ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015
0 σχόλια

ΕΠΣ ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗΣ : ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΝΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗ

1/22/2015 09:18:00 μ.μ.



Ο αποκλεισμός από το Κύπελλο αλλά και η ήττα στο πρωτάθλημα από τον Αχιλλέα (μοναδική μέχρι τώρα) έφερε… ξέσπασμα για τον Νικολακάκη, ο οποίος σε εξ αναβολής παιχνίδι της 17ης αγωνιστικής επικράτησε εύκολα 0-4 του Αφιδναϊκού.

Πλέον, η ομάδα του Νικολακάκη ύστερα από 19 αγωνιστικές στην Β' ΕΠΣΑΝΑ βρίσκεται εννοείται στην κορυφή αλλά και στο +10 από τον κοντινότερο διώκτη της.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, το παιχνίδι ήταν… μονόλογος των φιλοξενούμενων οι οποίοι προηγήθηκαν στο 16' με ωραίο σουτ του Καλογερόπουλου, ενώ στο 39' ο Σάββας έκανε το 0-2 με ψύχραιμο πλασέ από ασίστ του Εγιουρούμ. Η ανωτερότητα του Νικολακάκη ήταν καθολική και στην επανάληψη, με τον Σάββα να ανεβάζει το σκορ στο 0-3 (52') με φανταστικό τελείωμα και τον Μουκάνη στο 75' να διαμορφώνει το τελικό 0-4 με σουτ εκτός περιοχής.

Αξίζει να σημειώσουμε πως το βαρύ σκορ έφερε έντονο εκνευρισμό στους ποδοσφαιριστές του Αφιδναϊκού, με αποτέλεσμα να υπάρχει μίνι ένταση μεταξύ τους, μετά το φινάλε του αγώνα.

ΑΦΙΔΝΑΪΚΟΣ: Μορφονιός, Βελτανιώτης (67' Σκέλλας), Ζαχαρόπουλος, Αλι, Νικολάου Παναγιώτης, Τάτσης, Νύχας, Κλίσι, Κούτσουκος (57' Τσαδάρης), Νικολάου Ιωάννης (71' Τζιόμαλλος), Τσαλίδης.

ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ: Παπαδόπουλος Χρήστος, Πανίδης, Νίκας (59' Τσαπανιδης), Παπαδόπουλος Νικόλαος, Δημάκης, Τερζίεφ (75' Ξενάκης), Μουκάνης, Καλογερόπουλος, Σάββας (70' Δαμιανίδης), Πιτσούνης, Εγιουρούμ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top