ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2015
0 σχόλια

ΕΠΣ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ : ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΤΑΜΙΑ 2-0 ΤΟΝ ΑΠΟΚ ΒΕΚΟΥΧΙ

1/11/2015 10:22:00 μ.μ.

Ποταμιά-ΑΠΟΚ Βελούχι 2-0

Με δυο γκολ του Λάμπρου Φλωράκη στην επανάληψη η Ποταμιά πήρε ιστορικής σημασίας νίκη με 2-0 κόντρα στον ΑΠΟΚ. Το ματς στιγματίστηκε από τον σοβαρό τραυματισμό του Κώστα Μπούρα των νικητών.
Το παιχνίδι πραγματοποιήθηκε την Κυριακή (11/1) στο Δημοτικό στάδιο Καρπενησίου και άρχισε στις 3 το μεσημέρι. Ήταν στα πλαίσια της 10ης αγωνιστικής της Α΄ κατηγορίας Ευρυτανίας. Έγινε παρουσία περίπου 100 με 120 θεατών και κάτω από ηλιοφάνεια και καλές καιρικές συνθήκες.
Η Ποταμιά του Δημήτρη Τσιγαρίδα έκανε αμυντικό παιχνίδι και «χτύπησε» στο δεύτερο μέρος, παίζοντας στην κόντρα επίθεση. Κατάφερε να κρατήσει το μηδέν με σεμιναριακή άμυνα και με δυο γκολ του Λάμπρου Φλωράκη να πάρει μια ιστορική και σπουδαίας βαθμολογικής άποψης νίκη. Ωστόσο η νίκη δεν πανηγυρίστηκε, όπως θα ήθελαν οι ποδοσφαιριστές, αφού το μυαλό όλων ήταν στον συμπαίκτη τους Κώστα Μπούρα που αποχώρησε τραυματίας από το παιχνίδι στο 48΄.
Ο ΑΠΟΚ του Λάκη Αναστασόπουλου αν και είχε την εδαφική υπεροχή και την κατοχή της μπάλας και επιτίθονταν διαρκώς σε όλη την διάρκεια του αγώνα, δεν μπόρεσε να «διασπάσει» την αντίπαλη άμυνα. Οι «κυανόλευκοι» δημιούργησαν πληθώρα ευκαιριών, ωστόσο δεν βρήκαν τον τρόπο να τις μετουσιώσουν σε γκολ και στην επανάληψη το «πλήρωσαν». Το Βελούχι μετά την ήττα στο κύπελλο από τα Άγραφα γνώρισε νέα ήττα, που ήταν η πρώτη του στο πρωτάθλημα.
Την επόμενη (11η) αγωνιστική η Ποταμιά παίζει με την Μυρίκη το Σάββατο (17/1) στο Δημοτικό στάδιο με την Μυρίκη, ενώ ο ΑΠΟΚ κερδίζει στα χαρτιά την Φραγκίστα με 3-0. Το Βελούχι υποχώρησε στην 2η θέση μένοντας στους 19 βαθμούς, ενώ η Ποταμιά παρέμεινε μόνη πλέον στην 3η θέση, έχοντας πλέον 15 βαθμούς.

Συνθέσεις Ομάδων

Ποταμιά (Δημήτρης Τσιγαρίδας): Μεριγκούνης(112΄ λ.τρ. Ράπτης), Μπίκας, Μπούρας Γ.(65΄ Ζαγκότσης), Φαρμάκης, Μαντζιούτας Κ., Κορέντζελος, Πολυμερόπουλος, Λιάγκος, Μπούρας Κ.(65΄ λ.τρ. Φλωράκης Λ.), Σαπούνης, Γιαννακόπουλος

ΑΠΟΚ Βελούχι (Λάκης Αναστασόπουλος): Αχμέτης, Τσιλιμέκης Δ.(77΄ Τσιλίκας), Συγκελόπουλος, Κρασιάς, Ξαγάρας, Κόλλιας, Κρίντας(68΄ Σαϊτης), Κουτσουπιάς, Μπακαλίδης, Λιάγκας, Φλωράκης Ι.(68΄ Γενιτσαρόπουλος)

Διαιτητής: Νεκτάριος Χρυσαφόπουλος (ΕΠΣ Ευρυτανίας)
1ος Βοηθός: Στέλιος Σώμαλης (ΕΠΣ Ευρυτανίας)
2ος Βοηθός: Μίλτος Ελ Ταχάν (ΕΠΣ Ευρυτανίας)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top