ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2015
0 σχόλια

ΕΠΣ ΗΠΕΙΡΟΥ : ΣΑΡΩΤΙΚΟ ΤΟ ΒΕΛΙΣΣΑΡΙΟ 0-6 ΤΗΝ ΚΟΝΤΣΙΚΑ

1/11/2015 11:23:00 π.μ.





Πυροβολεί ακόμη το Βελισσάριο που μετά την νίκη του επί της Κρανούλας πέρασε και από την Κόντσικά νικώντας την με 0-6. Οι πρωτοπόροι διατήρησαν έτσι τη διαφορά τους από τους διώκτες τους ενώ, η Κόντσικα συνεχίζει να προβληματίζει.
Το παιχνίδι ήταν καλό σε γενικές γραμμές με τις δύο ομάδες να έχουν ένα μοιρασμένο πρώτο ημίχρονο. Και οι δύο είχαν ευκαιρίες αλλά το Βελισσάριο ευτύχησε να προηγηθεί στο 16΄ με τον Γεωργούλη ο οποίος πήρε την πάσα έκανε ένα περίεργο κοντρολ με το κεφάλι και με πλασέ έκανε το 0-1.
Η Κόντσικά προσπάθησε να μπει στο παιχνίδι είχε κάποιες ευκαιρίες με τους Ναυρόζογλου, Μητρογιάννη και Αλεξίου χωρίς όμως να καταφέρνει να πετύχει το γκολ.
Στην επανάληψη το Βελισσάριο είχε καθολική υπεροχή και στο 54΄ ο Νικολάου Σ. πήρε τη μπάλα και με πλασέ έκανε το 0-2. Στο 61΄ ο Βλάχος με ατομική ενέργεια πέρασε όποιον έβρισκε μπροστά του και με σουτ έκανε το 0-3. Δύο λεπτά αργότερα ο Θεοδωράκης έβγαλε ωραία πάσα στον Βλάχο και εκείνος με πλασέ σημείωσε το 0-4.
Στο 75΄ ο Γιαννόπουλος έβγαλε τη σέντρα ο Γιαννάκης έκανε την κεφαλιά έστρωσε τη μπάλα στον Θεοδωράκη και εκείνος με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα (0-5). Τέλος στο 85΄ ο Νικολάου μπήκε στην περιοχή και ανατράπηκε από τον Κολιό. Ο Γιαννάκης εκτέλεσε το πέναλτι σημειώνοντας το τελικό 0-6.
Διαιτησία: Κατσικογιάννης (Σιόντης-Θανασιάς).
ΚΟΝΤΣΙΚΑ: Κολιός, Μητρογιάννης (46΄ Μπέτζιος), Παπαναστασίου, Τζώρτζης, Σπύρου, Ξυλογιάννης, Αλεξίου (69΄ Γκάνας), Σπαλιάρας, Ναυρόζογλου, Ντόβας, Σταματελάτος (62΄ Μπούρμπος)
ΒΕΛΙΣΣΑΡΙΟ: Μάντζιος, Νικολάου, Τζάλλας (46΄ Νικολάου Σ.), Θεοδωράκης, Σήτος, Παπαναγιώτου, Γεωργούλης (68΄ Παπαδάμος), Γιαννόπουλος, Γιαννάκης, Βλάχος, Μπούρμπος (71΄ Καλαντζης).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top