ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015
0 σχόλια

ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΟΥ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΙΝΑΚΑ Η ΚΑΒΑΛΑ , 0-5 ΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ

1/28/2015 08:48:00 μ.μ.




Σαρωτική στην -υπό διάλυση- Καστοριά ήταν η Καβάλα που επικράτησε με το ευρύ 5-0 και βρίσκεται στην κορυφή ισόβαθμη με τον Πανσερραϊκό, την ώρα που οι γουναράδες παραμένουν στον πάτο και έτοιμοι για… φούντο!

Στο 26’ ο Διαμαντίδης απ’ την άσπρη βούλα (σε χέρι του Μπαϊρακτάρη) άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους, ενώ πέντε λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Παππά να δώσει προβάδισμα εις διπλούν στην ομάδα του.
Στο 55’ ο Μπρατσιάνι έκανε… over το ματς, διευρύνοντας κι άλλο το σκορ υπέρ των «αργοναυτών» που δεν σταματούσαν με τίποτα! Και ο ίδιος παίκτης στο 76’ έδωσε ακόμα μεγαλύτερο αέρα στην ομάδα του, προτού εν τέλει ο Μπαρέτας τρία λεπτά πριν τη λήξη διαμορφώσει το τελικό 5-0 υπέρ του ΑΟΚ κόντρα στην ανήμπορη να αντιδράσει Καστοριά!
Οι συνθέσεις των δυο ομάδων
ΚΑΣΤΟΡΙΑ: Κοκκινίδης, Καρανάσιος (78΄ Σιανής), Τσόπρας (24΄ λ.τ. Γεωργαντζάς), Δ. Παπαδόπουλος, Μπαϊρακτάρης, Μηλιάτης, Σολομωνίδης, Δημητριάδης, Γανόλης, Μ. Παπαδόπουλος, Γεωργιάδης.
ΚΑΒΑΛΑ: Φιρινίδης (17΄ λ.τ. Αθανασίου), Σταματόπουλος, Βιτλής, Μπάτζιος, Ιορδανίδης (76΄ Παρμαξίδης), Γαβριηλίδης (63΄ Αμβρ. Παπαδόπουλος, Παππάς, Μπαρέτας, Κανούλας, Διαμαντίδης, Μπρατσιάνι.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top