ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015
0 σχόλια

ΜΕ ΝΙΚΗΤΗ ΤΟΝ ΙΩΝΙΚΟ , ΤΟ ΠΕΪΡΑΙΚΟ ΝΤΕΡΜΠΙ , 2-1 ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΠΕΙΡΑΙΑ

1/12/2015 01:13:00 μ.μ.



Οι Νικαιώτες επικράτησαν με 2-1 του Εθνικού για τη 13η αγωνιστική του 4ου ομίλου
To κυριακάτικο (11/1) πειραϊκό ντέρμπι του 4ου ομίλου βρήκε μεγάλο νικητή τον Ιωνικό, με τους Νικαιώτες να κερδίζουν με 2-1 στο φινάλε του αγώνα και με 21 βαθμούς να βρίσκονται στο -5 από τους πρωτοπόρους Κισσαμικό και Κηφισιά.
Στο ντεμπούτο των Σταύρου Ηλιόπουλου και Θύμιου Γεωργούλη στους πάγκους των δύο ομάδων, λοιπόν, ο πρώτος ήταν εκείνος που χαμογέλασε, αν και αρχικά ο Εθνικός προηγήθηκε στο 7' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Λαζανά.
Οι γηπεδούχοι άγγιξαν την ισοφάριση στο 31', με τον Μιχελή να σημαδεύει το δοκάρι, για να βρει τελικά δίχτυα ο Σκαφτούρος στο 47' με γυριστό σουτ.
Κι ενώ όλα έδειχναν ότι το 1-1 θα παρέμενε έως το σφύριγμα της λήξης, στο 90'+5 ο Κρητικός χάρισε το τρίποντο στον Ιωνικό με σουτ, δίνοντας το έναυσμα για τρελά πανηγύρια στις εξέδρες.
Πάντως, ο Κρητικός είδε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 90'+6 και αποβλήθηκε, για να μετριαστεί κάπως η χαρά του.
ΙΩΝΙΚΟΣ (Σταύρος Ηλιόπουλος): Αδαμόπουλος, Κουσουρής, Αλεξανδρόπουλος (80' Τσακίρης), Παντελίδης, Κυριακίδης, Κρητικός, Σιμιτσής (46' Κοντογουλίδης), Λοϊζίδης, Σκαφτούρος, Μιχελής, Γιακούμπι.
ΕΘΝΙΚΟΣ (Θύμιος Γεωργούλης): Βουτσινάς, Γκορόγιας, Μπένα, Μακρής, Χαλκιάς, Βελέτης, Λαζανάς (85' Μάναλης), Παυλάκης, Λύγκος (64' Λεωνιδόπουλος), Σάμιος, Σταφσουλάι (81' Γερόλυμος).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top