ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015
0 σχόλια

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ : ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΤΟΥ 2ου ΓΥΡΟΥ , Η ΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΤΟΥ 1ου ΟΜΙΛΟΥ

1/31/2015 08:08:00 μ.μ.



Ξεκινάει ο 2ος γύρος

Ξεκίνημα του 2ου γύρου του πρωταθλήματος στον 1ο όμιλο της Γ Εθνικής κατηγορίας με το πρόγραμμα να έχει αρκετές σημαντικές αναμετρήσεις, τόσο για την κορυφή της βαθμολογία, όσο βέβαια και για την παραμονή. Οι ομάδες προχωρούν σε αλλαγές του ρόστερ τους, αλλά και στην τεχνική ηγεσία τους, θέλοντας να αλλάξουν την πορεία, με τα τελευταία νέα τους πριν τη σέντρα να είναι:

ΑΡΗΣ: Η αποστολή για το ματς με την Καστοριά

Με την πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου ολοκληρώθηκε σήμερα η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για το αυριανό παιχνίδι κόντρα στην Καστοριά (15:00) στο Ο.Α.Κ.Α. Καστοριάς, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής (πρεμιέρα β’ γύρου) του πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής (1ος όμιλος).
Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης ο τεχνικός της ομάδας μας, Σίνισα Ντομπρασίνοβιτς, ανακοίνωσε την αποστολή (θα αναχωρήσει το απόγευμα για την Καστοριά και θα διανυκτερεύσει σε ξενοδοχείο στην πόλη της Δυτικής Μακεδονίας) που αποτελείται από 18 ποδοσφαιριστές, οι οποίοι είναι οι εξής:
Φυσέκης, Μπαϊμάκης, Φερνάντες, Πόι, Ν’ Λουντούλου, Σουνάς, Λιόλιος, Λεμονής, Καπνίδης, Παπαδόπουλος, Σαμαράς, Σταυρόπουλος, Γκόλιας, Χιντασέλι, Λιόνης, Μαζουλουξής, Ντούνγκα, Βασιλόπουλος.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ: Παρελθόν ο Κομπόλιας.

Με μια λιτή ανακοίνωση στο facebook του Ηρακλή Αμπελοκήπων η διοίκηση της ομάδας έκανε γνωστό το διαζύγιο με τον προπονητή Κο Κομπόλια.
«Λύεται η συνεργασία μεταξύ του Ηρακλή και του κ. Κομπόλια. Η Διοίκηση του Ηρακλή ευχαριστεί τον κ. Απόστολο Κομπόλια για την εξαιρετική συνεργασία και του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του. Την Κυριακή στον πάγκο της ομάδας μας θα βρίσκονται οι Πολυχρονίδης Κώστας και Ψωμάς Ηλίας».


ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ: Δικός του ο Τάσος Κουκουλέκης

Καθώς το ρολόι για την λήξη της μεταγραφικής περιόδου χτυπάει κόκκινο, ο Καμπανιακός απέκτησε τον Τάσο Κουκουλέκη μέχρι πρότινος ποδοσφαιριστή του Απόλλων Αρναίας.
Με την προσθήκη του Κουκουλέκη η ομάδα της Χαλάστρας δυναμώνει στον νευραλγικό χώρο του κέντρου καθώς πρόκειται για ποδοσφαιριστή που κατέχει τα μυστικά της μπάλας. Βέβαια ο Καμπανιακός δεν είναι άγνωστος για τον Κουκουλέκη καθώς έχει υπηρετήσει στους κόκκινους και παλαιότερα.
Δευτερόλεπτα μετά την υπογραφή του στον Καμπανιακό μας είπε:
«Έρχομαι σ ένα μεγάλο σωματείο με πολλούς φίλους και γνωστούς από παλαιότερο πέρασμά μου από την ομάδα. Θα προσπαθήσω να βοηθήσω με όλες μου της δυνάμεις ώστε η ομάδα να πετύχει τους στόχους της».

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ: Τέλος ο Β. Ασλανίδης

Εξελίξεις είχαμε στο στρατόπεδο της αναγέννησης Γιαννιτσών. Το βράδυ της Πέμπτης, η διοίκηση του συλλόγου σχεδόν ομόφωνα αποφάσισε την απομάκρυνση από την ομάδα του Γιαννιτσώτη τεχνικού Βασίλη Ασλανίδη.
Νέος προπονητής ο Αντώνης Σαπουντζής

Νέος προπονητής στην Αναγέννηση Γιαννιτσών είναι από σήμερα το νωρίς το πρωϊ  ο  Αντώνης Σαπουντζής.
Ο Εδεσσαίος παλαίμαχος άσος συμφώνησε σε όλα με την διοίκηση του Κώστα Σαββουλίδη και ανέλαβε την ομάδα. Ο Σαπουντζής έχει συνεργαστεί στο παρελθόν και για 3 χρόνια με την διοίκηση του Κώστα Σαββουλίδη μια που ήταν υπεύθυνος τεχνικός των τμημάτων υποδομής και πολλά παιδιά της τωρινής ομάδας πέρασαν από τα χέρια του στα πρώτα τους ποδοσφαιρικά βήματα.
Η διοίκηση της Αναγέννησης ευχαριστεί την διοίκηση του Εξαπλατάνου που δεν έφερε αντίρρηση στην μεταπήδηση του Σαπουντζή από την ομάδα τους σε αυτήν της Αναγέννησης.

Α.Γ.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑ: Αποπομπή Βάλη

Έπειτα από έκτακτο Δ.Σ. που διενεργήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 29/01/2015, αποφασίστηκε ομόφωνα η απομάκρυνση του Ηλία Βάλη από την τεχνική ηγεσία του Συλλόγου. Ο λόγος του διαζυγίου έγκειται στο γεγονός της απρεπούς συμπεριφοράς του προς  μέλη του Δ.Σ. και κυρίως προς τον Πρόεδρο, τόσο σε ιδιωτικές συνομιλίες όσο και δημόσια.

2ο γύρος και για τους Καβαλιώτες

Ξεκινά αύριο (1/2) ο δεύτερος γύρος του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, οι τρεις σύλλογοι του νομού μας παίζουν εντός έδρας και ο Άρης Ακροποτάμου ταξιδεύει στη Φλώρινα.
Ο ΑΟ Καβάλας είναι στη κορυφή και για να παραμείνει σ’ αυτήν αναζητά μόνο νίκη κόντρα στον Εθνικό Αγιονερίου. Παρών και ο Θωμάς Γκαρακλίδης που εξέτισε την ποινή του και είναι τρεις οι νέες μετεγγραφές.
Ο Ορφέας Ελευθερούπολης υποδέχεται τον Καμπανιακό με μοναδικό στόχο ένα νέο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα. Έχει μείνει έξι αγωνιστικές χωρίς νίκη και είναι πλέον κάτω από τη ζώνη παραμονής. Επιστρέφει από τιμωρία ο Φράνκο Τορεζάνι και αναμένεται να κάνει ντεμπούτο ο συμπατριώτη του, Χούλιο Βανστάιν καθώς ήρθε η μπλε κάρτα του.
Το Βυζάντιο έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη στη κόντρα με τον Απόλλωνα Αρναίας, με αρκετά νέα πρόσωπα στην αποστολή και στην ενδεκάδα. Έτσι στην απόκτηση του Γιάννη Αγτζίδη ανακοίνωσε το απόγευμα της Παρασκευής (30/1) η διοίκηση του Βυζαντίου. Ο 22χρονος αμυντικός έμεινε ελεύθερος από την Αναγέννηση Γιαννιτσών, ήρθε στο Κοκκινόχωμα και μετά από μια σύντομη συζήτηση με τον πρόεδρο Τούλη Τσίλογλου τα «βρήκε» σε όλα με τους «κιτρινόμαυρους».
Ο Αγτζίδης προέρχεται από τις ακαδημίες του Άρη Θεσσαλονίκης, και έχει έναν τίτλο με την ομάδα Κ-20. Στην ανδρική ομάδα δεν πήρε ποτέ την ευκαιρία να καθιερωθεί και ακολούθησαν οι Δόξα Δράμας, ΑΕΛ και φέτος τα Γιαννιτσά, όπου έμεινε μόλις για ένα εξάμηνο. Στον αντίποδα, παρελθόν αποτελεί από το ρόστερ ο Αλέξης Μεντής που είχε έρθει στο Κοκκινόχωμα το καλοκαίρι.
Ο Άρης Ακροποτάμου ταξιδεύει στη Φλώρινα για το ματς με την Θύελλα Φιλώτα που είναι εκ των πρωταγωνιστών της σεζόν και θα προσπαθήσει να πάρει θετικό αποτέλεσμα. Επιστρέφει από τιμωρία ο Σωκράτης Κωνσταντινίδης.

Αναλυτικά, το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 16ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της
Γ’ Εθνικής (1/2, 15.00) έχουν ως εξής:

Καστοριά-Άρης
Διαιτητές: Τσετσίλας, Μωϊσιάδης (ΕΠΣ Γρεβενών), Ιωαννίδης (ΕΠΣ Κοζάνης)

Ορφέας Ελευθερούπολης –Καμπανιακός
Διαιτητές: Δραγάτης, Μαλανδρής, Χριστάκογλου (ΕΠΣ Χαλκιδικής)

Α.Ο. Καβάλας-Εθνικός Αγιονερίου
Διαιτητές: Μελιτζανιδης, Γιάντσης, Κελεσίδης (ΕΠΣ Ημαθίας)

Εθνικός Αλεξανδρούπολης-Ηρακλής Αμπελοκήπων 
Διαιτητές: Κουναλάκης, Κουλά Χουσεϊν (ΕΠΣ Ξάνθης), Δημητριάδης (ΕΠΣ Θράκης)

Έβρος Σουφλίου –Δόξα Δράμας
Διαιτητές: Τρακαλιάνης, Αναστασιάδης, Ζιγκερίδης (ΕΠΣ Σερρών)

Θύελλα Φιλώτα –Άρης Ακροποτάμου
Διαιτητές: Βουρνέλης, Νταβέλας, Λιάρης (ΕΠΣ Μακεδονίας)

Πανσερραϊκός –Αναγέννηση Γιαννιτσών
Διαιτητές: Παρχαρίδης, Ζήρδας (ΕΠΣ Δράμας), Καμπερίδης (ΕΠΣ Καβάλας)

Βυζάντιο-Απόλλων Αρναίας 
Διαιτητές: Τσαπάρας, Γκαϊταντζής, Καμπούρης (ΕΠΣ Σερρών)


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top