ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015
0 σχόλια

ΗΤΤΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΩΤΙΕΑ ΑΓΙΑΣ

1/14/2015 06:07:00 μ.μ.





Ήττα-ντροπή για τον Άρη (με αρκετές αλλαγές) που έχασε στο «Κλ. Βικελίδης» απ’ τον Δωτιέα Αγιάς, ο οποίος με 1-0 πήρε ιστορική πρόκριση στους «4» του Κυπέλλου Γ’ Εθνικής!

Ο Άρης γνώρισε ντροπιαστική ήττα για την ιστορία του απ’ τον Δωτιέα Αγιάς με σκορ 1-0και έτσι οι Λαρισαίοι συνεχίζουν στην τετράδα του Κυπέλλου Γ’ Εθνικής, ενώ οι Θεσσαλονικείς καλούνται να ξεπεράσουν το σοκ και να συνεχίσουν την προσπάθεια για άνοδο στην Γ’ Εθνική.
Η ομάδα του Πάουλο Κάμπος (που έκανε αρκετές αλλαγές ενόψει και του παιχνιδιού της Κυριακής με την Καβάλα) είχε μια ελαφρά υπεροχή στο πρώτο μέρος, αλλά επ’ ουδενί δεν έπαιζε σαν… Άρης και επ’ ουδενί δεν απειλούσε ουσιαστικά την εστία των Λαρισινών που κρατούσαν άνετα το 0-0.
Στο δεύτερο μέρος, όμως και μάλιστα με το καλημέρα, οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 49’ όταν ο Τσατσαλίδης έπιασε το σουτ μέσα στην περιοχή και «πάγωσε» το Κλεάνθης Βικελίδης.
Στα εναπομείναντα λεπτά, ο Άρης προσπάθησε για την ισοφάριση, είχε μια πολύ καλή στιγμή με  σουτ του Συμεωνίδη στο 57’, αλλά είναι αλήθεια πως δεν μπόρεσε να δημιουργήσει σοβαρούς κινδύνους. Και την ώρα που ο Δωτιέας είχε κλείσει τους χώρους, ο Άρης είχε… καταδικαστεί και το τελικό σφύριγμα είδε τους φιλοξενούμενους να παίρνουν σπουδαίο διπλό πρόκρισης!
Άρης (Κάμπος): Μπαϊμάκης, Λιόνης, Χουζούρης, Φερνάντεζ (61’ Γιαννίτσης), Βασιλόπουλος, Ντούνγκα, Πόι (61’ Σουνάς), Ρένια, Συμεωνίδης, Παπαδόπουλος (61’ Χιντασέλι), Σταυρόπουλος
Δωτιέας Αγιάς (Αντωνίου): Σταυράκης, Πετρουζέλης, Δημόλιος, Γούτος, Κοκκίνης, Κούρδης, Τσατσαλίδης, Κατσίκης, Τσιρογιάννης (68’ Λούγκος), Ουέλινγκτον (68’ Λάιος), Κούβελας (87’ Κράβαρης)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top