ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2015
0 σχόλια

ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ : ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ - ΑΤΤΙΚΟΣ 1-1

1/10/2015 08:40:00 μ.μ.


Τη νίκη μέσα από τα "χέρια" του έχασε ο Αττικός στο γήπεδο Μεταμόρφωσης στο εκτός έδρας ματς με την Λυκόβρυση το οποίο έληξε ισόπαλο με σκορ 1-1.
Ο Αττικός που ήταν καλύτερος στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και πίεσε για τη νίκη στο δεύτερο μέρος, προηγήθηκε στο 81' με πλασέ του κορυφαίου παίκτη των φιλοξενούμενων Σιάνη ο οποίος δέχθηκε εκπληκτική ασίστ-έτοιμο γκολ από τον Ρούκα.

Όμως στο 89' ο κορυφαίος παίκτης των γηπεδούχων Χ. Σταματέλος βρήκε τη λύση για να δώσει έστω και τον έναν πόντο στην ομάδα του αφού εκπληκτικό απευθείας φάουλ με σουτ "μπανάνα" έγραψε το τελικό 1-1.
Στο 46' σουτ του Δ. Ραυτόπουλου οι γηπεδούχοι φώναξαν για πέναλτι υποστηρίζοντας ότι η μπάλα βρήκε το χέρι του Κοτούλια ο οποίος ήταν ο κορυφαίος παίκτης του γηπέδου.
Στο 54' ο Σιάνη πέτυχε κι άλλο γκολ για λογαριασμό του Αττικού με απευθείας φάουλ. Αρχικά ο διαιτητής Ντάουλας έδειξε σέντρα ωστόσο μετά από υπόδειξη του δεύτερου βοηθού Γεωργή το ακύρωσε καταλογίζοντας επιθετικό φάουλ στον γκολκίπερ Γρίμμα.

Η απόφαση αυτή ξεσήκωσε θύελλα διαμαρτυριών από πλευράς των παικτών και των ανθρώπων του Αττικού που θεώρησαν ότι το γκολ ήταν κανονικότατο. Στο 83' δεν δόθηκε το κανονικό φάουλ που έγινε στον Στούπα των γηπεδούχων που ήταν από τους διακριθέντες του αγώνα το οποίο έγινε λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή του Αττικού. Πρώτος βοηθός ήταν ο Πασπάτης.

ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ:Γρίμμας, Μιγκάκης, Κορδολαίμης, Αγγελής(84' Παπαδάκης), Μινασιάν, Αγ. Ραυτόπουλος, Μαρκομιχάλης, Πάγκας(52' Στούπας), Δ. Ραυτόπουλος, Σταματέλος, Γρομητσάρης(62' Παπαθανάσης).

ΑΤΤΙΚΟΣ:Λογοθέτης, Νικολάκος(68' Γραμματικόπουλος), Κοτούλιας, Τσολάκος, Ρούκα, Μπίντζος, Συμεωνίδης(77' Σταμπολίδης), Ντζέλιας, Καπαρδέλης, Συριόπουλος(61' Γρίβας), Σιάνη.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top