ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015
0 σχόλια

ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΚΑΙ ΙΣΟΠΑΛΙΑ 3-3 ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΙ ΗΛΥΣΙΑΚΟ

1/18/2015 09:36:00 μ.μ.




Συναρπαστικό ματς με δυο ανατροπές έλαβε χώρα στα Καμίνια, εκεί που Ατρόμητος Πειραιά και Ηλυσιακός έμειναν στο ισόπαλο 3-3.

Πάντως, θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι γηπεδούχοι έχουν εντονότατα παράπονα από τη διαιτησία του Μάλαμα χαρακτηρίζοντας το πέναλτι με το οποίο ο Ηλυσιακός έκανε το 3-3 ανύπαρκτο. Το ματς είχε αρκετή ένταση εντός αγωνιστικού χώρου ενώ ο ρέφερι από την Ανατολική Αττική χρειάστηκε να διακόψει το ματς στις καθυστερήσεις, καθώς όπως κατέγραψε στο φύλλο αγώνα δυο φίλοι της γηπεδούχου ομάδας διέσχυσαν το γήπεδο και διαμαρτυρήθηκαν σε έντονο ύφος. Στη συνέχεια, τα πνεύματα κύλησαν ομαλά και το ματς ολοκληρώθηκε.
Στο αγωνιστικό κομμάτι, μετά από ένα στείρο α' μέρος οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στην επανάληψη και άνοιξαν το σκορ στο 52' με τον Αργυρίου. Στο 60' ο Μαντζώρος έφτασε κοντά στο 2-0, όμως η προσπάθεια του σταμάτησε στο δοκάρι της εστίας του Σηφάκη. Στο 65' ο νεοσειλθών στο παιχνίδι Κωνσταντίνου ισοφάρισε σε 1-1, ενώ ο ίδιος ποδοσφαιριστής στο 85' έδωσε το προβάδισμα στον Ηλυσιακό. Οι Καμινιώτες δεν το έβαλαν κάτω και αφού ισοφάρισαν στο 89' με τον Παναγιωτόπουλο, πήραν το προβάδισμα στο 1' των καθυστερήσεων με τον Μαντζώρο. Οι κιτρινόμαυροι παρ' όλα αυτά δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη και στο 96' κέρδισαν πέναλτι προκαλώντας τις έντονες διαμαρτυρίες των γηπεδούχων. Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε ο Τζώρτζης ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 3-3. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι το ντεμπούτο του στο πάγκο του Ηλυσιακού έκανε ο Μάρκος Δήμος.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Βαγγέλης Λαϊβεράς) Παπαδόπουλος, Κολιός, Κεσανίδης (71' Γιαννουλάκης), Μαντζώρος, Τερζής, Ράπτης (56' Αργυρίου), Γεωργιάδης, Καψαλόποδας, Μπουλούλης (63' Κατσαβριάς), Παναγιωτόπουλος, Σουλελές.
ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ (Μάρκος Δήμος): Σηφάκης, Καμβύσης, Χατζηγιαννάκος, Παραράς, Παπαδόπουλος, Αμανατίδης, Λουσαράκης (53' Τζώρτζης), Κατσιγιάννης (63' Μητσόπουλος), Θαναηλάκης (70' Κωνσταντίνου), Βασιλείου, Φούντας.
Πηγή: stoplekto.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top