ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2015
0 σχόλια

ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ : ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

1/24/2015 08:29:00 μ.μ.




Την δήλωση πως ο Άγιος Αντώνιος αποχωρεί από το πρωτάθλημα ανακοίνωσε ο πρόεδρος της ομάδας, Βασίλης Τουλκερίδης. Αφορμή αυτής της δήλωσης ήταν η σημερινή διαιτησία του κ. Παρούτογλου στο ματς Ατρόμητος Αγίου Αντωνίου – ΑΕ Πυλαίας, ο οποίος σύμφωνα με τον πρόεδρο του Ατρομήτου βρέθηκε σε πολύ κακή μέρα, γεμίζοντας με κίτρινες κάρτες τους γηπεδούχους και αποβάλλοντας δύο παίκτες του Ατρομήτου. Μετά το τέλος του αγώνα μάλιστα, ο ρέφερι της αναμέτρησης, με αφορμή μια σύρραξη μεταξύ των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων, έγραψε στο φύλλο αγώνος ακόμα δύο παίκτες του Αγίου Αντωνίου.
Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος του Ατρομήτου δήλωσε τα εξής«Μετά το «5» στα «5» που κάναμε στην αρχή, μετράμε συνεχόμενες εχθρικές διαιτησίες. Είμαστε ένα χωριό 500 κατοίκων που μας αρέσει το ποδόσφαιρο και κάνουν τα πάντα να τα παρατήσουμε. Αν δε μας θέλει μια φορά η ΕΠΣΜ, εμείς δε θέλουμε δέκα να συνεχίσουμε στο πρωτάθλημα παρωδία. Το κερασάκι στην τούρτα ήταν σήμερα όπου ο κύριος Παρούτογλου έχασε τον έλεγχο του αγώνα και έβαζε την Πυλαία στην περιοχή μας καθ΄όλη τη διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου. Φτάνει πια η υπομονή μας τελείωσε.»

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top