ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015
0 σχόλια

ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ : ΠΗΡΕ ΤΟ ΒΑΘΜΟ ΤΗΣ ΙΣΟΠΑΛΙΑΣ Η ΔΙΑΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΡΟΥΦ

1/31/2015 08:18:00 μ.μ.
ΡΟΥΦ – ΔΙΑΝΑ 1-1

Την τελευταία στιγμή "πέταξε" η νίκη μέσα από τα χέρια του Ρουφ που έμεινε στο ισόπαλο εντός έδρας 1-1 απέναντι στην Διάνα Ηλιούπολης σε ένα ματς που χωρίς λόγο υπήρξαν πολλά νεύρα.

Το συγκρότημα του Κώστα Τσαβαλιά προηγήθηκε στο 17' με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Ηλία Κώτση που το κέρδισε ο ίδιος σε αντικανονικό μαρκάρισμα που του έγινε μέσα στην μεγάλη περιοχή. Η Διάνα ισοφάρισε στο 87' μετά από φάση διαρκείας την στιγμή που οι γηπεδούχοι είχαν πληθώρα επικίνδυνων αντεπιθέσεων χωρίς όμως να τις εκμεταλλευτούν. Προηγήθηκε σουτ του Κουταλακίδη και εκπληκτική απόκρουση του Μάκη Κουνάδη. Ακολούθησε δεύτερο σουτ του Κουταλακίδη στο οποίο ο δεύτερος βοηθός Γεωργακόπουλος έδειξε ότι η μπάλα πέρασε την γραμμή του τέρματος.

Με αυτό τον τρόπο γράφτηκε το 1-1 ενώ στην ίδια φάση υπήρξε σουτ του Χατζηστεφάνου στην συμβολή των δοκών. Στο 19' ο Τομπουλίδης κόπηκε με φάουλ έξω από την περιοχή της ομάδας του Γιάννη Χατζηράπτη ενώ στο 24' η μπάλα ξέφυγε από τα χέρια του γκολκίπερ Μενούνου όμως ο Κολοφώτης δεν μπόρεσε να σκοράρει από πολύ κοντά. Στο 56' ο Βαμβακερής πρόλαβε την τελευταία στιγμή τον Χούδρα που βρέθηκε σε θέση βολής/ Στο 81' φάνηκε να μην είναι οφσάιντ όπως υποδείχθηκε από τον πρώτο βοηθό Νιδριώτη ο Κολοφώτης που έφευγε μόνος του στην περιοχή της Διάνας. Κορυφαίος του αγώνα ο Χατζημιχάλης ενώ διακρίθηκαν επίσης οι Τομπουλίδης, Καραβίδας, Κώτσης και Παρασκευόπουλος, Καλουδιώτης, Σταθακόπουλος. Πολύ καλό το διαιτητικό τρίο Π. Χριστοδούλου, Νιδριώτης, Γεωργακόπουλος.

ΡΟΥΦ: Κουνάδης, Γιάνκολο, Καραβίδας, Τομπουλίδης, Τριανταφυλλίδης(67' λ.τ. Ακαρέπης), Βαμβακερής, Κώτσης, Χατζημιχάλης, Κολοφώτης, Ασλανίδης(77' Φωτόπουλος), Λεπτάκης(57' Ρίζος).

ΔΙΑΝΑ: Μενούνος, Σάρρας, Παρασκευόπουλος, Νίκολι, Α. Απέργης, Δημογιάννης(77' Κουταλακίδης), Καλουδιώτης, Χούδρας(67' Σταθακόπουλος), Μπαλαφούτης, Ν. Απέργης(67' Λουτσάϊ), Χατζηστεφάνου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top