ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2015
0 σχόλια

ΕΠΣ ΠΕΙΡΑΙΑ : ΠΡΟΠΗΛΑΚΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΟΔΗΓΗΤΡΙΑΣ - ΑΜΠΕΛΑΚΙΑΚΟΣ 1-0

1/17/2015 08:43:00 μ.μ.



Απίστευτα πράγματα συνέβησαν στο γήπεδο Αμπελακίων, για το ματς μεταξύ Αμπελακιακού και Οδηγήτριας για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας και του 2ου ομίλου.
Το κλίμα στις εξέδρες του γηπέδου ήταν «περίεργο» από την αρχή του αγώνα, μιας και το γήπεδο ήταν γεμάτο από οπαδούς που πήγαν να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση. Συγκεκριμένα στην ανάπαυλα του αγώνα και ενώ το σκορ ήταν 1-0 υπέρ της Οδηγήτριας, ο ρέφερι Ορφανός αρνήθηκε να ξεκινήσει το ματς μιας και δεχόταν απειλές από παράγοντες, αλλά και φιλάθλους που φορούσαν διακριτικά του Αμπελακιακού.
Να σημειωθεί πως οποιοσδήποτε εκφοβίζει αξιωματούχο του αγώνα τιμωρείται με 20.000 ευρώ πρόστιμο και απαγόρευση εισόδου σε γήπεδο από ένα έως τρία έτη, όπως αναφέρεται στο άρθρο 18 του ΠΚ/ΕΠΟ. Βέβαια αυτό σε περίπτωση που υπάρχει σύλληψη, γιατί κάτι τέτοιο δεν συνέβη ποτέ. Το ματς εν τέλει ξεκίνησε έπειτα από 45 λεπτά, αφού ο ρέφερι απαίτησε να έρθει αστυνομία ώστε να συνεχιστεί το δεύτερο ημίχρονο. Παράλληλα για ανεξήγητο λόγο το ματς έληξε στο 98’ με οκτώ λεπτά καθυστερήσεις, ενώ κανονικά θα έπρεπε να ήταν τρία. Αυτά τα ωραία λοιπόν στα Πειραϊκά γήπεδα, με το σκορ να λήγει για την ιστορία 1-0 υπέρ της Οδηγήτριας με γκολ του Χατζάκη στο 32’ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top