ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015
0 σχόλια

ΕΠΣ ΠΕΙΡΑΙΑ : ΤΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ 10&11/1

1/14/2015 06:15:00 μ.μ.



Χωρίς καμία αλλαγή σε ότι έχιε να κάνει με τις κορυφές των δύο ομίλων της Α’ Κατηγορίας, συνεχίστηκε η δραστηριότητα στα γήπεδα του Πειραιά την 16η αγωνιστική. Το Κερατσίνι διατήρησε τη διαφορά των τεσσάρων βαθμών, από την Προοδευτική, που αξίζει να σημειωθεί πως έχει στις τάξεις τις τον πρώτο σκόρερ του Πρωταθλήματος με 18 τέρματα τη στιγμή που ο δεύτερος έχει 10! Στον 2ο όμιλο Ίκαρος και Οδηγήτρια συνεχίζουν χέρι-χέρι στην κορυφή και όλα φαίνεται πως θα λυθούν στο μεταξύ τους ματς.
Το σκορ της αγωνιστικής σημειώθηκε στο ματς ΑΟ Κορυδαλλός-Φοίνικας Αγίας Σοφίας, όπου οι γηπεδούχοι επικράτησαν με σκορ 8-1 και τον Χατζηλία να σημειώνει πέντε γκολ.
Αμετάβλητη και η κατάσταση στην Β’ Κατηγορία με την Κύπρο Κορυδαλλού να βρίσκεται στην πρώτη θέση του 1ου ομίλου και τον Θησέα να ακολουθεί με τέσσερις βαθμούς διαφορά, με τα πράγματα στο 2ο όμιλο να είναι πιο ρευστά, καθώς η Θύελλα Κορυδαλλού είναι στην κορυφή με 27 πόντους, με τον Καραβά να ακολουθεί με ένα πόντο διαφορά.
Αρκετά ξεκάθαρος είναι ο βαθμολογικός πίνακας της Γ’ Κατηγορίας, σε ότι έχει να κάνει με την άνοδο, αφού η ΑΕ Νεάπολης είναι μόνη πρώτη με 30 βαθμούς, εχοντας το +5 από τον Δία Κορυδαλλού και είναι το απόλυτο φαβορί, ώστε το καλοκαίρι να πανηγυρίζει επιτυχίες.Το αξιοσημείωτο της αγωνιστικής σημειώθηκε στο ματς ΑΕ Περάματος-Αίας Σαλαμίνας που έληξε 1-1. Όχι το σκορ δεν είναι περίεργο, ούτε ότι ο Τσαγκάρης πέτυχε αυτογκόλ, καθώς μας έχει «μάθει» να πετυχαίνει μός νο κανονικά γκολ. Το περίεργο είναι ο τρόπος που πήρε την κόκκινη κάρτα ο παίκτης Παππάς του Αίαντα. Ο ποδοσφαιριστής εξύβρισε τον ρέφερι και καθώς ήταν αναπληρωματικός και δεν αγωνζόταν έφυγε από τον αγωνιστικό χώρο με αποτέλεσμα να τον ψάχνει ο διαιτητής. Τελικά τον βρήκε κρυμμένο στα αποδητύρια. Ψάξε, Ψάξε δεν θα με βρεις το κάναμε το γήπεδο

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top