ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2015
0 σχόλια

Γ' ΕΘΝΙΚΗ : ΑΥΛΑΙΑ ΤΟΥ 1ου ΓΥΡΟΥ ΑΥΡΙΟ ΤΕΤΑΡΤΗ ΜΕ ΝΤΕΡΜΠΙ ΑΠΟΤΑ ΠΑΛΙΑ , ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟΥ 1ου ΟΜΙΛΟΥ

1/27/2015 08:56:00 μ.μ.




Φινάλε του 1ου γύρου στο πρωτάθλημα του 1ου ομίλου της Γ Εθνικής κατηγορίας, όπου το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στο γειτονικό ντέρμπι της Δόξας Δράμας με τον πρωτοπόρο Πανσερραϊκό, αλλά και στην έξοδο της Καβάλας της αδύναμης φέτος Καστοριάς. Στα τελευταία νέα των ομάδων λίγο πριν την έναρξη των παιχνιδιών έχουμε:

Με απουσίες η Δόξα

Χωρίς τον πρώην φορ του Πανσερραϊκού Βασίλη Κωνσταντινίδη που έλειπε σχεδόν ένα δίμηνο και κρίθηκε ανέτοιμος από το τεχνικό τιμ θα παραταχθεί η Δόξα Δράμας, ενώ επίσης εκτός είναι οι τραυματίες Χαριτίδης, Σιάμπος και Περσίδης, όπως και ο επίσης πρώην παίκτης των Σερρών Σάββας Γεωργιάδης που είναι τιμωρημένος.  Η Δόξα ποντάρει στην έδρα της για να πάρει την 3η συνεχόμενη νίκη. Στην αποστολή μετέχουν οι: Καράδαης, Λάσπατζης, Χαριτωνίδης, Πετρόπουλος, Τουνγκελίδης, Ντουτσαρίδης, Κυριακίδης, Παπαβασιλείου, Κανετίδης, Αθανασιάδης, Μουδούρογλου, Σαχσανίδης, Παπαμιχαήλ, Γελαδάρης, Παπαζούδης, Στόικος, Δούμπλατζης, Τσιάρας και Τσοχαταρίδης.

Θέλει να βγει… πρωταθλητής χειμώνα στην Δράμα ο Πανσερραϊκός

Το ματς έτσι και αλλιώς είναι ντέρμπι, βγαλμένο από τα παλιά, με τις κόντρες των δύο ομάδων να έχουν γράψει ιστορία. Για τους «κόκκινους» όμως είναι και ευκαιρία να πάρουν με ένα θετικό αποτέλεσμα και κατά προτίμηση νίκη, τον άτυπο τίτλο του πρωταθλητή χειμώνα στον 1ο όμιλο και να πάρουν φόρα για τα επόμενα που ακολουθούν.  H oμάδα του Κώστα Βασιλακάκη από πλευράς αποτελεσμάτων διανύει περίοδο φόρμας έχοντας τέσσερις συνεχόμενες νίκες, ενώ στα τελευταία έξι παιχνίδια έχει πέντε νίκες και μία ισοπαλία, με την τελευταία της ήττα να είναι στις 29 Νοεμβρίου στον Ακροπόταμο.
Ενδιαφέρον έχει και η μάχη των δύο πάγκων. Ο Κώστας Βασιλακάκης θα βρεθεί απέναντι στην Δόξα, για την οποία δεν έχει κρύψει ποτέ την αγάπη του, καθώς την υπηρέτησε τόσο ως ποδοσφαιριστής όσο και ως προπονητής, ενώ η ζωή του είναι στην γειτονική πόλη, ξέρει πρόσωπα και πράγματα στην αντίπαλο του και μπορεί να βρει τον… μυστικό κωδικό που θα ανοίξει το δρόμο για τη νίκη.
Βέβαια τα ίδια, ως ένα σημείο, ισχύουν και για τον Ανδρέα Παντζιαρά που μέχρι το τέλος της περασμένης σεζόν ήταν στον πάγκο του Πανσερραϊκού, έχει εικόνα για την ομάδα και κάποιους παίκτες, αν και η ενδεκάδα με την οποία θα παραταχθούν οι «κόκκινοι» αναμένεται να είναι αλλαγμένη τουλάχιστον κατά τα 7-8/11 σε σχέση με αυτή που χρησιμοποιούσε ο ίδιος.
Με 19 στην αποστολή
Η προετοιμασία των «λιονταριών» ολοκληρώθηκε την Τρίτη και ο προπονητής ανακοίνωσε την 19μελη αποστολή στην οποία συμπεριλαμβάνονται οι: Μπαντάκ, Ανδρούτσος, Γαλακτερός, Κασμερίδης, Ασλανίδης, Περπερίδης, Δ. Τριανταφύλλου, Μουτεσίδης, Βοσκόπουλος, Παπαστεργίου, Σιάκκας, Τσιμίκας, Παλιούρας, Καψάλης, Ρούτσης, Μπονέρης, Ναουμτσέφσκι, Γαϊδαρτζής, Γκόγκας.
Εκτός είναι ο τιμωρημένος Κώστας Τριανταφύλλου, οι τραυματίες Τάντιτς και Καρακούτης όπως και το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα Αμπντέλ Ραχίμ που μπορεί να κάνει ντεμπούτο την Κυριακή κόντρα στα Γιαννιτσά.

Με αρκετό κόσμο στην Δράμα
Αρκετοί είναι οι Σερραίοι φίλαθλοι που θα βρεθούν στην Δράμα το μεσημέρι της Τετάρτης, καθώς η αλλαγή της ώρας βολεύει προκειμένου ακόμη και όσοι δουλεύουν να φύγουν γρήγορα και να διανύσουν τα 75 χιλιόμετρα για να φτάσουν στην πόλη της Ανατολικής Μακεδονίας. Οι φίλαθλοι του Πανσερραϊκού θα τοποθετηθούν στην Θύρα 1.


Καμπανιακός-Εθνικός Αλεξανδρούπολης:Πριν την σέντρα

Τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου και το πρωτάθλημα της Γ Εθνικής συνεχίζεται με ενδιαφέροντα παιχνίδια. Στην Χαλάστρα ο Καμπανιακός υποδέχεται τον συγκάτοικο στην βαθμολογία Εθνικό Αλεξανδρούπολης. Ο Εθνικός έχει να γνωρίσει την ήττα από της 23/11/2014 όταν και έχασε μέσα στο Ν. Αγιονέρι με 2-0.
Διαθέτει την δεύτερη καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος αφού έχει δεχθεί  μόνον 10 τέρματα. Απώλεια για την ομάδα του Ν. Ουσταμπασίδη η απουσία του τερματοφύλακα Φυσέκη που μεταγράφηκε στον Άρη. Ο Καμπανιακός εκτός του τραυματία Τρικαλινού δεν αντιμετωπίζει προβλήματα. Ο κ. Υφαντίδης θα έχει στην διάθεσή του και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα του Καμπανιακού.
Με καλό καιρό θα γίνει το παιχνίδι αφού την ώρα του αγώνα η ΕΜΥ προβλέπει αραιές συννεφιές με θερμοκρασία 11 βαθμούς. Αρκετοί φίλαθλοι αναμένεται να παρακολουθήσουν αυτό το πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι, τόσο από την Χαλάστρα όσο και από της γύρω περιοχές.

Αναγέννηση Γιαννιτσών: Μονόδρομός η νίκη

Με το Κοκκινόχωμα θα αγωνιστεί  η ομάδα της Αναγέννησης την Τετάρτη ένα παιχνίδι που είναι τελικός για την ομάδα του Βασίλη Ασλανίδη. Η ομάδα της Αναγέννησης που απόκτησε δύο μόλις παίκτες στην μεταγραφική περίοδο (Χατζηστεφάνου- Καρασσαβίδης) έναντι 4 που άφησε και θέλει μόνο τη νίκη για να είναι μέσα στο κόλπο της παραμονής που είναι και ο στόχος της.
Απών θα είναι και πάλι ο Λυσίτσας λόγω τραυματισμού και αναμένεται σε ένα μήνα να είναι σε θέση να αγωνιστεί.

Αναχώρησε η αποστολή του Σουφλίοι για το Κιλκίς

Έφυγε σήμερα το απόγευμα η αποστολή από το Σουφλί, η ομάδα του Έβρου, για το Κιλκίς για την αυριανή αναμέτρηση με τον Εθνικό Αγιονερίου.
Στη διάθεση του  ο προπονητής του Έβρου Σουφλίου Γιώργος Αραμπατζής έχει  και τις τρεις μεταγραφές του Ιανουαρίου στη διάθεσή του, τους Φέτση Λάμπρο, Γαβανά Νίκο και το βαρύ όνομα από τη Βουλγαρία τον έμπειρο επιθετικό Μάτεφ Τσβετομίρ.

Ξαφνικό διαζύγιο Αλεξανδρούπολης –  Ν. Ουσταμπασίδη
Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης ανακοίνωσε ξαφνικά το τέλος συνεργασίας με το Νίκο Ουσταμπασίδη, την ώρα που η ομάδα είχε βρει το ρυθμό της στο πρωτάθλημα. Να θυμίσουμε ότι  η ομάδα αυτή τη στιγμή είναι στην  τέταρτη θέση της  βαθμολογίας και με δυο ήττες μπλέκει και πάλι σε περιπέτειες.
Πριν λίγα εικοσιτετράωρα παρακολουθήσαμε την λύση συνεργασίας με τον Φυσέκη και την μεταγραφή του στον Άρη Θεσσαλονίκης. Όπου σύμφωνα με πληροφορίες πολλά τα οικονομικά προβλήματα  στην ομάδα της Αλεξανδρούπολης και μετά τον Νίκο Ουσταμπασίδη  ίσως ακολουθήσουν και άλλοι αυτό τον δρόμο. Τελικά είναι δύσκολος ο δρόμος σε μεγάλες κατηγορίες για μια πόλη των 80 χιλιάδων κατοίκων. Φαίνεται το τοπικό πρωτάθλημα είναι πιο βατό.

Φινάλε πρώτου γύρου και για τους Καβαλιώτες

Εμβόλιμη είναι η 15η και τελευταία αγωνιστική του 1ου γύρου στην Γ’ Εθνικής και διεξάγεται αύριο (28/1) και για τις ομάδες της Καβάλας.
Στο πλαίσιο αυτής μόνο ο Άρης Ακροποτάμου παίζει στο «σπίτι» του με αντίπαλο τον Απόλλωνα Αρναίας και μοναδικό στόχο τη νίκη. Απουσιάζει ο τιμωρημένος Σωκράτης Κωνσταντινίδης.
Ο ΑΟ Καβάλας θα παίξει στη Καστοριά και απουσιάζει ο τιμωρημένος Θωμάς Γκαρακλίδης. Έχει τον πρώτο λόγο για την κατάκτηση των τριών βαθμών καθώς ο αντίπαλος έχει μείνει στην τελευταία θέση αλλά δεν πρέπει κάποιος να τον υποτιμήσει.
Ο Ορφέας Ελευθερούπολης ταξιδεύει χωρίς τους… Αργεντινούς (τιμωρημένος ο Τορεζάνι, δεν ήρθαν οι κάρτες των δύο νέων) στην Θεσσαλονίκη για το δύσκολο βαθμολογικά παιχνίδι με τον Άρη.
Τέλος, το Βυζάντιο θα παίξει στα Γιαννιτσά με την τοπική Αναγέννηση που επίσης βρίσκεται σε δύσκολη βαθμολογική θέση. Σύμφωνα με πληροφορίες στο πάγκο θα καθίσει ο Δραμινός προπονητής Γιάννης Ιωαννίδης, που είχε θητεία στην ομάδα νέων της Καβάλας. Ντεμπούτο αναμένεται να κάνει με τη φανέλα του συλλόγου ο νεοαποκτηθείς Κ. Μουσικάκης.

Έρχεται στη Καβάλα ο Μπίκας
Ο Στέλιος Μπίκας προπονείται τις τελευταίες μέρες με τον ΑΟΚ. Ο 23χρονος μέσος πέρυσι αγωνιζόταν στον Διγενή Λακκώματος και είχε 14 συμμετοχές στη Γ’ Εθνική. Ανήκει στον Ηρακλή Θεσσαλονίκης, από τον οποίο θα παραχωρηθεί στη Καβάλα με τη μορφή δανεισμού μέχρι την λήξη της αγωνιστικής περιόδου.

Βυζάντιο: Αποκτήθηκε ο Μάριος Ντομί

Ο Μάριος Ντομί αποτελεί μια ακόμη μετεγγραφή για το Βυζάντιο. Είναι 20 ετών, παίζει ως αμυντικός και προπονούνταν εδώ και αρκετές μέρες με την ομάδα του Κοκκινοχώματος. Ήταν πέρυσι στον ΑΟΚ με τον οποίο είχε 15 συμμετοχές στο Football League και από το καλοκαίρι μετακόμισε στον Ορφέα από τον οποίο αποχώρησε τον Δεκέμβριο.

Αναλυτικά, το πρόγραμμα της 15ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής έχει
ως εξής:

Άρης-Ορφέας Ελευθερούπολης
Διαιτητές: Θεοδωρόπουλος, Δημόπουλος (ΕΠΣ Φλώρινας), Δεμερτζής (ΕΠΣ Πέλλας)

Καστοριά – Καβάλα
Διαιτητές: Τάσης, Αντωνίου, Μωϋσιάδης (ΕΠΣ Ηπείρου)

Καμπανιακός – Εθνικός Αλεξανδρούπολης
Διαιτητές: Παπαργυρίου, Γιαμούζης, Θεοδώρου (ΕΠΣ Πιερίας)

Εθνικός Ν. Αγιονερίου – Έβρος Σουφλίου
Διαιτητές: Τζουμαλάκης (ΕΠΣ Σερρών), Καμπερίδης, Μηναδάκης (ΕΠΣ Καβάλας)

Ηρακλής Αμπελοκήπων – Θύελλα Φιλώτα
Διαιτητές: Σιδηρόπουλος, Κεσίσογλου, Κουπαράνη (ΕΠΣ Πέλλας)

Δόξα Δράμας – Πανσερραϊκός
Διαιτητές: Βρέσκας, Γιάντσης (ΕΠΣ Ημαθίας), Δεμερτζής Ν. (ΕΠΣ Πέλλας)

Άρης Ακροποτάμου – Απόλλων Αρναίας
Διαιτητές: Κουμπαράκης (ΕΠΣ Θράκης), Κουλά Χουσεϊν (ΕΠΣ Ξάνθης), Δημητριάδης (ΕΠΣ Θράκης)

Αναγέννηση Γιαννιτσών – Βυζάντιο
Διαιτητές: Δράγκος, Μαλανδρής (ΕΠΣ Χαλκιδικής), Ντάβελας (ΕΠΣ Μακεδονίας).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top