ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015
0 σχόλια

ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΠΑΝΣΕΡΑΪΚΟΣ ΚΑΙ ΚΑΒΑΛΑ , ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΗΣ 15ης ΑΓΩΝΣΤΙΚΗΣ ΣΤΟΝ 1ο ΟΜΙΛΟ

1/28/2015 11:50:00 μ.μ.




σοπαλία. … κορυφής στην Δράμα

Ο Πανσερραϊκός με τον βαθμό που πήρε στη Δράμα παραμένει μαζί με την Καβάλα στην κορυφή του ομίλου.
Εύκολο έργο είχε ο Άρης απέναντι στον Ορφέα Ελευθερούπολης, τον οποίο νίκησε 3-1 στη Θεσσαλονίκη κι ανέβηκε στους 31 βαθμούς. Η Καβάλα επικράτησε εύκολα 5-0 στην Καστοριά της τοπικής ομάδας, ενώ το ντέρμπι της ομάδας ήταν το Δόξα Δράμας – Πανσερραϊκός. Το 0-0 οδήγησε τα «λιοντάρια» στους 32 βαθμούς και στην ισοβαθμία με την Καβάλα στην κορυφή. Στα άλλα παιχνίδια, ο Ακροπόταμος παραχώρησε ισοπαλία (1-1) στην Αρναία, ο Καμπανιακός συνέχισε τις νίκες (1-0) τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, στους Αμπελόκηπους ο Ηρακλής παραχώρησε ισοπαλία με 2-2 στον πολύ καλό Φιλώτα, το Ν. Αγιονέρι σκόρπισε τον Έβρο με 4-0 και τέλος τα Γιαννιτσά πήραν βαθιά ανάσα με τη νίκη 3-2 επί του Βυζάντιου Κοκκινιχώματος.

ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ – ΟΡΦΕΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗΣ  3 – 1
 
Παρ’ ολίγο να το πληρώσει

Πιο δύσκολα απ’ ότι δείχνει το τελικό σκορ ο Άρης επικράτησε με 3-1 του Ορφέα Ελευθερούπολης, στην τελευταία αγωνιστική του 1ου γύρου του πρωταθλήματος στον 1ο όμιλο της Γ Εθνικής, στην πρώτη του Ντομπρασίνοβιτς στον πάγκο των «κίτρινων».
Ο Άρης κατάφερε να προηγηθεί νωρίς στο σκορ αλλά χαλάρωσε στην συνέχεια, δέχθηκε την ισοφάριση και κατάφερε να έχει το προβάδισμα στο ημίχρονο. Στην επανάληψη οι «κίτρινοι» έλεγξαν το παιχνίδι, δεν απέφυγαν τα λάθη, κινδύνευσαν να δεχθούν και πάλι την ισοφάριση, αλλά στο τέλος πέτυχε τέρμα, το παρθενικό του Ν’ Λουντούλου και πήρε τους τρεις βαθμούς.
Φάσεις και γκολ
3’  Σέντρα του Ν’ Λουντούλου από τα αριστερά, στο δεύτερο δοκάρι ο Πόι κατέβασε και με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 1-0.
26’  Ένα-δύο του Πόι με τον Λιόλιο σε κόρνερ, ο αριστερός μπακ του Άρη σέντραρε, ο Κοσμίδης έκανε λάθος έξοδο με την κεφαλιά του Κανίδη να βρίσκει το οριζόντιο δοκάρι του Ορφέα. Στη συνέχεια ο Σαμαράς δεν μπόρεσε να πετύχει το 2-0.
28’ Σέντρα στην περιοχή του Άρη, ο Καπνίδης έχασε τον Σκέντο που με κεφαλιά ισοφάρισε για τους φιλοξενούμενους σε 1-1.
38’ Φοβερή κεφαλιά του Καπνίδη σε σέντρα του Σουνά και ο Άρης παίρνει εκ νέου κεφάλι στο σκορ, κάνοντας το 2-1.
62’ Σέντρα του Πόι από τα δεξιά, στο δεύτερο δοκάρι το πλασέ του Καπνίδη αποκρούστηκε σε κόρνερ από τον Κοσμίδη.
63’ Και πάλι ο Καπνίδης θα ανατραπεί προ του Κοσμίδη, θα ζητήσει πέναλτι, με τον Θεοδωρόπουλο να δίνει επιθετικό φάουλ.
68’ Ο Ν’Λουντούλου έφερε την μπάλα στο δεξί και με φοβερό πλασέ στην άλλη γωνία του Κοσμίδη έγραψε το 3-1.
79’ Κεφαλιά του Αϊβάζη σε σέντρα του Κερμενίδη, σταθερά ο Φυσέκης μπλόκαρε την μπάλα.
90+3’ Εκπληκτική προσπάθεια του Πόι, η μπάλα στο κάθετο δοκάρι του Κοσμίδη.
Διαιτήτευσαν οι κ. κ. Θεοδωρόπουλος, Δημόπουλος (Φλώρινας) και Δεμερτζής Χρ. (Πέλλας).
ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (Σ. Ντρομπρασίνοβιτς): Φυσέκης, Γκίνο (81’ Λιόνης), Σαμαράς, Λιόλιος, Φερνάντες, Καλογέρης, Πόι, Ν’ Λουντούλου (84’ Ντούγκα), Καπνίδης, Σουνάς, Παπαδόπουλος (66’ Σταυρόπουλος).
ΟΡΦΕΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗΣ (Δ. Μαγκαφίνης): Κοσμίδης, Κεχαγιάς, Τριανταφυλλίδης (64’ Ζουμπούλης), Σκέντος, Αϊβάζης (82’ Βακιρτζής), Τσίτσι (46’ Βραμέντσαλης), Σαβελίδης, Χριστοδουλίδης, Θεοδωρίδης, Κερμενίδης, Κυγάης.
MH  ΓΕΛΙΕΣΤΕ Ο ΠΑΤΕΡ ΕΔΙΝΕ   ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ  ΘΕΟΛΟΓΙΑΣ  ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ  !!! ΑΠΛΩΣ  ΗΘΕΛΕ  ΝΑ  ΔΕΙ  ΑΝ  ΤΟΥ  ΚΑΝΕΙ  ΚΑΠΟΙΟΣ  ΠΑΙΚΤΗΣ  ΓΙΑ  ΤΟ ΒΑΘΥΤΟΠΟ   !!!
*Δηλώσεις Μαγκαφίνη- Ντομπρασίνοβιτς  μετά το τέλος του αγώνα

Στο άσχημο ξεκίνημα της ομάδας του στην αναμέτρηση στάθηκε ο τεχνικός του Ορφέα Ελευθερούπολης, Δημήτρης Μαγκαφίνης που συνεχάρη τον Άρη για την φιλοξενία αλλά και τον διαιτητή της αναμέτρησης για την παρουσία του.
«Ευχαριστώ για την φιλοξενία. Είναι τιμή για εμάς να παίξουμε σε αυτό το γήπεδο. Δεχτήκαμε ένα κρύο γκολ Μπήκαμε ψαρωμένοι θα έλεγα. Από σπόντα ο Άρης στην κατηγορία. Φτάσαμε με αξιώσεις στην εστία χωρίς να έχουμε κλασικές ευκαιρίες. Αν πηγαίναμε στο 1-1 στο ημίχρονο θα ήταν αλλιώς τα πράγματα», τόνισε αρχικά για να ολοκληρώσει:
«Προσπαθήσαμε στο δεύτερο γκολ, αλλά το φοβερό γκολ του Ν΄Λουντούλου τελείωσε το παιχνίδι. Θέλαμε κάτι παραπάνω αλλά αν το δούμε ρεαλιστικά δεν γινόταν. Παίξαμε ανοιχτά και αυτό μας δικαίωσε. Τώρα αρχίζει το πρωτάθλημα για εμάς με τον Καμπανιακό στην έδρα μας. Συγχαρητήρια στον διαιτητή της συνάντησης. Έπαιξε 50-50 και του εύχομαι να πάει ψηλότερα»*
Το ντεμπούτο του Σίνισα Ντομπρασίνοβιτς στους πάγκους συνοδεύτηκε με νίκη αλλά όπως παραδέχθηκε ο ίδιος ήταν μια πρωτόγνωρη εμπειρία για εκείνον και είχε πολύ άγχος μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.
Μιλώντας στο συνδρομητικό κανάλι μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Ορφέα, ο προπονητής του Άρη είπε αρχικά: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Είναι προτιμότερο να αγωνίζεσαι τελικά από το να ζεις τον αγώνα από τον πάγκο. Κάναμε τα πράγματα δύσκολα αλλά κερδίσαμε και συνεχίζουμε».
Πρόσθεσε πως «είχα άγχος, ήταν κάτι το πρωτόγνωρο για μένα. Τώρα αισθάνομαι καλύτερα και μπορώ να ηρεμήσω».


Α.Γ.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑ – Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ  0 – 5
 
Υγιεινό περίπατο οι «Αργοναύτες» και πρωτιά

ΚΑΣΤΟΡΙΑ:
Με πολλά παράπονα κατά της διαιτησίας, ολοκληρώθηκε το παιχνίδι ανάμεσα στην Καστοριά και την Καβάλα, με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν μεν μία άνετη νίκη με σκορ 0-5, αλλά όπως ισχυρίζονται οι «γουναράδες» χάρις στα καταδικαστικά σφυρίγματα του διαιτητή από την Ήπειρο κ. Τάση και των βοηθών του.
Πάντως οι Καβαλιώτες εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο τις αδυναμίες των γηπεδούχων και μετά το 0-1 είχαν πιο εύκολο έργο κύρια στην επανάληψη.
Φάσεις και γκολ
17’ Σε έξοδο χτύπησε ο Φυρινίδης και αντικαταστάθηκε από τον Αθανασίου.
21’ Τσόπρας από χτύπημα του Παππά εκτός φάσης, τραυματίστηκε στα πλευρά και προσκομίστηκε στο νοσοκομείο.
26’ Δίνεται πέναλτι σε χέρι του Μπαϊρακτάρη, ο Διαμαντίδης το εκτελεί και κάνει 0-1. Προηγήθηκε επιθετικό φάουλ πριν το χέρι.
33’ Ο Παππάς με σουτ κάνει το 0-2.
55’ ο Μπρατσιάνι μετά από ωραία προσπάθεια και σουτ κάνει το 0-3.
68’ Πάλι ο Μπρατσιάνι με σουτ κάνει το 0-4.
87’ Ο Μπαρέττας με πλασέ από κοντά το τελικό 0-5.
Διαιτήτευσαν οι κ. κ. Τάσης, Αντωνίου και Μωϋσιάδης (Ηπείρου).
Α.Γ.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑ (Ηλ. Βάλλης): Κοκκινίδης, Καρανάσιος (78’ Σιαννής), Τσόπρας (24’ Γεωργαντζάς), Παπαδόπουλος Μ., Μπαϊρακτάρης, Μηλιάτης, Σολομωνίδης, Δημητριάδης, Γανόλης, Παπαδόπουλος Μ., Γεωργιάδης.
Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ (Γ. Ισπυρλίδης): Φυρινίδης (17’ Αθανασίου), Σταματόπουλος, Βιτλής, Μπάτζιος, Ιορδανίδης (76’ Παρμαξίδης), Γαβριηλίδης (73’ Παπαδόπουλος Αμβρ.), Παππάς, Μπαρέτας, Κανούλας, Διαμαντίδης, Μπρατσιάνι.

ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ  1 – 0
 
Με γκολ από τα αποδυτήρια

Ο Καμπανιακός ήταν αυτός που πήρε τους τρεις  βαθμούς της νίκης απέναντι στον αποδυναμωμένο πλέον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, νικώντας τον με 1-0, χάρη σε γκολ του Σαπανίδη μόλις στο 3ο λεπτό της αναμέτρησης, μετά από πλασέ του Υψηλού. Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που είχαν την υπεροχή τω ν κινήσεων στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, αφού οι φιλοξενούμενοι «χάθηκαν» στο δεύτερο ημίχρονο. Η μοναδική φάση, άλλωστε, των παικτών του Εθνικού καταγράφηκε στο 43’, όταν ο Γκαϊδατζής δεν μπόρεσε να νικήσει τον Κηπουρό.
Διαιτήτευσαν οι κ. κ. Παπαργυρίου, Γιαμουζής και Θεοδώρου (Πιερίας).
ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ (Λ. Υφαντίδης): Κηπουρός, Πόπτσης, Φοιτάς (46’ Βαρότσης), Δουρμούζης, Ρακαβίνας, Αντωνιάδης, Κουντουράς, Σαπανίδης, Υψηλός (83’ Βασιλείου), Προβατίδης (84’ Γιαννακόπουλος), Χατζόπουλος.
ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ: Συριτούδης, Θάνος, Αμπραχαμιάν, Λειβαδιώτης, Μπαρμπαγιάννης, Τορομανίδης, Πελτέκης, Κόσκολος (73’ Σαραντάκης), Γκαϊδατζής (55’ Σιμιτζάκης), Φλώρος, Τσαμουρλίδης (62’ Σαββούδης).


ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΑΓΙΟΝΕΡΙΟΥ – ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ  4 – 0
 
Μονόλογος με «τεσσάρα»

Σ΄ ένα παιχνίδι που δεν αντέχει σε κριτική, ο Εθνικός Νέου Αγιονερίου νίκησε με 4-0 τον Έβρο Σουφλίου. Σκόρερ για τους νικητές χρίστηκαν οι Μηλκούδης (7΄), Γκέρτσος (60΄), Πεχλιβάνης (73΄) και Πτηνόπουλος (92΄). Σ’ ότι αφορά τους φιλοξενούμενους φάνηκαν πολύ κακοί στο παιχνίδι αυτό χωρίς μάλιστα να έχουν κάποια καλή φάση σ’ όλο το παιχνίδι. Ήταν μία δίκαιη νίκη για τους Κιλκισιώτες που αναρριχήθηκαν κι άλλο στην βαθμολογία στην λήξη του 1ου γύρου.
Διαιτήτευσαν οι κ. κ. Τζουμαλάκης (Σερρών), Καμπερίδης και Μηναδάκης (Καβάλας).
ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΑΓΙΟΝΕΡΙΟΥ (Β. Τραϊανόπουλος): Καλογεράκης, Μπουζούρας, Γκέλινος, Μηλκούδης, Αποστολάς, Καρασίμος, Παπαδόπουλος, Γαλάνης (65’ Πτηνόπουλος), Γκέρτσος, Πεχλιβάνης (70’ Λουιζίδης Χ.), Δημητρακόπουλος (75’ Καζανάς).
ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ (Γ. Αραμπατζής): Μπινόπουλος, Ραφαήλ, Λαμπερνάκης (35’ Κέρι), Λίτσιος, Τσαπάνης, Δραγανίδης (75’ Ναθαναηλίδης), Εμρέ, Εφραιμίδης, Ερκάν, Μάτεφ (60’ Φέτσης), Τοπούζης.


ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ – ΘΥΕΛΛΑ ΦΙΛΩΤΑ  2 – 2
 
Γκρίνια των γηπεδούχων για τον διαιτητή

ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ:
Ισοπαλία στους Αμπελόκηπους ανάμεσα στον τοπικό Ηρακλή και στη Θύελλα Φιλώτα (2-2), με τους γηπεδούχους να έχουν πολλά παράπονα για τη διαιτησία του κ. Σιδηρόπουλος, υποστηρίζοντας πως ο εν λόγω διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. Στο 14ο λεπτό της αναμέτρησης, ο Μαυρίδης πάσαρε στον Χιονίδη και ο τελευταίος έκανε το 1-0, ενώ στο 37΄ο Μαρκόπουλος βγήκε σε τετ-α-τετ με τον Ζιάκα και έφερε το ματς στα ίσια (1-1). Επίσης, στο 42΄ μετά από σέντρα του Βόσδου και πάλι ο Χιονίδης από κοντά έκανε το 2-1, ενώ στο 66΄ο διαιτητής σφύριξε πέναλτι και απέβαλε με κόκκινη κάρτα τον Ζιάκα, με τον Ζηνόβιο να ισοφαρίζει σε 2-2.
Διαιτήτευσαν οι κ. κ. Σιδηρόπουλος, Κεσίσογλου και Κουπαράνη (Πέλλας).
ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ (Απ. Κομπόλιας): Ζιάκας, Βόσδου, Γκιαούρης, Κραγιόπουλος, Κουρδάκης, Γιαξής, Παπαϊωάννου (77’ Χαψάς), Σαράφογλου, Χιονίδης, Μαυρίδης (66’ Αρβανιτάκης), Πολίτης (86’ Σαπιασβίλι).
ΘΥΕΛΛΑ ΦΙΛΩΤΑ (Ν. Παπανώτας): Μιχαηλίδης, Σιδηρόπουλος, Κιοσκερίδης, Μπάμπαρης, Κλαζόγλου, Χαϊτίδης (42’ Μουρατίδης), Θεοδουλίδης (53’ Ζαρογιάννης), Σιδηρόπουλος, Ζηνόβιος, Κότζα (77’ Βλαδίκας), Μαρκόπουλος.


ΑΡΗΣ ΑΚΡΟΠΟΤΑΜΟΥ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΡΝΑΙΑΣ  1 – 1
 
Έβαλε δύο, δεν πήρε τη νίκη

ΑΚΡΟΠΟΤΑΜΟΣ:
Στο ισόπαλο 1-1 έμεινε ο Άρης Ακροποτάμου και ο Απόλλων Αρναίας, στην τελευταία αγωνιστική του 1ου γύρου, με τους γηπεδούχους να είναι ιδανικοί αυτόχειρες.
Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τον χειρότερο δυνατό τρόπο για τους γηπεδούχους, οι οποίοι βρέθηκαν να κυνηγάνε το σκορ, μετά το απίστευτο αυτογκόλ του Προβατίδη στο 3′. Στον βαρύ αγωνιστικό χώρο, οι παίκτες του Άρη προσπάθησαν να παίξουν ποδόσφαιρο απέναντι σε έναν Απόλλωνα Αρναίας, που πήρε το ανέλπιστο δώρο, διαφυλάττοντας τα νώτα τους, χωρίς προβλήματα μέχρι τη λήξη του πρώτου μέρους. Ο Ακροπόταμος πίεσε στο β” μέρος, έφτασε στην ισοφάριση με γκολάρα του Ζωγραφάκη (σ.σ. κορυφαίος στο ντεμπούτο του με τον Άρη), θα μπορούσε να πάρει τη νίκη, έχοντας χαμένες ευκαιρίες με Αποστολίδη και Μονιό, ενώ πρέπει να λέει κι ένα ευχαριστώ στον Σεφερίδη, που έδιωξε την μπάλα δυο φορές πάνω από τη γραμμή, μετά από γεμίσματα των φιλοξενουμένων.
Φάσεις και γκολ
3’ Σέντρα Αποστολάκη, ο Προβατίδης ανενόχλητος με κεφαλιά στέλνει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του (0-1).
31’ Ατομική προσπάθεια και σουτ Γκεοργκίεφ, άουτ.
36’ Μπαλιά ακριβείας Προβατίδη, ο Γιαλαμής κατέβασε, αλλά πλάσαρε πάνω στον Καραβελίδη.
47’ Ατομική προσπάθεια Γιαλαμή και σουτ υπό πίεση, μαζεύει ο Καραβελίδης.
56’ Σέντρα Παπαδόπουλου, διώχνει με τις γροθιές προ του Γιαλαμή ο τερματοφύλακας της Αρναίας.
57’ Σέντρα Παπαδόπουλου, δεν προλαβαίνει ο Βλάχος με προβολή να σκοράρει.
58’ Από διώξιμο στην άμυνα της Αρναίας, ο Ζωγραφάκης με λόμπα από τα 35 μέτρα στέλνει την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και στα δίχτυα (1-1).
77’ Μπαλιά Ζωγραφάκη, ο Αποστολίδης πλάσαρε αδύναμα πάνω στον Καραβελίδη.
82’ Γέμισμα Κεφαλά και άστοχη έξοδος του Κωνσταντάκου, ο Σεφερίδης σώζει πάνω στη γραμμή.
88’ Γέμισμα Κουάνγκ, ο Γιόβτσεφ φεύγει από κανονική θέση, μπαίνει στην περιοχή, αλλά πιάνει αέρα προ του Καραβελίδη.
91’ Κόρνερ Γεωργίου, κεφαλιά Γεωργούλα, σώζει ξανά προ της γραμμής ο Σεφερίδης.
90+2’ Πάσα Αποστολίδη σε Μονιό, που πιάνει το δυνατό σουτ, διώχνει ο Καραβελίδης και στην επαναφορά οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται για τράβηγμα του Μαυριδόγλου πάνω στον Μονιό.
Διαιτήτευσαν οι κ. κ. Κουμπαράκης (Θράκης), Κούλα (Ξάνθης) και Δημητριάδης (Θράκης).
ΑΡΗΣ ΑΚΡΟΠΟΤΑΜΟΥ (Α. Βάβαλης): Κωνσταντάκος, Κουάνγκ, Προβατίδης, Ζωγραφάκης (86′ Γιόβτσεφ), Σεφερίδης, Σολακίδης, Βλάχος, Γκεοργκίεφ (54′ Αποστολίδης), Γιαλαμής (61′ Μονιός), Παπαδόπουλος, Καμπερίδης.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΡΝΑΙΑΣ (Γ. Τζιφόπουλος): Καραβελίδης, Μαυριδόγλου, Μπιμπισίδης, Σαλέπης, Τζιότζιος, Κεφαλάς, Αποστολάκης (90′ Ιορδανίδης), Κουκουλέκης (83′ Γεωργούλας), Μέτσι, Γεωργίου, Φωτιάδης (66′ Τσαμασλίδης).


ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ – ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΚΟΚΚΙΝΟΧΩΜΑΤΟΣ  3 – 2
 
Παλικαρίσια νίκη της Αναγέννησης

Παλικαρίσια νίκη για την νεανική  ομάδα της Αναγέννησης που κέρδισε με 3-2 το Κοκκινόχωμα ξεπερνώντας το στην βαθμολογία.
Η ομάδα των Γιαννιτσών για πρώτη φορά στην  φετινή περίοδο βρίσκεται πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού.
Το παιχνίδι ήταν πάρα πολύ πλούσιο σε φάσεις και γκολ, ικανοποιώντας του 300 οπαδούς των 2 ομάδων που βρέθηκαν στο γήπεδο.
Οι γηπεδούχοι με ψυχή, με πολύ πείσμα και φιλότιμο, ξεπέρασαν τις δυσκολίες του αγώνα, πέτυχαν 3 πολύ όμορφα γκολ, ξεπέρασαν το άγχος του κρίσιμου αγώνα και την απειρία τους μια που στο συγκεκριμένο ματς όλοι οι παίκτες σχεδόν ήταν παιδιά της περιοχής και μάλιστα οι μισοί προέρχονται από τις ακαδημίες (πέρσι έπαιζαν παιδικό) του συλλόγου και έφτασαν στην νίκη.
Το Κοκκινόχωμα είχε την κατοχή στο πρώτο μέρος  και στο 2ο άλλα ήταν φλύαρο  ιδιαίτερα στο πρώτο μέρος στην  επανάληψη έχασε σπουδαίες ευκαιρίες σε ένα 45’ πολύ ανοιχτό με πολλές φάσεις και στα 2 καρέ.
Από την γηπεδούχο ομάδα πρώτος παίκτης ήταν ο Καρακάσογλου καλός ο Ουζούνης που έπαιξε πάνω από 60’ τραυματίας, όπως και ο Χατζηστεφάνου , Καρασαβίδη  χωρίς  να υστερούν  σε πάθος οι υπόλοιποι. Από τους φιλοξενούμενους ο  Καρλόπουλος και Ταγματζιδης ξεχώρισαν.
Φάσεις και γκολ
Στο 20’ ο Χατζηστεφάνου σε πλεονεκτική  θέση αργεί απομακρύνει ο αμυντικός σε πλάγιο άουτ.
Στο 38’ σουτ κεραυνός από Τσίλογλου απόκρουσε εντυπωσιακά ο Σιμψερής.
Στο 42’ ο Καρακάσογλου έγινε αποδέκτης της μπάλας πέρασε μέσα στην περιοχή σούταρε η μπάλα πριν περάσει την γραμμή την έσπρωξε πιο δυνατά στα δίχτυα ο Καπουσούζης «κλέβοντας» το γκολ από τον αρχηγό της ομάδας του κάνοντας το 1-0.
Στο 45’ σουτ Στεργιανού απόκρουσε ο Σιμψερης.
Στο 48’ ο Καπουσούζης μέσα στην περιοχή  θα σουτάρει η μπάλα θα περάσει σίρριζα άουτ.
Στο 54’ μετά από έξοχη πάσα του Καρασαβίδη ο νεαρός Μπάρμπας με εξαίσιο σουτ έξω από την περιοχή πέτυχε το 2-0.
Στο 61’ ο Καρλόπουλος μείωσε σε 2-1 με κοντινό σουτ μετά από ασιστ του Ταγματζίδη.
Στο 65’ σουτ του Καρλόπουλου άουτ.
Στο 67’ σουτ Στεργιανού κόρνερ.
Στο 75’ ο Καρακάσογλου πέρασε μέσα στην περιοχή σούταρε η μπάλα έφυγε άουτ.
Στο 78’ ο Χατζηστεφάνου εκμεταλλεύτηκε  λάθος γύρισμα και με έξοχο πλασέ πέτυχε το 3-1.
Στο 81’ ασίστ του Καρακάσογλου στον Χατζηστεφάνου που σούταρε από κοντά απέκρουσε όμως σωτήρια ο Παπαδόπουλος.
Στο 83’ σουτ Μαρκόπουλου μέσα από την μικρή περιοχή  πέρασε άουτ.
Στο 2ο λεπτό  των καθυστερήσεων ο Κεφαλάς με σουτ μείωσε σε 3-2 με κοντινό σουτ.
Διαιτήτευσαν οι κ. κ. Δράγκος, Μαλανδρής (Χαλκιδικής) και Ντάβελας (Μακεδονίας).
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ (Β. Ασλανίδης): Σιμψερής, Μπίνας (71’ Καραδήμος), Τζουρτζος, Σιδηρόπουλος, Ουζούνης, Μπάμπαλης (80’ Βασιλειάδης), Καρασαβίδης (55’ Κοροσιάδης), Μπάρμπας, Χατζηστεφάνου, Καρακάσογλου, Καπουσούζης.
ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΚΟΚΚΙΝΟΧΩΜΑΤΟΣ (Γ. Ιωαννίδης): Παπαδόπουλος, Δαγκουλής, Κουμπρόγλου, Μουσικάκης, Μπασάκογλου(46’ Κεφαλάς), Αποστόλου, Καρπόπουλος, Μέντης (30’ Ταχματζίδης), Μαρκόπουλος, Τσίλογλου (56’ Σαουλίδης), Στεργιανός.

Όλα τα αποτελέσματα της 15ης αγωνιστικής

Άρης Θεσσαλονίκης            -           Ορφέας Ελευθερ.     3-1
Α.Γ.Σ. Καστοριά        -           Α.Ο. Καβάλα  0-5
Καμπανιακός            -           Εθνικός Αλεξαν.       1-0
Εθνικός Ν. Αγιονερίου        -           Έβρος Σουφλίου      4-0
Ηρακλής Αμπελοκήπων     -           Θύελλα Φιλώτα         2-2
Δόξα Δράμας            -           Πανσερραϊκός           0-0
Άρης Ακροπόταμου -           Απόλλων Αρναίας    1-1
Αναγέννηση Γιαν.     -           Βυζάντιο Κοκκιν.      3-2

Η Βαθμολογία

1ος όμιλος

1          Α.Ο. Καβάλα                                    28        8          32
2          Πανσερραϊκός                               25        12        32
3          Άρης Θεσσαλονίκης                      24        11        31
4          Καμπανιακός                                  22        11        26
5          Δόξα Δράμας                                21        15        24
6          Θύελλα Φιλώτα                          18        13        24
7          Εθνικός Αλεξαν.                        15        11        23
8          Εθνικός Ν. Αγιονερίου             17        13        20
9          Έβρος Σουφλίου                           17        17        19
10        Ηρακλής Αμπελοκήπων             14        14        19
11        Αναγέννηση Γιαν.                    12        20        16
12        Βυζάντιο Κοκκιν.                         18        27        15
13        Ορφέας Ελευθερ.                         16        21        14
14        Άρης Ακροπόταμου                   15        29        14
15        Απόλλων Αρναίας                      10        23        9
16        Α.Γ.Σ. Καστοριά                          10        37        6

Η Επόμενη Αγωνιστική (02.02.15 – 3 μ.μ.)

Α.Γ.Σ. Καστοριά        -           Άρης Θεσσαλονίκης                       
Ορφέας Ελευθερ.     -           Καμπανιακός                       
Α.Ο. Καβάλα  -           Εθνικός Ν. Αγιονερίου                   
Εθνικός Αλεξαν.       -           Ηρακλής Αμπελοκήπων                
Έβρος Σουφλίου      -           Δόξα Δράμας                       
Θύελλα Φιλώτα         -           Άρης Ακροπόταμου            
Πανσερραϊκός           -           Αναγέννηση Γιαν.                
Βυζάντιο Κοκκιν.      -           Απόλλων Αρναίας   

Οι σκόρερ

Μαρκόπουλος           Βυζάντιο Κοκκινοχ.  10
Μουδούρογλου         Δόξα Δράμας            9
Πόι      Άρης Θεσσαλονίκης            8
Αμέτ Ερκάν    Έβρος Σουφλίου      7
Γαϊδαρτζής    Πανσερραϊκός           7
Μπρατσιάνι   Α.Ο. Καβάλα  7
Ζηνόβιος        Θύελλα Φιλώτα         6
Υψηλός          Καμπανιακός            6
Χιονίδης         Ηρακλής Αμπελοκ.   6
Κανούλας      Α.Ο. Καβάλα  5
Καπνίδης       Άρης Θεσσαλονίκης            5
Προβατίδης   Καμπανιακός            5
Γκέρτσος        Εθνικός Ν. Αγιονερίου        4
Μήτσικας       Εθνικός Ν. Αγιονερίου        4
Μπάρμπας    Αναγ. Γιαννιτσών     4
Παπαστεργίου          Πανσερραϊκός           4
Σιάκκας          Πανσερραϊκός           4
Στόϊκος           Δόξα Δράμας            4
Φλώρος         Εθνικός Αλεξανδ.     4
Αυτογκόλ: Βοσκόπουλος (Πανσερραϊκός), Γιαξής (Ηρακλής Αμπελοκήπων), Αϊβάζης (Ορφέας Ελευθερούπολης), Προβατίδης (Άρης Ακροπόταμου). 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top