ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015
0 σχόλια

ΕΠΣ ΔΡΑΜΑΣ : ΜΟΙΡΑΣΤΗΚΑΝ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΥΣ ΠΑΝΡΑΜΑΪΚΟΣ ΚΑΙ ΠΕΤΡΟΥΣΑ ΣΤΟ ΧΟΡΤΑΣΤΙΚΟ 3-3, ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1/31/2015 09:23:00 μ.μ.
Ένα δίλεπτο ήταν αρκετό να φέρει τα «πάνω-κάτω» στο δημοτικό στάδιο Δράμας και ενώ διαφαινόταν νίκη της Πετρούσας, ο Πανδραμαϊκός ισοφάρισε!
ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ-ΠΕΤΡΟΥΣΑ 3-3: Ο αγώνας έγινε υπό συνεχή βροχή και ο αγωνιστικός χώρος ήταν «βαρύς», χωρίς ωστόσο προβλήματα στην κυκλοφορία της μπάλας. Η Δόξα μπήκε πολύ δυνατά, πέτυχε τον απόλυτο αιφνιδιασμό, παίρνοντας γρήγορα προβάδισμα δύο τερμάτων, σε διάστημα που οι γηπεδούχοι έδειχναν να τα έχουν χαμένα. Στη συνέχεια ο Πανδραμαϊκός ανασυντάχθηκε, μείωσε, ωστόσο και πάλι η Πετρούσα σκόραρε, πηγαίνοντας στην ανάπαυλα με 1-3. Το σκηνικό στην επανάληψη άλλαξε. Από τη μια η Πετρούσα δεν ήταν τόσο καλή, από την άλλη ο Πανδραμαϊκός βελτίωσε την εικόνα του και δικαιώθηκε δείχνοντας σθένος, πείσμα και παλεύοντας μέχρι το φινάλε, χωρίς να θεωρήσει τον αγώνα χαμένο. Πάντως τα δεδομένα της αναμέτρησης κρέμονταν κυριολεκτικά σε τεντωμένο σχοινί, καθώς το σκορ θα μπορούσε να έχει εντελώς διαφορετική κατάληξη, με ευκαιρίες χαμένες εκατέρωθεν.
Αρνητική εντύπωση προκαλεί για άλλη μια αγωνιστική η απογοητευτική εικόνα του δημοτικού σταδίου Δράμας. Με δεδομένη την απαγόρευση χρήσης των κερκίδων που κρίθηκαν ακατάλληλες, οι φίλαθλοι κατ΄ ανάγκη συνωστίζονται στον χώρο του… κυλικείου, ο ένας πίσω από τον άλλο, χωρίς να μπορούν να δουν και αναγκάζονται να ρωτούν ο ένας τον άλλο πώς εξελίσσεται το παιχνίδι. Πρόκειται για απαράδεκτη κατάσταση, πρωτοφανή, που υποβαθμίζει το ίδιο το πρωτάθλημα. Στο παιχνίδι αυτό παρών ήταν και ο πρόεδρος της ΕΠΣ, Γιώργος Χατζησαρόγλου και οφείλει να έλθει σε συνεννόηση με τον δήμο, ώστε είτε να βρεθεί άμεσα λύση στο πρόβλημα, είτε να μη γίνονται πλέον αγώνες στο συγκεκριμένο γήπεδο. Αρκετοί είναι αυτοί που εύλογα αναρωτήθηκαν τι θα γινόταν σε περίπτωση που έρχονταν 200 για παράδειγμα άτομα στο γήπεδο.
ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛ: Στο 3΄ φάουλ του Κωνσταντινίδη και αφρούρητος ο Τσιμπλίδης έπιασε κεφαλιά στα δίχτυα (0-1), στο 12΄ οι φιλοξενούμενοι σημείωσαν ένα καταπληκτικό σε εκτέλεση γκολ, που θύμιζε επαγγελματικές κατηγορίες, αφού σε συνδυασμένη προσπάθεια, ο Ξενίδης έβγαλε συρτή σέντρα και με δυνατό, ευθύβολο σουτ ο Δ. Κότιος έκανε το 0-2. Στο 15΄ φάουλ του Κωνσταντινίδη απέκρουσε σε κόρνερ ο Αποστολίδης, στο 17΄ σέντρα του Μαριάδη και με κεφαλιά ο Μάλλιος μείωσε. Στο 21΄ ο Παπακωνσταντίνου βρέθηκε απέναντι από τον Αποστολίδη, σούταρε κι απέκρουσε εκπληκτικά ο τερματοφύλακας, στο 26΄ σέντρα του Παπακωνσταντίνου, σουτ του Παυλίδη στο επάνω μέρος του οριζόντιου δοκαριού και άουτ. Στο 34΄ ο Κωνσταντινίδης τροφοδότησε τον Τσιμπλίδη, που με κοντινό πλασέ πέτυχε το 1-3, στο 57΄ σέντρα του Δερμεντζή, κεφαλιά του Πατένταλη άουτ. Δύο λεπτά αργότερα, ατομική προσπάθεια και σουτ του Χατζηκυριάκου πέρασε ελάχιστα άουτ. Στο 63΄ συνδυάστηκαν Τσιμπλίδης, Παπακωνσταντίνου, πλασέ του τελευταίου και πριν περάσει η μπάλα τη γραμμή, πρόλαβε και απέκρουσε σωτήρια ο Μαριάδης. Στο 77΄ μετά από ωραία επιθετική ενέργεια των φιλοξενούμενων, ο Παυλίδης βρέθηκε τετ-α-τετ, πλάσαρε και απέκρουσε ο Αποστολίδης. Δύο λεπτά αργότερα, ο Χατζηκυριάκου εκτέλεσε συρτά το κόρνερ, η άμυνα αδράνησε και ο Σαϊνίδης με προβολή, μείωσε. Στο επόμενο λεπτό (80΄) ο Υψηλός «έσκαψε» την μπάλα για τον Σαϊνίδη, που με εύστοχο πλασέ σημείωσε το δεύτερο προσωπικό του γκολ και ισοφάρισε. Στο 85΄ φάουλ του Μαριάδη, κεφαλιά του Πατένταλη απέκρουσε σωτήρια ο Λαμπρινουδάκης, στο 89΄ σουτ του Καραγιαννίδη έφυγε άουτ.
ΔΙΑΚΡΙΘΕΝΤΕΣ-ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Από τον Πανδραμαϊκό ξεχώρισαν οι Σαϊνίδης, Χατζηκυριάκου, Καραγιαννίδης, Υψηλός, Αποστολίδης, από την Πετρούσα οι Τσιμπλίδης (κυρίως στο πρώτο μέρος), Γάιδας, Ξενίδης, Παπαδόπουλος, Κωνσταντινίδης. Καλός ο διαιτητής Δηλγεράκης (Α. Παρασκευούδης, Μαρία Λαφαζάνη), τέταρτος ο Μαμσάκος.
ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ: Αποστολίδης, Ιωαννίδης, Δερμεντζής, Μαριάδης, Παπαθεοδώρου, Πατένταλης, Χατζηκυριάκου, Καραγιαννίδης, Υψηλός, Σαϊνίδης, Μάλλιος (71΄ Βάντσης).
ΠΕΤΡΟΥΣΑ: Λαμπρινουδάκης, Ξενίδης, Δεληκωστίδης, Γιαννίκης, Κωνσταντινίδης, Δ. Κότιος, Παυλίδης (78΄ Α. Ασλανίδης), Παπαδόπουλος, Γάιδας (69΄ Μιχαλάκης), Τσιμπλίδης, Παπακωνσταντίνου (86΄ Μ. Ασλανίδης).


ΤΙ ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ: Μετά τον αγώνα, οι δύο προπονητές τόνισαν τα εξής:

ΜΠΑΜΠΗΣ ΚΑΖΕΠΙΔΗΣ (Πετρούσα): Είμαστε ιδανικοί αυτόχειρες. Ενώ αρχίσαμε καλά, προηγηθήκαμε 0-2, όμως δεχθήκαμε ένα γκολ από αδράνεια στην άμυνα και στη συνέχεια είχαμε δοκάρι, ευκαιρίες, τελικά πήγαμε με 1-3 στα αποδυτήρια. Το ματς πήγαινε καλά και φαινόταν πως το ελέγχαμε μέχρι το 75΄, μάλιστα χάσαμε και κλασικές ευκαιρίες για να διευρύνουμε κι άλλο το σκορ. Ουσιαστικά δεν κινδυνεύσαμε στη ροή του παιχνιδιού, ωστόσο είχαμε ένα μπλακ-άουτ σε ένα δίλεπτο και μας ισοφάρισαν. Είναι ανεξήγητο για μια ομάδα του δικού μας επιπέδου και στο πρωτάθλημα που παίζουμε, να δεχθούμε 2 γκολ σε 2 λεπτά και να κινδυνεύσουμε ακόμα και να χάσουμε. Πρέπει να μας προβληματίσει αυτό και να διορθώσουμε τα όποια λάθη. Ο Πανδραμαϊκός είναι πολύ καλή ομάδα, έδειξε σθένος, δεν το έβαλε κάτω. Είχαμε τη δυνατότητα να «καθαρίσουμε» το ματς και τελικά το πληρώσαμε. Συγχαρητήρια στα παιδιά, τα δικά μου, αλλά και του Πανδραμαϊκού, και στον Μάλλιο, καλή συνέχεια και στο κύπελλο. Για μας ακολουθεί το ντέρμπι κορυφής, το γειτονικό ντέρμπι του δήμου Προσοτσάνης. Είναι δύσκολος αγώνας, ανοιχτός σε όλα τα αποτελέσματα, ελπίζω να γίνει καλό ματς και να ευχαριστηθούν οι φίλαθλοι.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΛΛΙΟΣ (Πανδραμαϊκός): Έγινε, τουλάχιστον για μένα, ένα από τα ωραιότερα παιχνίδια του πρωταθλήματος, με καλό ποδόσφαιρο και πολλά γκολ. Συγχαρητήρια στην Πετρούσα, έδειξε πως πραγματικά είναι μεγάλη ομάδα, το δεύτερο γκολ που πέτυχε ήταν επαγγελματικού επιπέδου. Συγχαρητήρια σε όλους τους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι σε τέτοιο γήπεδο αγωνίστηκαν σε αθλητικά πλαίσια. Πρέπει να βρεθεί λύση στο θέμα με τις κερκίδες του σταδίου Δράμας. Οι ποδοσφαιριστές μου δεν παράτησαν τον αγώνα με αντίπαλο όπως η Πετρούσα και τους αξίζουν συγχαρητήρια. Σίγουρα μπορούσαμε να είχαμε δεχθεί γκολ και να γινόταν το 1-4, αλλά κι εμείς από τη μεριά μας μετά την ισοφάριση μπορούσαμε να κάνουμε και το 4-3.

ΙΕΡΕΜΙΑΣ ΜΕΛΙΔΗΣ



18η αγωνιστική A” Κατηγορία ΤΕΛΙΚΑ


ΦΙΛΙΠΠΟΙ ΔΟΞΑΤΟΥ
45′/58′ Αποστολίδης
 1 
Γ.Σ. ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ
76′ Κερασίδης
Α.Ο. ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ
17′ Μάλλιος, 79′/80′ Σαϊνίδης
3
 3 
ΔΟΞΑ ΠΕΤΡΟΥΣΑΣ
3′/33′ Τσιμπλίδης , 10′ Κων/δης
ΟΡΦΕΑΣ ΧΩΡΙΣΤΗΣ
11′/47′/65′ Σαββίδης, 28′ Ιωσηφίδης Εμμ., 61′ Ουζούνης
5
 0 
ΑΡΗΣ ΦΤΕΛΙΑΣ
Μ.ΑΛΕΞ/ΔΡΟΣ ΞΗΡΟΠΟΤΑΜΟΥ
1′ Κουνσούλια, 87′΄Κων/δης Μ.
2
 1
Α.Ε.ΚΥΡΓΙΩΝ
37′ Κελεσίδης, 67′ κοκ. Ζούφη
Μ.ΑΛΕΞ/ΔΡΟΣ ΑΓ.ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
40′ Ουζούνογλου, 44′ Σκάρογλου, 49′ Μπουμπέκης, 70′ Τσάκωνας
 0 
ΕΛΠΙΔΑ Κ.ΑΓΡΟΥ
ΠΑΟΠ Ν.ΑΜΙΣΟΥ
 3 
Α.Ε. ΚΑΛΑΜΠΑΚΙΟΥ
42′/70′ Τζιβανάκης, 63′ Κοταϊδης
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙΟΥ
93′ Κιάκος
1
 3 
ΑΡΗΣ ΦΩΤΟΛΙΒΟΥΣ
24′ Παπαγεωργίου(αυτ), 74′ Χαρέμι, 77′ Παυλίδης
ΕΘΝ.ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΛΛΙΦΥΤΟΥ
12′/34′/63′ Παρουτσής, 53′ Ορφανίδης
 2 
ΑΚΡΙΤΑΣ Κ.ΝΕΥΡΟΚΟΠΙΟΥ
45′ Βασιλειάδης Αντ., 73′ Χριστιανίδης 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ    18η αγωνιστική
βαθμοί
Γ.Σ. ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ 41
ΔΟΞΑ ΠΕΤΡΟΥΣΑΣ 38
Α.Ε. ΚΑΛΑΜΠΑΚΙΟΥ 37
ΑΚΡΙΤΑΣ Κ.ΝΕΥΡΟΚΟΠΙΟΥ 34
ΟΡΦΕΑΣ ΧΩΡΙΣΤΗΣ 33
Α.Ο. ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ 28
ΦΙΛΙΠΠΟΙ ΔΟΞΑΤΟΥ28
Α.Ε.ΚΥΡΓΙΩΝ26
ΑΡΗΣ ΦΩΤΟΛΙΒΟΥΣ 27
ΕΘΝ.ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΛΛΙΦΥΤΟΥ 25
Μ.ΑΛΕΞ/ΔΡΟΣ ΑΓ.ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ 25
ΕΛΠΙΔΑ Κ.ΑΓΡΟΥ * αγ.λιγ.19
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙΟΥ *αγ.λιγ18
Μ.ΑΛΕΞ/ΔΡΟΣ ΞΗΡΟΠΟΤΑΜΟΥ 15
ΠΑΟΠ Ν.ΑΜΙΣΟΥ 7
ΑΡΗΣ ΦΤΕΛΙΑΣ 2

19η αγωνιστική
   Γ.Σ. ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ    –   ΔΟΞΑ ΠΕΤΡΟΥΣΑΣ
   ΑΡΗΣ ΦΤΕΛΙΑΣ       –      ΦΙΛΙΠΠΟΙ ΔΟΞΑΤΟΥ
 Α.Ε.ΚΥΡΓΙΩΝ        –     Α.Ο. ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ
  ΕΛΠΙΔΑ Κ.ΑΓΡΟΥ    –    ΟΡΦΕΑΣ ΧΩΡΙΣΤΗΣ
Α.Ε. ΚΑΛΑΜΠΑΚΙΟΥ  –     Μ.ΑΛΕΞ/ΔΡΟΣ ΞΗΡΟΠΟΤΑΜΟΥ
 ΑΡΗΣ ΦΩΤΟΛΙΒΟΥΣ   –   Μ.ΑΛΕΞ/ΔΡΟΣ ΑΓ.ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
  ΕΘΝ.ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΛΛΙΦΥΤΟΥ – ΠΑΟΠ Ν.ΑΜΙΣΟΥ
  ΑΚΡΙΤΑΣ Κ.ΝΕΥΡΟΚΟΠΙΟΥ  -  ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙΟΥ


Σκόρερ Α΄ Ερασιτεχνικής κατηγορίας (18η αγωνιστική)

18 ΓΚΟΛ:Σ.ΣΑΒΒΙΔΗΣ (ΧΩΡΙΣΤΗ)
16 ΓΚΟΛ:Ν.ΤΣΙΜΠΛΙΔΗΣ (ΠΕΤΡΟΥΣΑ)
12 ΓΚΟΛ: ΣΑΙΝΙΔΗΣ (ΠΑΝΔΡΑΜΑΙΚΟΣ)
11 ΓΚΟΛ:ΤΖΙΒΑΝΑΚΗΣ (ΚΑΛΑΜΠΑΚΙ)
11 ΓΚΟΛ:ΜΥΓΑΣ (ΔΟΞΑΤΟ)
11 ΓΚΟΛ:ΚΕΡΑΣΙΔΗΣ (ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ)
9 ΓΚΟΛ:ΣΠΥΡΙΔΗΣ (Κ.ΝΕΥΡΟΚΟΠΙ)
9 ΓΚΟΛ: ΠΑΡΟΥΤΣΗΣ (ΚΑΛΛΙΦΥΤΟΣ)
9 ΓΚΟΛ: ΚΩΤΑΙΔΗΣ (ΚΑΛΑΜΠΑΚΙ)
8 ΓΚΟΛ:ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΗΣ (ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ)
8 ΓΚΟΛ:ΟΥΖΟΥΝΗΣ (ΧΩΡΙΣΤΗ)
8 ΓΚΟΛ:ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ (ΚΥΡΓΙΑ)
7 ΓΚΟΛ:ΠΑΥΛΙΔΗΣ (ΦΩΤΟΛΙΒΟΣ)
7 ΓΚΟΛ: ΑΝΤ.ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ (ΝΕΥΡΟΚΟΠΙ)   
7 ΓΚΟΛ: Θ.ΚΥΣΣΙΔΗΣ (ΚΑΛΛΙΦΥΤΟΣ)
7 ΓΚΟΛ:ΠΑΥΛΙΔΗΣ (ΠΕΤΡΟΥΣΑ)
6 ΓΚΟΛ:ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΙΔΗΣ (ΚΑΛΟΣ ΑΓΡΟΣ)
6 ΓΚΟΛ:ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΔΗΣ (Κ.ΝΕΥΡΟΚΟΠΙ)
6 ΓΚΟΛ:ΒΕΡΓΟΣ (ΚΥΡΓΙΑ)
6 ΓΚΟΛ:Φ.ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ (ΝΕΑ ΑΜΙΣΟΣ)
5 ΓΚΟΛ: ΜΙΛΟ (ΦΤΕΛΙΑ)
5 ΓΚΟΛ:Θ.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ (ΚΑΛΟΣ ΑΓΡΟΣ)
5 ΓΚΟΛ:ΦΕΡΦΕΡΗΣ (ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ)
5 ΓΚΟΛ:ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΔΗΣ (ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ)
4 ΓΚΟΛ: ΑΡΜΕΝ (ΞΗΡΟΠΟΤΑΜΟΣ)
4 ΓΚΟΛ: ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΟΥ (ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ)
4 ΓΚΟΛ: ΑΓΑΠΟΒ (Κ.ΝΕΥΡΟΚΟΠΙ)
4 ΓΚΟΛ:ΓΙΑΝΝΙΚΗΣ (ΠΕΤΡΟΥΣΑ)
4 ΓΚΟΛ:ΘΕΟΦΑΝΙΔΗΣ (ΔΟΞΑΤΟ)
4 ΓΚΟΛ: ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΙΔΗΣ (ΦΩΤΟΛΙΒΟΣ)
4 ΓΚΟΛ: ΚΑΡΑΤΖΟΓΛΟΥ (ΚΥΡΓΙΑ)
4 ΓΚΟΛ:ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ (ΑΓΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ)
4 ΓΚΟΛ:ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ (ΚΑΛΑΜΠΑΚΙ)
4 ΓΚΟΛ: ΤΣΑΚΜΑΚΙΔΗΣ (ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ)
4 ΓΚΟΛ:ΓΟΥΖΗΣ (ΦΩΤΟΛΙΒΟΣ)
4 ΓΚΟΛ:ΙΩΣΗΦΙΔΗΣ (ΧΩΡΙΣΤΗ)
4 ΓΚΟΛ:ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΓΛΟΥ (ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ)
4 ΓΚΟΛ:ΚΕΣΣΟΠΟΥΛΟΣ (ΝΕΥΡΟΚΟΠΙ)
4 ΓΚΟΛ: ΚΟΝΣΟΥΛΙΑ (ΞΗΡΟΠΟΤΑΜΟΣ)
4 ΓΚΟΛ:ΣΑΒΒΙΔΗΣ (ΚΑΛΟΣ ΑΓΡΟΣ)
4 ΓΚΟΛ:ΚΙΑΚΟΣ (ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ)
4 ΓΚΟΛ: ΒΕΖΥΡΗΣ (ΦΩΤΟΛΙΒΟΣ)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top