ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2015
0 σχόλια

ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ : ΜΑΤΣ ΘΡΙΛΕΡ ΚΑΙ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΜΕ 1-2 ΤΟ ΡΟΥΦ

1/17/2015 08:31:00 μ.μ.



Σε ματς θρίλερ και με μια πολύ κακή διαιτησία από τον Κοσικίδη από τον οποίο έχουν και οι δύο ομάδες παράπονα, ο Χολαργός νίκησε εκτός έδρας το Ρουφ με 2-1.
Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 39' με εξ' επαφής σουτ του Π. Καζάκου που εκμεταλλεύτηκε ιδανική μπαλιά του Μαντζάνα ο οποίος στο πρώτο μέρος κυριάρχησε στον χώρο του κέντρου και της επίθεσης.

Στο 44΄ο Χάλος που εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια της άμυνας των γηπεδούχων με κοντινό διαγώνιο σουτ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-2.
Στο 51' το παιχνίδι πήρε "φωτιά" οταν το Ρουφ μπήκε και πάλι στο παιχνίδι αφού μείωσε με φοβερό συρτό σουτ από εικοσιπέντε μέτρα του αρηγού του Καραβίδα από το ίδιο σημείο που πέτυχε γκολ και σε προηγούμενο ματς και που αιφνιδίασε τον γκολκίπερ Νικολάου.

Από κει και ύστερα το παιχνίδι έγινε ιδιαίτερα δυνατό, υπήρξαν πολλοί τραυματισμοί από τα σκληρά μαρκαρίσματα και αρκετές καθυστερήσεις και πληθώρα από κίτρινες κάρτς. Στο 77΄αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη για καθυστέρηση ο Κετσετζόγλου του Χολαργού τη στιγμή που έβγαινε για να γίνει αλλαγή.

Στο 90' αποβλήθηκε με δεύετρη κίτρινη ο Κολοφώτης γιατί ο διαιτητής Κοσικίδης θεώρησε ότι έκανε "θέατρο" στο κανονικό φάουλ που του έγινε. Στο 10' σωστά ακυρώθηκε ως οφσάιντ το γκολ που πέτυχε ο Κετσετζόγλου.

Ο γκολκίπερ Χαρίσης κράτησε όρθιο το Ρουφ στα πρώτα λεπτά με εκπληκτικές επεμβάσεις, στο 14' σε σουτ από μισό μέτρο του Κετσετζόγλου, στο 15' σε τρομερό σουτ του Μαντζα΄να, στο 35' σε τετ α τετ σουτ του Μαντζάνα, στο 35' σε κοντινό σουτ του Λύρα.

Κορυφαίος του γηπέδου ο Ακαρέπης ενώ διακρίθηκαν ακόμα οι Καραβίδας, Τομπουλίδης, Χατζημιχάλης, Χαρίσης και Μαντζάνας, Σπυρόπουλος, Πλεμμένος, Χάλος, Κατσαρός. Άριστοι βοηθοί του Κοσικίδη, Γούναρης και Χριστοδούλου.

ΡΟΥΦ:Χαρίσης, Καραμπάς65' Γιάνκολο), Καραβίδας, Ακαρέπης, Βαμβακερής, Τομπουλίδης, Φωτόπουλος, Χατζημιχάλης, Ρίζος(46' Κολοφώτης), Λεβεντάκος(46' Ασλανίδης), Γαλάνης.

ΧΟΛΑΡΓΟΣ:Νικολάου, Ψάλλας, Κατσαρός, Σπυρόπουλος, Πλεμμένος, Χάλος, Μαντζάνας, Τζέλη(53' λ.τ. Στεργιάκος), Κετσετζόγλου, Λύρας(67' λ.τ. Ζώης), Π. Καζάκος(83' Α. Καζάκος).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top