ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015
0 σχόλια

ΔΕΥΤΕΡΗ ΗΤΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΜΕ 1-0

1/29/2015 12:05:00 π.μ.



Με μία επιβλητική εμφάνιση και με όπλο την απόρθητη έδρα του το Λουτράκι υποχρέωσε στη δεύτερη φετινή ήττα του τον Παναργειακό με 1-0 και πλησίασε ακόμα περισσότερο την πρώτη τριάδα.

Σε ένα κατάμεστο γήπεδο οι γηπεδούχοι έπαιξαν υποδειγματική άμυνα και απείλησαν με αντεπιθέσεις, «σκοτώνοντας» τον αντίπαλο με τα τρεξίματα τους.
Το γκολ που έκρινε τον αγώνα σημείωσε ο Δημάκης στο 30ο λεπτό, που είχε μπει στον αγωνιστικό χώρο δέκα λεπτά πριν αντικαθιστώντας τον Αποστολάκη που αποχώρησε με τραυματισμό, με όμορφο πλασέ από το ύψος του πέναλτι. Ο Παναργειακός προσπάθησε για την ισοφάριση κυρίως στο τέλος του παιχνιδιού αλλά η αμυντική λειτουργία των γηπεδούχων ήταν για σεμινάριο.
Σωτήρας για το Λουτράκι ο γκολκίπερ Καλιακμάνης καθώς στο 89’ αποσόβησε τον κίνδυνο σε τετ α τετ του Πούτσι.
ΑΟ Λουτράκι: Καλιακμάνης, Νώτης, Σιώκος, Σουσούνης, Παπουτσής(66΄Σπέτσης), Χρυσαφίδης, Διαμαντόπουλος, Αποστολάκης(20’Δημάκης), Ζερβός, Παπαναστασίου(72’Γκαρμίρης), Σιώκος.
Παναργειακός: Καρακούτσης, Πεχλιβανόπουλος, Λιόσης(63’Πούτσης), Ρότα(78’Μακρίδης), Λίτσος, Μπεκατώρος(55’Σίμωσης), Μπίρης, Κοιλιάτρας, Αγγελόπουλος, Κατσικοκέρης, Πότσι.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top