ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015
0 σχόλια

ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ : ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟΣ Ο ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ ΠΕΡΑΣΕ ΣΤΗΝ ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΟΥ , 0-2 ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ

1/28/2015 08:45:00 μ.μ.
Σε ένα παιχνίδι με αρκετές φάσεις και από τις δύο ομάδες, ο Παύλος Μελάς έδειξε πιο αποτελεσματικός, κερδίζοντας τελικά με 0-2 τον Μακεδονικό.
Οι δύο ομάδες παρατάχθηκαν με αρκετές απουσίες στον αγωνιστικό χώρο παρόλα αυτά ο κόσμος που βρέθηκε στο γήπεδο είδε ένα ανοιχτό παιχνίδι με εκατέρωθεν ευκαιρίες. Τα γκολ που έκριναν την αναμέτρηση σημείωσαν ο Λιοτατής στο 35΄με σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή και ο Κώστας Γεροντίδης με υπέροχο ψηλοκρεμαστό σουτ στο 80ο λεπτό.
Στο γήπεδο της Νεάπολης βρέθηκαν πάντως αρκετοί προπονητές και άνθρωποι του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, όπως ο πρώην και νυν προπονητής τη Καρδίας, Νίκος Σακελλαρίδης και Φώτης Αλεξίου, ο πρόεδρος της Καρδίας Κώστας Κατσαρός, ο προπονητής του Αχιλλέα Τριανδρίας Γιάννης Παγώνης, o πρώην τεχνικός της Ραιδεστού Νίκος Παρούτογλου, το παρεάκι Καζάνα- Πεχλιβανίδη- Μπασκάκη και αρκετοί ακόμα. Πάντως στην Νεάπολη παρευρέθηκαν επίσης και ο προπονητής της Νίκης Μεσημερίου Κοσμίν Μπαρκαουάν μαζί με τον πρόεδρο της Νίκης, Συμεών Αβραμίδη, προκειμένου να πάρουν… μάτι από τον ερχόμενο αντίπαλο τους στον θεσμό του κυπέλλου.
Τέλος, πολύ καλή ήταν η διαιτησία του Βουρνέλη και των βοηθών Ηλία Παπαδόπουλου και Ταϊρίδη ενώ αξίζει να αναφερθούν ότι αρκετοί νέοι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων έκαναν την εμφάνιση τους, δείχνοντας οι περισσότεροι ότι βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση.
ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ – ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ 0-2
Σκόρερς: Λιοτατής 35΄, Γεροντίδης 80΄
Διαιτησία: Βουρνέλης (Παπαδόπουλος Ηλ. – Ταϊρίδης)
ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ: Πουλίτσης, Θάνος, Ιωσηφίδης, Τούλης, Αντωνιάδης, Πετρίδης, Φούκας, Τούσα, Ματζίρης, Τσουκαλάς, Στασινόπουλος
Αγ. επίσης οι: Γαρύφαλλος, Ζαγναφέρης και Καλτσίδης
ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ: Καρυπίδης, Τσουκαλίδης Γ., Αμοιρίδης, Πλίκας, Καλαποδόπουλος, Χατζηχαριστός, Γεροντίδης, Βαχανελίδης, Λιοτατής, Λυκίδης, Ιωαννίδης
Αγ. επίσης οι: Σκόρδας, Ρίτσκος και Μπισέλας

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top