επιτεύχθηκε από αυτογκόλ, το οποίο χαρακτηριστικά ήταν το 3ο συνολικά που δέχεται ο ΠΑΟ Κουφαλίων με τον ίδιο τρόπο.
Πάντως αξίζει να σημειωθεί ότι ο ΠΑΟ Κουφαλίων είχε ένα καλό τέταρτο στην επανάληψη, εκεί όπου μάλιστα είχε μεγάλη διπλή ευκαιρία να ισοφαρίσει. Μετά το δεύτερο γκολ όμως των γηπεδούχων με τον Καραμουκίδη, τα Κουφάλια… κατέρρευσαν.
Στον αγωνιστικό χώρο, βρισκόταν κανονικά και ο επιθετικός Τζιβελέκης, ο οποίος παρά την έντονη φημολογία ότι θα αποχωρούσε από την ομάδα των Κουφαλίων, ξεκίνησε κανονικά το παιχνίδι.
Έτσι λοιπόν, ο Λάμπρος Ανδριόπουλος ξεκίνησε με νίκη στο ντεμπούτο του, στον πάγκο του Αίαντα, βάζοντας τον… πήχη ψηλά για την συνέχεια του πρωταθλήματος.
ΑΙΑΣ ΕΥΟΣΜΟΥ – ΠΑΟ ΚΟΥΦΑΛΙΩΝ 4-0
Διαιτησία: Ζαχαριάδης (Δημητριάδης – Νικολαϊδης)
Σκόρερς: Γιαννακίδης, Καραμουκίδης 2, (Αυτ.)
ΑΙΑΣ (Ανδριόπουλος): Σταυρίδης, Σιανάς, Κιλινγκαρίδης, Σέρα, Πολυκάρποφ, Ιωαννίδης, Λαφτσίδης Μ., Πάντσεφ, Καραμουκίδης, Λαφτσίδης Σ., Γιαννακίδης
ΚΟΥΦΑΛΙΑ (Τσιτενίδης): Σαρηγιαννίδης, Βλάχας, Γάκης Δ., Χούτας, Καραγιάννης, Γάκης Α., Τανταλίδης, Μίσκου, Τζιβελέκης, Γιαννουπλάκης, Αβραμίδης

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top