ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015
0 σχόλια

ΕΠΣ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ : ΕΥΚΟΛΑ ΤΑ ΑΓΡΑΦΑ 0-4 ΤΗΝ ΚΡΕΝΤΗ

1/18/2015 10:37:00 μ.μ.







Εύκολα κατέκτησε τους τρεις βαθμούς η ομάδα των Αγράφων, η οποία επικράτησε με 4-0 της Κρέντης, έχοντας μάλιστα και σωρεία χαμένων ευκαιριών.
Ο μονόπλευρος βαθμολογικά αγώνας πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 18 Ιανουαρίου στο Δημοτικό Στάδιο Καρπενησίου. Ήταν στα πλαίσια της 11ης αγωνιστικής της Α΄ ΕΠΣ Ευρυτανίας και τον παρακολούθησαν ελάχιστοι θεατές.
Η Κρέντη κατάφερε να αποφύγει τον διασυρμό, αγωνιζόμενη με αμυντικό προφίλ. Στα ευχάριστα η παρουσία νέων παιδιών, που πήραν το «βάπτισμα του πυρός». Μεγάλη ευκαιρία έχασε στην εκπνοή για το 1-4 ο Θανάσης Ντάλλας. Το συγκρότημα του Νίκου Βούρτσα παραμένει στην 6η θέση με 1 πόντο και έχει ένα μόλις ακόμη επίσημο ματς ενάντια στην Ποταμιά.
Τα Άγραφα επέβαλλαν από την αρχή τον ρυθμό τους και θα μπορούσαν να δώσουν μεγαλύτερες διαστάσεις στην νίκη τους. 3 τέρματα σημείωσε ο Κώστας Καλύβας, ενώ το άλλο γκολ σημείωσε ο Πάνος Βλάχος. Η ομάδα του Νίκου Τριανταφυλλόπουλου ανέβηκε 3η θέση, φτάνοντας τους 17 βαθμούς και άφησε πίσω της την Ποταμιά και την Μυρίκη.
Η Κρέντη την επόμενη αγωνιστική θα κερδίσει στα χαρτιά την Φραγκίστα και θα φτάσει τους 4 βαθμούς. Τα Άγραφα θα πραγματοποιήσουν το ρεπό τους.


Συνθέσεις Ομάδων

Κρέντη (Νίκος Βούρτσας): Φεγγούλης, Τσάκνης(46΄ λ.τρ Κουτσούμπας), Ιωάννου, Γκούρλιας, Μάκκας Ε., Κατσαρός Θ., Βούρτσας Ν., Κουρκουβής, Σερπάνος, Βούρτσας Γ., Ντάλλας Αθ.

Άγραφα (Νίκος Τριανταφυλλόπουλος): Γιόγιος, Πλεξίδας, Σβερώνης, Πάτρου, Αρκουμάνης(74΄ Κατσαρός Λ.), Δαράβαλης(46΄ Βλάχος), Νούλας, Μπισμπίκης(65΄ λ.τρ Ζανιάς), Καλύβας, Κατσαρής, Αθανασόπουλος

Διαιτητής: Νεκτάριος Χρυσαφόπουλος(ΕΠΣ Ευρυτανίας)
1ος Βοηθός: Στέλιος Σώμαλης(ΕΠΣ Ευρυτανίας)
2ος Βοηθός: Λάμπρος Κολοκώτσιος(ΕΠΣ Ευρυτανίας)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top