Σε πλήρη ανασυγκρότηση προχωρούν οι ομάδες που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα του 1ουομίλου της Γ Εθνικής κατηγορίας,  όπου τον πρώτο λόγο λόγο έχουν οι μεταγραφικές ενισχύσεις των ρόστερ τους, αλλά και οι αποχωρήσεις τόσο παικτών, όσο και προπονητών. Στα τελευταία νέα τους έχουμε:


Άρης: Τέλος ο Κάμπος

Μετά από πολύωρη συνάντηση, σε εξαιρετικό κλίμα, η διοίκηση του Άρη και ο προπονητής Πάουλο Κάμπος αποφάσισαν από κοίνου να διακόψουν την συνεργασία τους.
Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του Άρη, ο Βραζιλιάνος προπονητής χαίρει καθολικής εκτίμησης και σέβονται το έργο που πρόσφερε στην ομάδα, αλλά λόγω της απαγόρευσης και του κανονισμού της ΕΠΟ, αναγκάζονται να διακόψουν την συνεργασίας τους. Από την πλευρά του ο Κάμπος, κατανοεί την κατάσταση και ευχαριστεί την διοίκηση του Άρη για την συνεργασία τους αλλά και για την προσπάθεια που έκανε να παραμείνει μέχρι την τελευταία στιγμή στον πάγκο ομάδας.

Ο Νίκος Σαρίδης στον Καμπανιακό

Επενδύει στο μέλλον ο σύλλογος της Χαλάστρας αφού απ αυτή την στιγμή πρόσθεσε στο δυναμικό του τον νεαρό Νίκο Σαρίδη.
Ο Νίκος  κατάγεται από την Πετριά (κοντά στην Σκύδρα) είναι 17 χρονών και ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο σε ηλικία 13 χρόνων στην ομάδα του Ριζού.Την επόμενη χρονιά μεταγράφηκε στον Εδεσσαϊκό για ένα χρόνο και κατόπιν επέστρεψε στην ομάδα του Ριζού. Την επόμενη χρονιά (φετινή) αγωνίστηκε  μέχρι το μισό του πρωταθλήματος στην ομάδα των Λευκαδίων.
Ο Νίκος είναι επιθετικός και στο προηγούμενο μισό πρωτάθλημα πέτυχε 3 γκολ.
Σε δηλώσεις του ο νεοαποκτηθείς παίκτης του Καμπανιακού τόνισε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα σε μια μεγάλη ομάδα, ευχαριστώ τους νέους μου συμπαίκτες για την υποδοχή, την διοίκηση του Καμπανικού και τον προπονητή κ. Υφαντίδη.
Θα προσπαθήσω με όλες μου της δυνάμεις να βοηθήσω τον σύλλογο και εύχομαι να συνεχίσουμε την καλή πορεία».

Αναγέννηση Γιαννιτσών: Τελείωσε 4 παίκτες ο Σαββουλίδης

Εξελίξεις είχαμε χθες στην ομάδα της Αναγέννησης όπου ο πρόεδρος κ. Κώστας Σαββουλίδης  έλαβε έως εκβιαστική κίνηση την στάση  4 παικτών και σε συνδυασμό  με κάποια άλλα συμβάντα αποφάσισε να τους τελειώσει από την ομάδα. Ο λόγος για τους Αγτσίδη, Σάρρο, Μωϋσιάδη και Γκιόρτση.
Οι 4 ποδοσφαιριστές απαίτησαν  συνάντηση με τον πρόεδρο και ζήτησαν αναθεώρηση, αύξηση  των χρημάτων που εισπράττουν από την ομάδα, για να συνεχίσουν να κατεβαίνουν  στις προπονήσεις και στους αγώνες.
Αυτό το γεγονός  εκνεύρισε ιδιαίτερα τον πρόεδρο της ομάδας κ. Σαββουλίδη που όπως δήλωσε οι συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές μέχρι και τον Ιανουάριο έχουν λάβει αυτά που συμφωνήθηκαν.
Οι 4 ποδοσφαιριστές  που κατοικούν στην Θεσσαλονίκη το τελευταίο διάστημα αύξαναν τις  αδικαιολόγητες  απουσίες τους από τις προπονήσεις και αυτό προβλημάτισε έντονα  την διοίκηση.
Μετά το τέλος τις κουβέντας ο πρόεδρος φανερά ενοχλημένος από την συμπεριφορά των παικτών και αφού έλαβε την στάση τους ως εκβιαστική απέναντι στην ομάδα αποφάσισε να τους τελειώσει για φέτος από το ρόστερ της. Έτσι οι ποδοσφαιριστές αυτοί δεν θα ξανά αγωνιστούν μέχρι το τέλος της σεζόν με την ομάδα.
Η διοίκηση της ομάδας αναμένεται άμεσα να προβεί σε μεταγραφές για να συμπληρώσει το ρόστερ της.


Παπανώτας: «Μεγάλο ταλέντο ο Στεργάκης»

Πιστή στη φιλοσοφία της η Θύελλα Φιλώτα προχώρησε στην απόκτηση του 16χρονου τερματοφύλακα Αντώνη Στεργάκη.
Η ομάδα της Φλώρινας θέλει να δουλεύει με νεαρά ταλέντα, στα οποία δίνεται η ευκαιρία να αγωνιστούν στο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Γ” Εθνικής, παίρνοντας πολύτιμες εμπειρίες. Εκφραστής αυτής της φιλοσοφίας είναι και ο προπονητής της Θύελλας, Νίκος Παπανώτας, ο οποίος θέλει να δουλεύει με νέα παιδιά και να αναδεικνύει ταλέντα.
Ο Αντώνης Στεργάκης είναι ένα από τα γνήσια ταλέντα τερματοφυλάκων που έχουν αναδειχτεί από τις ακαδημίες του Θοδωρή Κάντα στη Θεσσαλονίκη και ανήκε στον Άρη Θεσσαλονίκης. Έχει ύψος 1.93μ. και πολύ καλά τεχνικά στοιχεία, παρά το νεαρό της ηλικίας του.
Σε δηλώσεις του ο Νίκος Παπανώτας μίλησε για την ευκαιρία του νεαρού γκολκίπερ: «Ο Στεργάκης έχει πλούσια σωματικά προσόντα και τεχνικά χαρακτηριστικά που θα τα ζήλευαν και έμπειροι τερματοφύλακες. Αποκτήθηκε από τη Θύελλα Φιλώτα, που στηρίζεται σε νεαρά παιδιά για να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του. Στη Θύελλα ο Στεργάκης θα πάρει τις ευκαιρίες που πρέπει για να πάρει τις εμπειρίες που χρειάζεται, αλλά και να δείξει τις πολύ μεγάλες δυνατότητές του. Εξάλλου, η Γ” Εθνική είναι ένα δυνατό και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και θα μπορέσει να αποκτήσει παραστάσεις. Είμαστε πολύ χαρούμενοι στη Θύελλα που θα δουλέψουμε μαζί του και ελπίζουμε η ομάδα μας να αποτελέσει ένα σκαλοπάτι για τον Στεργάκη, προκειμένου να κάνει λαμπρή καριέρα. Διαθέτει πολύ καλά προσόντα και στοιχεία που υπόσχονται μια εξαιρετική πορεία».

Στο Σουφλί ο Λάμπρος Φέτσης

Ο  Λάμπρος Φέτσης προστέθηκε στο έμψυχο δυναμικό του Έβρου Σουφλίου και δηλώνει έτοιμος να ενισχύσει στον δεύτερο γύρο την προσπάθεια της ομάδας, ενώ ο αδερφός του Ξενοφώντας «έκλεισε» στην Κηφισιά. Υπέγραψε με την Κηφισιά και θα την ενισχύσει στο δεύτερο γύρο. Ο 24χρονος μέσος συμφώνησε σε όλα με την ομάδα των Βορείων Προαστίων και θα συνεχίσει εκεί την καριέρα του. Για τον παίκτη είχαν ενδιαφερθεί τόσο ο Πιερικός όσο και η Επισκοπή.

Ορφέας Ελευθερούπολης: Στο ρόστερ και ο Αριστείδης Μιχάλης

Μετά την απόκτηση του Σαββελίδη και του Ουζούνογλου, ο Αριστείδης Μιχάλης είναι μια ακόμη προσθήκη στο ρόστερ του Ορφέα.
Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός βρέθηκε χθες στην Ελευθερούπολη για να υπογράψει το νέο του δελτίο. Πέρσι φορώντας της φανέλα του Διγενή Λακκώματος, είχε βρεθεί αντιμέτωπος του Ορφέα.
Ο Ορφέας είναι πλέον μια νέα ομάδα
Ο Μιχάλης είναι το 9ο μεταγραφικό απόκτημα. Προηγήθηκαν ο Κυγάης, ο Θεοδωρίδης, ο Κοσμίδης, ο Σκέντος, ο Σαββελίδης, ο Ουζούνογλου, Ζουμπούλης, Βανστάιν.
Από το ρόστερ έχουν αποχωρήσει πολλοί παίκτες από το καλοκαίρι: Αθανασόπουλος, Γεωργούσης, Χιονίδης, Ντομί, Τσάκωνας, Μπούικο, Τσορμπατζής, Γιαλαμής, Σταματόπουλος, Πασχαλίδης, Οτέμπερη, Κωνσταντινίδης, Μουρατίδης.
Επίσης αποκτήθηκε ο Σουμέλας για… 1 παιχνίδι και αποδεσμεύτηκε.
Είναι υπό παραχώρηση και ο Ευθύμης Πελεκανάκης.
Πλέον αλλάζει όλη η δομή της αρχικής ενδεκάδας, όπου βασικοί ήταν ο Γεωργούσης, ο Αθανασόπουλος, ο Χιονίδης, ο Γιαλαμής αλλά και σε μερικά ματς ο Μουρατίδης. Ο Κωνσταντινίδης παίκτης ενδεκάδας δεν έπαιξε καθόλου, αφού από τη 2η αγωνιστική έχει θέσει τον εαυτό του, εκτός ομάδας.
Στο ρόστερ από το καλοκαίρι συνεχίζουν οι: Παγκάκης, Κεχαγιάς, Τριανταφυλλίδης, Αϊβάζης, Βραμέντσαλης, Χριστοδουλίδης, Τσίτσης, Κερμενίδης, Παπουτσής, Βακιρτζής, Δάφτσιος, Τορεζάνι.
Επιστρέφει ο Αϊβάζης, χωρίς Τορεζάνι με Άρη
Ο Θανάσης Αϊβάζης εξέτισε την ποινή της μιας αγωνιστικής και είναι στη διάθεση του Δημήτρη Μαγκαφίνη για το παιχνίδι με τον Αρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Αντίθετα δε θα παίξει ο Αργεντινός Φράνκο Τορεζάνι που δέχτηκε την κόκκινη κάρτα στο ματς με την Αλεξανδρούπολη. Χθες αναμενόταν η μπλε κάρτα του Αργεντινού Χουλιάν Βανστάιν, προκειμένου να κάνει ντεμπούτο στο ματς που έρχεται. Το σίγουρο είναι ότι μέσα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» θα παρουσιαστεί ένας άλλος Ορφέας.


Ο ΑΟΚ απέκτησε τον 19χρονο Ιάσονα Παντελίδη

Η διοικούσα επιτροπή του ποδοσφαιρικού τμήματος του Α.Ο. Καβάλα στα πλαίσια της μεταγραφικής ενίσχυσης της ομάδος μας, ανακοινώνει την απόκτηση του 19χρονου ποδοσφαιριστή Ιάσονα Παντελίδη. Ο ποδοσφαιριστής αγωνίζεται ως επιθετικός και μέχρι πρότινος ήταν στην Κ20 ΠΑΟΚ ενώ αξίζει να σημειώσουμε πως είναι ο 15ος  Καβαλιώτης που εντάσσεται στο δυναμικό των «Αργοναυτών».