ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2015
0 σχόλια

ΕΠΣ ΗΜΑΘΙΑΣ : ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Ο ΦΑΣ ΝΑΟΥΣΑ , 5-0 ΤΟΝ ΟΥΡΑΓΟ ΠΑΟ ΚΟΥΛΟΥΡΑΣ

1/24/2015 09:06:00 μ.μ.




ις 14 νίκες στο πρωτάθλημα και τα 57 γκολ, που του δίνουν την πρωτιά ως την καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος σημείωσε σήμερα ο ΦΑΣ Νάουσα. 
Κόντρα σε έναν αδύναμο αντίπαλο και με πολλές αλλαγές στη σύνθεση του, ο πρωτοπόρος του πρωταθλήματος ΦΑΣ επικράτησε με το ευρύ 5-0 του ουραγού ΠΑΟΚ Κουλούρας και συνέχισε το νικηφόρο σερί. Ωστόσο, το χαρακτηριστικό της σημερινής αναμέτρησης ήταν η πληθώρα νεαρών παικτών που πάτησαν σήμερα στο χορτάρι του ΔΑΚ Νάουσας, καθώς με εξαίρεση ορισμένους έμπειρους ποδοσφαιριστές των γηπεδούχων και ελάχιστους των φιλοξενούμενων, το ματς θύμισε ματς…παιδικού πρωταθλήματος!
Από το πρώτο λεπτό, οι «κυανόλευκοι» πήραν την πρωτοβουλία των κινήσεων και με συνεχείς επιθετικές ενέργειες, πίεσαν την αντίπαλη άμυνα και δημιούργησαν πολλές προϋποθέσεις για γκολ. Το σκορ άνοιξε στο 9ο λεπτό ο Δημήτρης Καφές, ο οποίος είδε τον Τσιφλίδη εκτός θέσης και με πλασέ από πλάγια θέση έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.
Στο 15′ ο ΦΑΣ πέτυχε και δεύτερο τέρμα, το παρθενικό του Γιώργου Γασπαράτου με την κυανόλευκη φανέλα ο οποίος μετά την εκτέλεση κόρνερ του Σαρηγιαννίδη από κοντά «έγραψε» το 2-0.
Η συνέχεια ήταν ανάλογη για την ομάδα του Γιώργου Σγούρδα ωστόσο παρά τις προσπάθειες των Καφέ και Νίκου, το 2-0 παρέμεινε μέχρι την ανάπαυλα.
Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με γκολ για τους γηπεδούχους, το τρίτο προσωπικό του Νίκου Περηφανόπουλου στο φετινό πρωτάθλημα. Μετά από ιδανική εκτέλεση κόρνερ, ο αρχηγός του ΦΑΣ πήδηξε για την κεφαλιά και σημαδεύοντας σωστά έκανε το 3-0.
Στο 56′ πέρασε ως αλλαγή ο Απόστολος Παρηγορίδης, στο ντεμπούτο του με τη φανέλα της Νάουσας, ενώ τρία λεπτά αργότερα και πάλι ο Καφές χρίστηκε σκόρερ, «γράφοντας» το 4-0. Αυτό ήταν το 15ο γκολ του έμπειρου επιθετικού στο πρωτάθλημα.
DSCN3768
Με τη συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα ήταν η σειρά του Βαγγέλη Ίντου να πραγματοποιήσει την πρώτη του εμφάνιση με τα κυανόλευκα και το τελικό 5-0 διαμόρφωσε ο Αδάμ Βλαχοδήμος στο 85ο λεπτό, ο οποίος πέτυχε το 5ο του γκολ τη φετινή σεζόν.
Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Χρυσάνης, με βοηθούς τους κ.κ. Σωτηριάδη και Γιαγιτζόγλου.

Συνθέσεις

ΦΑΣ Νάουσα : Σπαθάκης, Γκέτσος, Βλαχοδήμος Ζ., Περηφανόπουλος, Ζούρκος, Νίκου, Πέιος, Σαρηγιαννίδης (60′ Ίντος), Κοσμάς (56′ Παρηγορίδης), Καφές, Γασπαράτος (60′ Βλαχοδήμος Α.)
ΠΑΟΚ Κουλούρας : Τσιφλίδης, Δημούλτσης, Νεστρορόπουλος, Ιατρόπουλος (80′ Σκουμπόπουλος), Μπακαλίδης, Χαρπίδης, Τερζής, Λαφτσίδης, Καρύδας, Πετσάκου Α. (30′ Θυμιόπουλος), Ευθυμίου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top