ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2015
0 σχόλια

ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ : ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΥΛΟ ΜΕΛΑ ΚΟΝΤΑΡΙΩΤΙΣΣΑΣ , 3-2 ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΝΗΣΗ ΣΒΟΡΩΝΟΥ

1/08/2015 11:48:00 μ.μ.



Παύλος Μελάς Κονταριώτισσας-Αναγέννηση Σβορώνου 3-2: Νίκη επιβίωσης Παύλου Μελά (βίντεο)

Του Κολίτση Νίκου
Total Restart. για την ομάδα του Παύλου Μελά Κονταριώτισσας που επικράτησε με 3-2 της Αναγέννησης Σβορώνου, σ' ένα συγκλονιστικό αγώνα με ανατροπές, εντάσεις, διαμαρτυρίες για τις διαιτητικές αποφάσεις, κόκκινες κάρτες και επίμαχες φάσεις, για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β' κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας.

Ο Παύλος Μελάς, με υπηρεσιακό προπονητή τον Κουλιανόπουλο Ηλία, μετά την παραίτηση του Λάζαρου Τζιούτζιου, ήταν πιο αποτελεσματικός στις λιγότερες συνολικά τελικές προσπάθειες που είχε στον αγώνα και μετά την ψυχρολουσία του 0-1 από τον Σκαμπαρδώνη Γ. (σε επίμαχη φάση για offside), κατόρθωσε να ανατρέψει το σε βάρος του σκορ και να προηγηθεί με 2-1, εκμεταλλευόμενος ολέθριο αμυντικό λάθος του Σβορώνου.
Το σκορ έκλεισε στο 2-2 με τον Σιγανό Σ. στο πρώτο ημίχρονο, με την ομάδα της Αναγέννησης να έχει περισσότερη ώρα την μπάλα στην κατοχή της και να πιέζει τους αντιπάλους. Στο δεύτερο ημίχρονο το σκηνικό ήταν το ίδιο, με τη διαφορά ότι πρώτα ο Παύλος Μελάς έμεινε με 10 παίκτες, λόγω αποβολής ποδοσφαιριστή του με 2η κίτρινη κάρτα και στη συνέχεια η Αναγέννηση Σβορώνου, με το παιχνίδι να γίνεται συναρπαστικό, με συνεχόμενες φάσεις να διαδέχονται η μία την άλλη στις αντίπαλες εστίες.

Ο Παύλος Μελάς ήταν πολύ επικίνδυνος στις αντεπιθέσεις και σε μία από αυτές κατόρθωσε να κερδίσει πέναλτι (επίμαχη φάση για το αν ήταν εντός ή εκτός της μεγάλης περιοχής), να προηγηθεί με 3-2 με τον Παπαζήση και να βάλει φωτιά στο παιχνίδι. 

Οι φιλοξενούμενοι πίεσαν ασφυκτικά μέχρι το τέλος, έχασαν ευκαιρίες, αλλά οι γηπεδούχοι άντεξαν και πανηγύρισαν μία μεγάλη νίκη ουσίας και ψυχολογίας, που μπορεί να αποτελέσει την αφετηρία ενός νέου ξεκινήματος στο δύσκολο αγώνα παραμονής στην κατηγορία.

Highlights: Τα τελευταία δραματικά λεπτά της αναμέτρησης, με απολαυστικές στιχομυθίες ανάμεσα σε παίκτες, προπονητές, φιλάθλους και διαιτητές, το δεύτερο γκολ των γηπεδούχων, μετά από όμορφα οργανωμένη επιθετική προσπάθεια και οι ευκαιρίες των φιλοξενούμενων στο δεύτερο ημίχρονο να ισοφαρίσουν από πλεονεκτική θέση

Man of the match: Δημητρίου Π. (2 γκολ) και Παπαργυρίου Α. των γηπεδούχων μοιράζονται τον τίτλο, με τον πρώτο να κάνει κυριολεκτικά άνω κάτω την αντίπαλη άμυνα, να πετυχαίνει δύο γκολ, να κερδίζει το πέναλτι της νίκης και τον δεύτερο να δίνει άνισες μάχες στο κέντρο, με αξιοσημείωτη τεχνική, να μοιράζει ασίστ και να βγάζει την ομάδα σε αντεπιθέσεις.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top