ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015
0 σχόλια

ΕΠΣ ΠΕΙΡΑΙΑ : ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ Ο ΗΦΑΙΣΤΟΣ , 2-1 ΤΟΝ ΑΜΠΕΛΑΚΙΑΚΟ

1/28/2015 11:19:00 μ.μ.

Τεράστιας βαθμολογικής σημασίας νίκη πήρε ο Ήφαιστος που επικράτησε με 2-1 του Αμπελακιακού στο Ρέντη και μείωσε την απόσταση που τον χωρίζει τόσο από τα πλέι άουτ, όσο και από την απευθείας παραμονή.

Η ομάδα του Ηφαίστου έκανε την έκπληξη της αγωνιστικής, αφού ακόμα και μετά τη νίκη είναι προτελευταίος στη βαθμολογική κατάταξη, ενώ ο Αμπελακιακός στη τρίτη θέση πίσω από Ίκαρο και Οδηγήτρια. Στο πρώτο μέρος κυριάρχησε το πάθος των δύο ομάδων, με τις δύο άμυνες να είναι καλά στημένες.
Σε μία από τις ελάχιστες φορές που στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι βρήκαν ευκαιρία, προηγήθηκαν με τον Γιώτη στο 40’, σε πολύ καλό σημείο χρονικά. Αυτό ήταν και το σκορ του ημιχρόνου, με τους γηπεδούχους να πετυχαίνουν και δεύτερο γκολ στο 70’ με τον Γκίλα και να παίρνουν σημαντικό προβάδισμα για τη νίκη. Βέβαια ο Παπαθεοχάρης μείωσε για τον Αμπελακιακό στο 86’ σε 2-1, βάζοντας σε σκέψεις τους ποδοσφαιριστές του Ηφαίστου, καθώς ο χρόνος που είχε απομείνει ήταν αρκετός ώστε να γίνει η ζημιά. Ωστόσο παρά την πίεση των φιλοξενούμενων κάτι τέτοιο δεν έγινε, με τους γηπεδούχους να πανηγυρίζουν μία πολύ σημαντική για αυτούς νίκη.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top