ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2015
0 σχόλια

ΧΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΘΕΑΜΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟ ΣΤΙΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΠΗΡΕ Η ΑΧΑΪΚΗ

1/11/2015 09:54:00 μ.μ.


Φοβερό ματς στην Αχαγιά, με την Αχαϊκή να ισοφαρίζει σε 3-3 τη Δόξα Νεάς Μανωλάδας με τέρμα που σημείωσε ο Αποσκίτης στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων!

Την αναμέτρηση παρακολούθησαν περίπου 700 φίλαθλοι και σίγουρα έμειναν ευχαριστημένοι με το θέαμα που πρόσφεραν οι δύο ομάδες. Μόλις στο 10' οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με σουτ του Μελετίδη, αλλά στο 25' ο Γιουβανέλης με εκτέλεση φάουλ ισοφάρισε. Ένα λεπτό πριν τη λήξη του πρώτου μέρους, ο Γούρμος ανατράπηκε από τον Δρακόπουλο και ο διαιτητής της αναμέτρησης έδειξε το σημείο του πέναλτι με τον Μελετίδη να ευστοχεί και δίνει το προβάδισμα στους "μελανόλευκους".
Ωστόσο, οι γηπεδούχοι στο 54' με κοντινή κεφαλιά του Αυγερινού ισοφάρισαν και πάλι. Η αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων είχε φοβερό φινάλε, καθώς ο Μελετίδης τέσσερα λεπτά πριν την ολοκλήρωση των 90 με δυνατό σουτ έκανε το 3-2 για τη Δόξα Νέας Μανωλάδας. Τελικά, ο Αποσκίτης με τη βοήθεια της τύχης, αλλά και του κακού υπολογισμού της μπάλας του πορτιέρο των φιλοξενούμενων Τσάπαλου, που δεν κατάφερε να μπλοκάρει μετά από φάουλ του Γιουβανέλη, κατάφερε με κοντινό πλάσε να διαμορφώσει το τελικό 3-3! Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Ντεντόπουλος θα μπορούσε στο 89' να κάνει 2-4, αλλά η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι του Δρακόπουλου.
Διαιτητές: Κακριδής, Μπουρτζοβίτης-Μπούμπας (Κορινθίας)
ΑΧΑΪΚΗ (Άγγελος Κωνσταντινόπουλος): Δρακόπουλος, Ντάζος, Κωστης, Κυριαζόπουλος, Μπεκίρης, Αυγερινός, Αθανασόπουλος (70' Νιάρος), Γιουβανέλης, Καρράς (57' Μητρόπουλος), Μικελάτος, Αποσκίτης.
ΔΟΞΑ ΝΕΑΣ ΜΑΝΩΛΑΔΑΣ (Μίλτος Γκόφας): Τσάπαλος, Αγουρίδης, Μπίζος, Λαμπρόπουλος, Αναγνωστόπουλος, Μαυρόπουλος, Νικολόπουλος (70' Αγγελόπουλος), Σωτηρόπουλος, Μελετίδης, Βατσής (74' Ντεντόπουλος), Γούρμος (89' Νικολακόπουλος)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top