ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2015
0 σχόλια

ΕΠΣ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ : ΝΙΚΕΣ ΓΙΑ ΜΥΡΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟΚ ΒΕΛΟΥΧΙ ΣΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΦΙΛΙΚΑ

1/24/2015 09:13:00 μ.μ.



Μυρίκη-Αίολος 1-0

Την αγωνιστική της άνοδο πιστοποίησε για ακόμη μια φορά η Μυρίκη, η οποία σε φιλική συνάντηση επιβλήθηκε με 1-0 του Αιόλου.
Το φιλικό παιχνίδι διεξήχθη με βροχή το Σάββατο 24 Ιανουαρίου στο Δημοτικό Στάδιο Καρπενησίου. Ξεκίνησε στις 15:15, με τις δυο ομάδες να προετοιμάζονται για τις δύσκολες επερχόμενες αγωνιστικές τους δραστηριότητες.
Η Μυρίκη έδειξε αρκετά καλό πρόσωπο και πήρε την νίκη χάρης σε γκολ που σημείωσε με απευθείας χτύπημα φάουλ ο Χρήστος Λέρης. Δοκάρι είχε στο πρώτο ημίχρονο ο Κώστας Σταμούλης. Το συγκρότημα του Σπύρου Κολόκα ικανοποίησε με την απόδοση του και δείχνει σε πολύ καλή κατάσταση στην δυσκολότερη καμπή της σαιζόν.
Ο Αίολος επιδόθηκε σε δοκιμές ποδοσφαιριστών και στα αξιοσημείωτα είναι η συμμετοχή δυο Νιγηριανών ποδοσφαιριστών, ενός επιθετικού και ενός επιτελικού χαφ. Η ομάδα του Κώστα Γουλέτα έπαιξε με περιορισμένο αριθμό ποδοσφαιριστών και «φουλάρει» εν όψει των επερχόμενων ντέρμπι. Ο Δημήτρης Κουρλός σημάδεψε το αντίπαλο δοκάρι στο πρώτο μέρος.
Οι νικητές αντιμετωπίζουν την ερχόμενη αγωνιστική τον ΑΠΟΚ, ενώ ο Αίολος έχει ως επόμενο αντίπαλο την Ποταμιά.

Συνθέσεις Ομάδων

Μυρίκη (Σπύρος Κολόκας): Λέρης, Μπουμπουρής Γ.(Χ), Παχής, Γενιτσαρόπουλος Κ., Καλύβας, Κρασιάς, Ζαχαράκης, Ζήκας, Σταμούλης, Ζαλοκώστας, Λιάγκας
Αγωνίστηκαν και οι: Φούκας, Μπουμπουρής Γ.(Α), Καμαρέτσος, Σιταράς Α., Ζαραβέλης, Μπάρκας, Λώλος

Αίολος (Κώστας Γουλέτας): Κόκκοτας, Τριανταφυλλόπουλος, Φούκας, Ίβρος, Αζακάς Θ., Μπόνιας, Ράμμος, Ρομπέρτο, Κουρλός, Τίμοθι, Γούλας
Έπαιξαν και οι: Μάρκης, Γουλέτας, Ράικος Ν.

Διαιτητής: Περικλής Πλακιάς(Ταμίας Αιόλου)

Άγραφα-ΑΠΟΚ Βελούχι 2-4

Σε ένα πλούσιο σε γκολ φιλικό παιχνίδι ο ΑΠΟΚ επιβλήθηκε με 4-2 των Αγράφων στα πλαίσια της προετοιμασίας των δυο ομάδων εν όψει των εναπομεινάντων αγωνιστικών.
Η φιλική συνάντηση πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 24 Ιανουαρίου στο βοηθητικό γήπεδο του προπονητικού κέντρου Καρπενησίου, άρχισε στις 15:30 και είχε διάρκεια 80 λεπτά σε ένα βαρύ τερέν εξ αιτίας της βροχής.
Τα Άγραφα του Νίκου Τριανταφυλλόπουλου έκαναν μια «γερή» προπόνηση στην προσπάθεια που κάνουν για είσοδο στην 4αδα των play off. Μείωσαν δυο φορές στην επανάληψη με χτύπημα πέναλτι του Κώστα Καλύβα και εντυπωσιακό τέρμα του Αντώνη Ζαχαρόπουλου.
Ο ΑΠΟΚ έπαιξε με πολλές απουσίες και είχε στην αποστολή του μόλις 12 ποδοσφαιριστές, εκ των οποίων 4 δεν ανήκουν στην ομάδα. Δυο γκολ σημείωσε ο παίχτης της Λαμίας Κώστας Χρυσαφόπουλος και από ένα οι: Σπύρος Ξαγάρας και Γιάννης Φλωράκης. Χαμένο πέναλτι για το συγκρότημα του Λάκη Αναστασόπουλου είχε ο Κώστας Κρίντας.
Οι ηττημένοι έχουν ρεπό την επόμενη αγωνιστική και θα δώσουν ένα καθοριστικό παιχνίδι κόντρα στην Ποταμιά σε δυο εβδομάδες. Ο ΑΠΟΚ θα παίξει με την Μυρίκη για την 12η αγωνιστική της Α΄ ΕΠΣΕ.

Συνθέσεις Ομάδων

Άγραφα (Νίκος Τριανταφυλλόπουλος): Ντάλλας, Πλεξίδας, Σβερώνης, Πάτρου Ρ., Αρκουμάνης, Ράπτης Μ., Κόγιας, Αθανασόπουλος, Κατσαρής, Καλύβας, Νούλας
Έπαιξαν και οι: Γιόγιος, Δαράβαλης, Μπλέντζος, Ζανιάς, Ζαχαρόπουλος Α., Μαντέκας

ΑΠΟΚ (Λάκης Αναστασόπουλος): Παπαβασιλείου,  Ξαγάρας, Χρυσαφόπουλος Χ., Ράπτης Π., Λιάγκας, Κρίντας, Κουτσουπιάς, Πάτρου Α., Μπούτσι, Χρυσαφόπουλος Κ., Φλωράκης
Αγωνίστηκε και ο Πλάκας

Διαιτητής: Χρήστος Καλαμπάκας(Προπονητής Α.Π. Καρπενήσι 2002)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top