ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2015
0 σχόλια

Γ' ΕΘΝΙΚΗ : ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

1/27/2015 06:07:00 μ.μ.


Ο Αλέξανδρος Ντάλας αποτελεί το νέο απόκτημα του Αστέρα Βάρης.

Ο 25χρονος μέσος που έμεινε ελεύθερος από την Λαμία, ενώ έχει περάσει και από τον Αχαρναϊκό, υπέγραψε στον Αστέρα Βάρης. Αποτελεί προσωπική επιλογή του Φώτη Θανέλλα.


Η μεταγραφική "βόμβα" που είχαν υποσχεθεί οι διοικούντες έσκασε στον Πανσερραϊκό με τον Εγκούτου Τσοκγουάμα Ολίσε να ντύνεται στα "κόκκινα".

Ο 34χρονος μεσοεπιθετικός (γεννημένος 18/11/1980) που τον θυμόμαστε από την θητεία του στον Πανθρακικό, (είχε αγωνιστεί στα ματς με Πανσερραϊκό σε επίπεδο Σούπερλιγκ) έχει συμφωνήσει με τον Πανσερραϊκό από την Δευτέρα το βράδυ και θα αποτελέσει μια ακόμα μεταγραφή, ίσως και την τελευταία για τον Ιανουάριο. O Νιγηριανός ήταν στον Απόλλωνα Καλαμαριάς ενώ έχει περάσει και από Παναχαϊκή, Εργοτέλη, Ολυμπιακό Βόλου, Παναιτωλικό και πέρυσι Πανηλειακό.
Επίσης έπαιξε στη Νανσί, Γκρενόμπλ, Μονπελιέ και ΚΠΡ. Την Παρασκευή έμεινε εκτός αποστολής από την Καλαμαριά για τον αγώνα με τη Λάρισα και ζήτησε ο ίδιος να αποχωρήσει και να μείνει ελεύθερος, μιλώντας με την διοίκηση της ομάδας. "Σε λίγες ημέρες θα ξέρουμε", αρκέστηκε να πει σε δηλώσεις του, σχετικά με την μεταγραφή του.
Στις 13/12/2014 ο Ολίσε πήγε στις Σέρρες και αγωνίστηκε στο δημοτικό γήπεδο Σερρών με τον Απόλλωνα 1926 κόντρα στον Εθνικό Σερρών (κέρδισε η Σερραϊκή ομάδα 1-0) και μάλιστα έπαιξε όλο το 90λεπτο. Όταν υπογράψει θα γίνει ο τέταρτος παίκτης μετά τους Ανδρούτσο, Ναουμτσέφκι και Αμπντέλ Ραχήμ που έρχεται στην ομάδα την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.
Πηγή: fonh.gr

Συνεχίζεται η ενίσχυση στην Ελευσίνα με φόντο τη μάχη της ανόδου.

Μια ακόμα δυνατή μεταγραφή έκανε ο Πανελευσινιακός, που απέκτησε τον Βούλγαρο χαφ Γκεόρκι Κακάλοφ.
Αναλυτικά: Ο ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ Α.Ο ανακοινώνει την απόκτηση του 30χρονου Βούλγαρου μεσοεπιθετικού Georgi Kakalov,ο οποίος έχει αγωνιστεί κατά το παρελθόν στην Litex Lovetch,την Botev Plodvin,την Cherno More,την Dinamo Minsk,τον Ολυμπιακό Λευκωσίας,την Hapoel Beer Sheva και την Botev Vratsa.Επίσης έχει αγωνιστεί και με την φανέλα της Εθνικής Βουλγαρίας.

ο Εθνικός ψάχτηκε και εντέλει... απέκτησε τον Σπύρο Δωροβίνη!

Η ανακοίνωση για την απόκτηση του Δωροβίνη από τον πειραϊκό σύλλογο, αναφέρει: 
"Στον Εθνικό θα συνεχίσει την καριέρα του ο Σπύρος Δωροβίνης. Ο έμπειρος μέσος επιστρέφει στην ομάδα μας μετά από μία 8ετία περίπου και θα ενισχύσει τη μεσαία γραμμή των «κυανόλευκων».
Ο Δωροβίνης ξεκίνησε την καριέρα του από τον Αθηναικό αγωνιζόμενος εκεί τη σεζόν 2002-2003 έχοντας 10 συμμετοχές και ένα γκολ ,για να ακολουθήσει ο Ατρόμητος Αθηνών (25-5).
Για δύο χρόνια αγωνίστηκε στον Ηλυσιακό (47-5) ενώ το πρώτο μισό της περιόδου 2006-2007 βρέθηκε στον Πανιώνιο και από εκεί δανεικός στον Εθνικό(11-0) στον οποίο βρέθηκε και την επόμενη σεζόν αγωνιζόμενος για 7 ματς.
Η συνέχεια της καριέρας του τον βρήκε στην Αγία Παρασκευή(18-1) ,δύο χρόνια στην Ηλιούπολη(9-0), Γλυφάδα και Φωστήρα με τον οποίο τη σεζόν 2012-2013 κέρδισε την άνοδο στη Φούτμπολ Λιγκ και παράλληλα αναδείχτηκε κορυφαίος παίκτης της φουτμπολ Λιγκ 2 με 9 γκολ σε 18 συμμετοχές.
Εν συνεχεία αγωνίστηκε στη Δόξα Βύρωνα το πρώτο μισό της περσινής σεζόν(11-1) και το άλλο μισό στην Γλυφάδα (7-1) από την οποία το καλοκαίρι μετακόμισε στον Αλιμο και τη Φούτμπολ Λιγκ με 7 συυμετοχές".

Ο Αλέξανδρος Ντάλας αποτελεί το νέο απόκτημα του Αστέρα Βάρης.

Ο 25χρονος μέσος που έμεινε ελεύθερος από την Λαμία, ενώ έχει περάσει και από τον Αχαρναϊκό, υπέγραψε στον Αστέρα Βάρης. Αποτελεί προσωπική επιλογή του Φώτη Θανέλλα.

Σπουδαία κίνηση από τον Κισσαμικό στη... μάχη της ανόδου, καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση του έμπειρου μπακ Φίλιππου Δάρλα!

Ξεκίνησε την καριέρα του από τον Παναιτωλικό και το 2001 τον απέκτησε ο Παναθηναϊκός, με τον οποίο, αφού πρώτα πέρασε από Καλλιθέα, Μαρκό, Απόλλωνα, είχε σημαντικές εμπειρίες από ευρωπαϊκές διοργανώσεις (Τσάμπιονς Λιγκ, Κύπελλο ΟΥΕΦΑ, Europa League).
Για μία σεζόν φόρεσε τη φανέλα του ΠΑΟΚ και μετά από το νέο πέρασμά του από τον Παναθηναϊκό βρέθηκε στη Γαλλία για λογαριασμό της Μπρεστ.
Επέστρεψε στην Ελλάδα για τον Ατρόμητο, είχε ένα σύντομο πέρασμα από τον Εργοτέλη, πριν επιστρέψει για δύο σεζόν στον Παναιτωλικό. Φέτος αν και είχε ανακοινωθεί από τον Άρη αποχώρησε χωρίς να αγωνιστεί. Είναι διεθνής με την Εθνική Ελπίδων και φόρεσε για ένα παιχνίδι το 2006 τη φανέλα και της Εθνικής Ανδρών.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top