ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015
0 σχόλια

ΠΑΤΗΣΕ ΚΟΡΥΦΗ Η ΚΗΦΙΣΙΑ , ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΗΛΥΣΙΑΚΟ

1/12/2015 01:15:00 μ.μ.





Συνέτριψε 4-0 τον Ηλυσιακό και έπιασε στην κορυφή του 4ου ομίλου τον Κισσαμικό * Παράπονα από τη διαιτησία έχουν οι φιλοξενούμενοι
Στην πρώτη θέση του 4ου ομίλου επέστρεψε η Κηφισιά μετά το άνετο 4-0 στο κυριακάτικο (11/1) εντός έδρας ματς με τον Ηλυσιακό, με την ομάδα του Μάρκου Μαυρομάτη να κάνει παρέα στον Κισσαμικό και με τους δυο τους να έχουν από 26 βαθμούς.
Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο 2' με τον Βέρμπη, ενώ στο 13' ο έμπειρος φορ αστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι, αλλά στην επαναφορά ο Γιόνδης πέτυχε το 2-0.
Ο ίδιος παίκτης είχε δοκάρι στο 62', όμως αποδείχθηκε πιο εύστοχος τόσο στο 75' όσο και στο 88', για να σημειώσει έτσι χατ τρικ.
Πάντως, θα πρέπει να σημειωθεί ότι από πλευράς Ηλυσιακού υπάρχουν έντονα παράπονα για τη διαιτησία του Πειραιώτη ρέφερι Βικτωράτου, θεωρώντας ότι ήταν προκλητικός απέναντί τους.
ΚΗΦΙΣΙΑ (Μάρκος Μαυρομάτης): Γουμάγιας, Στασινός (87' Παπάζογλου), Έσλερ, Τεγούσης, Γκουτσούλας (80' Παληαρούτας), Ανδρίκος, Γιόνδης, Τσιμικλής, Βέρμπης (85' Δρυμούσης), Θανόπουλος, Καραμπάς.
ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ (Γιώργος Χερίδης): Σηφάκης, Καμβύσης (52' Στάμος), Χατζηγιαννάκος (77' Θαναηλάκης), Παραράς, Φλέγγας, Αμανατίδης, Μητσόπουλος, Παπαδημητρίου, Κατσιγιάννης, Βασιλείου, Λουσαράκης (54' Φούντας).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top