ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2015
0 σχόλια

ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ : ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΝΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΕΡΑΥΝΟ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΜΕ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗ ΤΟΝ ΠΑΠΠΑ

1/24/2015 08:32:00 μ.μ.



Έχοντας σε μεγάλη μέρα τον νεαποκτηθέντα Παππά, ο οποίος πέτυχε τα δύο πρώτα γκολ του Κεραυνού, η ομάδα του Ωραιοκάστρου επέστρεψε στις επιτυχίες και παρέμεινε στην πρώτη εξάδα του ομίλου.
Με τους Γαβρίδη, Παπουλίδη και Ουσταμπασίδη να πιάνουν υψηλά στάνταρ απόδοσης, ο Κεραυνός κατάφερε να πάρει ένα σημαντικό τρίποντο, κερδίζοντας με 5-1 τους Ακρίτες Συκεών.Από την άλλη πλευρά, η νεανική ομάδα των Ακριτών να και ήταν μέχρι το 79΄μέσα στο παιχνίδι, τελικά μετά το τρίτο γκολ του Κεραυνού, κατέρρευσε ολοκληρωτικά.
Αρχικά, στο 32΄ με δυνατό σουτ του Παππά, το οποίο κόντραρε σε αμυντικό, κατέληξε στα δίχτυα των Ακριτών και έγινε το 1-0. Στη συνέχεια, οι Ακρίτες έκαναν το 1-1 εννιά λεπτά αργότερα με τον Βασιλειάδη, με τον Παππά όμως  να «χτυπάει» για δεύτερη φορά στο 43΄, πετυχαίνοντας με ωραία κεφαλιά το 2-1 που ήταν και σκορ ημιχρόνου.
Από κει και πέρα, ο Κεραυνός Ωραιοκάστρου αποδίδοντας ένα σούπερ δεκάλεπτο, κατάφερε μέσα σε δέκα λεπτά να διευρύνει την έκταση του σκορ σε 5-1. Μία στο 79΄ με την κεφαλιά του Λιάτσικου, δεύτερη με τον Ουσταμπασίδη στο 84΄ και ακόμα μία αποτελειωτική φορά με τον Αναστασιάδη, οι γηπεδούχοι διαμόρφωσαν το τελικό 5-1.

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ(ΚΟΤΣΕΡΟΓΛΟΥ): Καζαντσής, Κόντος, ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ, ΛΙΑΤΣΙΚΟΣ, Πουσουλίδης (60′ Καζακος), ΠΑΠΟΥΛΙΔΗΣ, Κυριακίδης(73′ Μουρατίδης), Μπακταρασιάν, ΠΑΠΠΑΣ, ΓΑΒΡΙΔΗΣ(83′ Κουλμεζόγλου), ΟΥΣΤΑΜΠΑΣΙΔΗΣ
ΑΚΡΙΤΕΣ ΣΥΚΕΩΝ(ΞΗΡΟΓΙΑΝΝΗΣ): Κεκές, Φυτόπουλος (78′ Μεγαλίδης), ΡΑΤΣΙΚΑΣ, Ευλογημένος, Χατζητπέκος, Χριστοδουλίδης, ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ, Παπαδόπουλος, ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ(63′ Ζαχαρίδης), ΤΣΑΝΑΚΤΣΗΣ, ΚΟΚΚΙΝΙΔΗΣ(70′ Μαυροματίδης)
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΚΑΡΑΠΕΤΣΑΣ    ΒΟΗΘΟΙ ΝΤΑΡΗΣ- ΦΡΑΓΙΟΣ


http://www.epsm24.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top