ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015
0 σχόλια

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΠΡΩΗΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ

1/30/2015 01:29:00 μ.μ.


Ο Δημήτρης Ρούσσης ξεσπά. Ο πρώην (;) πια ποδοσφαιριστής της Μαύρης Θύελλας σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε πριν λίγο μαζί μας ,  μιλά αποκλειστικά στο Sportstonoto.gr για τις απαράδεκτες όπως υποστηρίζει, συνθήκες που βίωσε και βιώνει ακόμη στην ομάδα της Καλαμάτας, ενώ καταγγέλλει για απειλές (!) που δέχθηκε από ανθρώπους της ομάδας και αυτές αφορούν το παρόν και το μέλλον της καριέρας του:
«Είμαι ένας επαγγελματίας ποδοσφαιριστής και το καλοκαίρι, όταν οι άνθρωποι της Καλαμάτας μας  ζήτησαν να έρθουμε να παίξουμε ποδόσφαιρο σε αυτή την ομάδα, μας έταζαν λαγούς με πετραχήλια. Εγώ προσωπικά, όπως βέβαια και τα’ άλλα παιδιά ξέραμε για την οικονομική κατάσταση της Καλαμάτας από τους προηγούμενους παίκτες που είχαν περάσει από εκεί, όμως μας διαβεβαίωναν ότι πλέον έχουν όλα καθώς τώρα στην ομάδα άλλαξαν προς το καλύτερο, ότι εκεί πια είναι ο Παπασταθόπουλος κλπ. Δυστυχώς όμως στην πορεία αποδείχθηκε πως τίποτα δεν άλλαξε και συνεχώς και οικονομικά – όπως από πλευράς οργάνωσης, προπονήσεων, ένδυσης κλπ - πηγαίναμε και βέβαια πάμε από το κακό στο χειρότερο», μας λέει γεμάτος πικρία και οργή ο 26χρονος ικανότατος (και πολύ σταθερός στην απόδοσή του) κεντρικός αμυντικός από το Αγρίνιο και συνεχίζει:
"ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΠΑΝΤΟΥ..."
«Εγώ προσωπικά - αλλά και πα ότι ξέρω και οι συμπαίκτες μου – σταμάτησα (…) να πληρώνομαι από τον Νοέμβριο μήνα. Μάλιστα δεν μου έδιναν χρήματα ούτε για το ενοίκιο του σπιτιού όπου έμενα, με αποτέλεσμα ν’ αναγκαστώ να το καταβάλω εγώ για να μη βρεθώ στον δρόμο (!). Σε συνεχή τηλέφωνα που έκανα στον κ. Ράλλη φυσικά ποτέ δεν απαντούσε, ούτε στα μηνύματα που αναγκάστηκα στη συνέχεια να του στέλνω στο κινητό του τηλέφωνο, αλλά ούτε και σε αυτά ποτέ του μου απαντούσε, όπως και σε κανένα άλλο παίκτη της Καλαμάτας. Τα έχω κρατήσει όλα για να μην λέει και για να έχω αποδείξεις. Όλοι χρωστάμε λεφτά, δόσεις, αυτοκίνητα, τηλέφωνα, τα πάντα. Δεν έχουμε να ζήσουμε, πέρα από μερίδες φαγητού (!) που μας έδιναν ακόμη, για να μη πεινάμε…».  
"ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ Ο ΣΚΑΡΟΣ..."
Και το καλύτερο το κρατάει για το τέλος ο καλός αμυντικός θητεία σε Παναιτωλικό, Αστέρα Τρίπολης (Α’ Εθνική) και πέρυσι σε Λάρισα: «Έστειλα πάλι ένα μήνυμα στον κ. Ράλλη πριν τις εκλογές να μου δώσει κάποια χρήματα γιατί δεν είχα πια ούτε να… πάω στο χωριό μου να ψηφίσω! Δεν απάντησε και πάλι. Του γράφω ξανά ότι αν δεν πληρωθώ δεν πρόκειται να επιστρέψω από την Αθήνα. Εγώ τσάμπα δεν παίζω, γιατί όπως σας είπα εγώ ζω από το ποδόσφαιρο. Καμία απάντηση. Τότε του ζήτησα να μου δώσει το δελτίο μου να φύγω από την Καλαμάτα και του χαρίζω όλα τα λεφτά που μου χρωστάνε, ακόμη και τα… ενοίκια. Μίλησα με τον Χρήστο Λουκά, μέλος της διοίκησης και μου είπε πως το συζήτησε με τον πρόεδρο και πως δεν θα μου δώσουν το δελτίο μου ότι και αν κάνω! Επίσης μου είπε πως δεν μου χρωστάνε ούτε ένα ευρώ και πως τα έχω… πάρει τα χρήματα. Τα ίδια λίγο πολύ τραβάει και ο Σκάρος, που ο κ. Λουκάς τον ειρωνεύεται (!) συνέχεια και άλλα παιδιά στην ομάδα.  Αυτό είναι πια εντελώς απαράδεκτο και ανέντιμο. Αύριο (σήμερα) έρχομαι Καλαμάτα και εύχομαι να μου το σώσουν το δελτίο μου, έστω και τώρα καθώς μένουν δύο ημέρες μόνο μέχρι το τέλος των μεταγραφών, διαφορετικά δεν ξέρω τι θα κάνω…». 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top