ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015
0 σχόλια

ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ : ΣΕ ΡΥΘΜΟ ΡΕΛΑΝΤΙ Η ΑΠΕ ΛΑΓΚΑΔΑ 3-1 ΤΟΝ ΟΔΥΣΣΕΑ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ

1/18/2015 09:34:00 μ.μ.





Με άμυνα που… τσακίζει κόκαλα, με κέντρο που… οργώνει και με επίθεση που πετάει φωτιές, η φετινή ΑΠΕΛ πάει να κατακτήσει το πρωτάθλημα από την… Σαρακοστή.
Σε ακόμα ένα παιχνίδι, η ομάδα του Θούλη Γιαμουρίδη έδειξε τα… δόντια της απέναντι στον Οδυσσέα Κορδελιού, κερδίζοντας σε ρυθμούς… ρελαντί με 3-1 τους Κορδελιώτες, αυξάνοντας την διαφορά από τον μοναδικό πλέον ανταγωνιστή της Θερμαϊκό Θέρμης, στους 10 βαθμούς. Πλέον για να αλλάξει η κατάσταση στη κορυφή χρειάζεται μόνο ένα θαύμα. Το… τρένο της ΑΠΕΛ δεν σταματάει πουθενά και προετοιμάζει τις μηχανές του για τα μπαράζ ανόδου, ανοίγοντας την όρεξη για τα μεγάλα σαλόνια.
Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Χρήστος Βεϊδαμενίδης φαίνεται πως «τρέχει» μόνος του στον πίνακα των σκόρερ, καθώς με τα δύο σημερινά τέρματα έφτασε τα 19 συνολικά και από ότι όλα δείχνουν θα παλέψει με τον Γιάννη Παπαποστόλου για την πρωτιά.
Είναι φανερό ότι οι Λαγκαδιανοί θεωρούνται το no1 φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου αλλά στον Λαγκαδά κρατάνε χαμηλά την… μπάλα αφού γνωρίζουν, πως στα μπαράζ ανόδου, όλοι θα ξεκινήσουν από το «μηδέν». Προς το παρών. Επόμενη αποστολή «Ηλιούπολη».

ΑΠΕΛ – ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ 3-1
Σκόρερς: Βεϊδαμενίδης 2, Παραλίκης /  Γίδαρος
ΑΠΕΛ (Γιαμουρίδης): Πέτκαρης, Αθανασίου, Λαβιδάς, Καρατζιάς, Καπετανόπουλος, Σακαλής, Παπαναστασίου, Αθανασιάδης, Παραλίκης, Βεϊδαμενίδης, Τσερκέζης
ΟΔΥΣΣΕΑΣ (Αντωνιάδης): Αθανασίου, Παναγιωτίδης, Ελευθερίου, Παπαδόπουλος, Καρράς, Μπαλίου, Μακρής Κ., Γίδαρος, Βακουφάρης, Κόλκος, Γιαννιώτης

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top