ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015
0 σχόλια

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΒΑΡΗΣ ΕΠΙ ΤΟΥ ΓΙΟΥΧΤΑ

1/28/2015 11:32:00 μ.μ.



Την ήττα με 0-1 από τον Αστέρα Βάρης γνώρισε ο Γιούχτας στις Αρχάνες για την 15η αγωνιστική της Γ” Εθνικής.

Το παιχνίδι περιορίστηκε περισσότερο στις μονομαχίες και στο κέντρο του γηπέδου με ελάχιστες καλές στιγμές μπροστά από τις δύο εστίες δείχνοντας πως θα κριθεί στο γκολ όπως και έγινε τελικά. Στο 74′ ο Μάναλης έβγαλε ωραία σέντρα και ο Μάγκος με κεφαλιά έκανε το 0-1 για την ομάδα της Βάρης που κατάφερε να πάρει με αυτό το γκολ ένα σημαντικό διπλό στο Ατσαλένιο.
Για τον Γιούχτα ο Ρόβας ήταν αυτός που είχε τις καλές στιγμές χωρίς να καταφέρει να φτάσει στο γκολ ενώ στο πρώτο ημίχρονο ο Αστέρας Βάρης ζήτησε πέναλτι σε ανατροπή του Μάμαλου με τον διαιτητή Μπερτάκη να έχει αντίθετη άποψη.
Ο Γιούχτας γνώρισε την ήττα υπό το βλέμμα του Μανώλη Γιανναδάκη ο οποίος εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα αποτελέσει μαζί με τον Άγγελο Κασσωτάκη το προπονητικό δίδυμο στην τεχνική ηγεσία της ομάδας των Αρχανών.
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Γιούχτας: Δημαράκης, Κασσωτάκης(80′ Καφετζόπουλος), Σεληνιωτάκης(75′ Παχάκης), Ιερωνυμάκης, Παναγιωτόπουλος, Ζαφειρίδης, Κορτσινίδης, Ρόβας, Χαλκιαδάκης, Σκούφος(55′ Μυλωνάς), Μιχελακάκης
Αστέρας Βάρης: Καρβέλης, Τσαχταρίδης, Μανάλης, Μαγκίνας, Χόρτσας, Νικολακόπουλος, Φοστέρης(82′ Κάλφας), Κοβαίος, Γεωργιάδης, Μάμαλος(75′ Σωτηρόπουλος), Κουιρουκίδης(69′ Μάγκος)
Πηγή: grandsport.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top