ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2015
0 σχόλια

ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΜΕ 1-2 ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΑΚΡΟΧΩΡΙ

1/11/2015 07:47:00 μ.μ.



Με πολύ μεγάλη νίκη έφυγε από το Μακροχώρι ο Εθνικός Φιλιππιάδας, που επικράτησε 2-1 της τοπικής ομάδας. Ο Εθνικός ήταν καλύτερος στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και έφυγε από το Μακροχώρι με τρεις βαθμούς που στην πορεία ίσως αποδειχθούν «χρυσάφι».
Στο 35΄ ο Εθνικός είχε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία να προηγηθεί στο σκορ αλλά η κεφαλιά του Μίμη Μπενίσκου σταμάτησε στο δοκάρι του Κύρου. Σε ένα παιχνίδι με λιγοστές ευκαιρίες, ότι δεν κατάφερε ο Μπενίσκος στο 35ο λεπτό, το πέτυχε ο Κώστας Πάνος στο 44΄ όταν μετά από κόρνερ του Γήτα με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κύρου. Το τρίποντο για τους «κυανόλευκους» κλείδωσε ο Γιώργος Κολιός στο 51′ με πλασέ. Στη συνέχεια με καλά φυλαγμένα τα άκρα, πολύ τρέξιμο και πίεση στον άξονα ο Εθνικός κρατούσε χωρίς ιδιαίτερο κόπο το αποτέλεσμα, και το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι, ήταν να μειώσουν στο 79′ με τον Ζωγράφο.
Σημειώνουμε πως το Μακροχώρι δεν πραγματοποίησε καμία αλλαγή στο σημερινό παιχνίδι παρά το γεγονός πως υπήρχαν τρεις ποδοσφαιριστές στον πάγκο (Κουρτίδης, Λεφίδης, Παπαλαζαρίδης)

Συνθέσεις

Μακροχώρι : Κύρου, Κωτσόπουλος, Σερασκέρης, Μπλούκας, Τάνης, Ζωγράφος, Πατσιαβούρας, Ζαχαριουδάκης, Τσιμτσάρης, Αργυρόπουλος, Ιωαννίδης.
Εθνικός Φιλιππιάδας : Σιαράβας, Γατσέλος, Διαμαντόπουλος, Γιαννούλης, Πάνος (67΄ Δάρδας), Λέντζος, Κολιάκης (85΄Φώτης), Τσακανίκας, Μπενίσκος, Γήτας, Κολιός Γ. (79΄Λάππας).
*Κωνσταντίνος Κολιός, sportsnow.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top