ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Κυριακή 25 Ιανουαρίου 2015
0 σχόλια

ΕΠΣ ΑΘΗΝΑΣ : ΙΣΟΠΑΛΟ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΘΡΙΑΜΒΟ ΚΑΙ ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ

1/25/2015 11:48:00 π.μ.




ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΧΑΪΔ. – ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ 1-1

Στο μεγάλο ντέρμπι του 2ου ομίλου της Β' ΕΠΣΑ που τα είχε όλα Θρίαμβος Χαϊδαρίου και Πετράλωνα έμειναν στο 1-1.

Το ματς είχε ένταση λόγω της κρισιμότητάς του κάτι που φάνηκε και μετά το τέλος του που υπήρξε συμπλοκή ανάμεσα στους παίκτες των δύο ομάδων με τον διαιτητή Παπαγεωργίου να σημειώνει ως υπαιτίους δύο ποδοσφαιριστές από κάθε αντίπαλο στο φύλλο αγώνα.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο ματς και προηγήθηκαν από νωρίς και πιο συγκεκριμένα στο 3' με τον Τσαγιάννη με τους φιλοξενούμενους να χάνουν τεράστια ευκαιρία για να ισοφαρίσουν στο 15' αλλά ο Παπαδάκης έστειλε την μπάλα στο δοκάρι μετά το πέναλτι που εκτέλεσε. Τελικά οι «κυανέρυθροι» βρήκαν τον τρόπο να πάρουν τον βαθμό στο δεύτερο μέρος και δεν είδαν τη διαφορά από τη δεύτερη θέση να αυξάνεται, αφού ο Γκιόλιας στο 65' έγραψε το τελικό 1-1.

Διαιτητές: Παπαγεωργίου, Απτόσογλου – Γεωργίου

ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΧΑΪΔ: Δρόσος, Μπάκας Α., Τσιούλος Ι., Ντουλές, Παπαδάς (70' Έλλις), Τσιούλος Π., Πατέλης, Κύβελος (80' Μπάκας Π.), Τσαγιάννης, Αποστολόπουλος, Υφαντής (60 λ. τρ. Κουτέλας)

ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ: Καπακτσόγλου, Αναγνωστόπουλος, Παγίδας (46' Κουτσουρούπας), Φλωράκης, Μαντζιόκας, Κατσιγιάννης, Μεμπελίκας, Παπαδάκης, Ρόκο (80' Παπανδρέου), Σιάνη, Τζαβέλλας (55' Γκιόλιας)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top