ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2014
0 σχόλια

ΕΠΣ ΣΕΡΡΩΝ : Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΝΙΚΗΤΗΣ ΣΤΟ ΓΕΙΤΟΝΙΚΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΤΗΣ ΜΟΝΟΒΡΥΣΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ

11/23/2014 10:36:00 μ.μ.




Ο νόμος του Κολοκοτρώνη βρήκε εφαρμογή στο γειτονικό ντέρμπι της Μονόβρυσης, ανάμεσα στον γηπεδούχο Ηρακλή και τον φιλοξενούμενο Αστέρα Νεοχωρίου, καθώς δυο προσωπικά γκολ του ικανού επιθετικού ήταν αρκετά να ανατρέψουν τα μέχρι τη στιγμή εκείνη δεδομένα του αγώνα και να δώσουν ένα σπουδαίο σε σημασία τρίποντο στους γαλάζιους της Μονόβρυσης, που βρίσκονταν πίσω στο σκορ. Το δεύτερο μάλιστα στη λήξη του αγώνα.
Το ΠΑΙΧΝΙΔΙ ήταν ένα πραγματικό ντέρμπι με τα όλα του. Με πολύ κόσμο στο γήπεδο, παθιασμένο με την ομάδα του. Με γκολ, φάσεις, χαμένες ευκαιρίες, 2 δοκάρια, διαμαρτυρίες στο διαιτητή και στιγμές έντασης.
 
Αγωνιστικά το παιχνίδι ξεκίνησε και ήταν μοιρασμένο, ως το σημείο που οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν το γκολ(21’). Από κει και πέρα σταδιακά υποχώρησαν και πρόσεξαν περισσότερο τα νώτα τους, ενώ στις αντεπιθέσεις προσπαθούσαν να πετύχουν το 2ο γκολ που θα τους έδινε πολύ σημαντικό προβάδισμα στο παιχνίδι, ενώ οι γηπεδούχοι προσπαθούσαν με κάθε τρόπο να τρυπήσουν την καλά οργανωμένη άμυνα του Αστέρα αλλά και νικήσουν τον πολύ καλό τερματοφύλακα.
Από τη μεριά του οι γηπεδούχοι το ήθελαν αυτό το παιχνίδι, όχι μόνο για βαθμολογικούς λόγους αλλά και για το γόητρο. Τελικά τα κατάφεραν και με το τρίποντο του σημερινού αγώνα αναρριχήθηκαν στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα και βλέπουν πολύ πιο αισιόδοξα το μέλλον τους.   
Το πρώτο τέταρτο του αγώνα δεν υπήρξε κάποια σπουδαία φάση και οι δυο ομάδες προσπάθησαν να φανούν απειλητικές με μακρινά σουτ και στημένα. 
Με στημένο όμως πήραν προβάδισμα στο 21’, οι φιλοξενούμενοι όταν ο Πάντσιος εκτέλεσε φάουλ λίγο έξω από την περιοχή, ο Καρτάλης απέκρουσε άτσαλα και ο Μετούσι πήγε πρώτος στην μπάλα και με προβολή την έστειλε στα δίχτυα κάνοντας το 1-0, ένα γκολ που πανηγυρίστηκε έξαλλα, εντός αγωνιστικού χώρου αλλά και στην κερκίδα της ομάδας του.  
Οι γηπεδούχοι που έμοιαζαν να τα έχουν χαμένα αφού ξεπέρασαν το αρχικό σοκ, απείλησαν στο 35 με διαγώνιο σουτ του Γκατέκα από την περιοχή, που πέρασε λίγο άουτ. Αντίθετα από στημένο του Βασιλακάκη στο 40’ ο Πάντσιος λίγο έλειψε να κάνει τη ζημιά, όμως η κοντινή κεφαλιά που έπιασε πήγε ψηλά. 
Στο 43΄ μεγάλη ευκαιρία, κοντινό σουτ του Γκατέκα, αποκρούει εντυπωσιακά ο Κολόκθας.
Στο 44΄ μετά από διαδοχικά κόρνερ, ο Γκατέκας πιάνει κεφαλιά αποκρούουν οι αμυνόμενοι, η μπάλα στρώνεται στον Κολοκοτρώνη που μέσα από την περιοχή με δυνατό πλασέ στέλνει την μπάλα στα δίχτυα και ισοφαρίζει σε 1-1. 
Στο Β΄ ημίχρονο λίγο έλειψε από κόρνερ να αιφνιδιάσουν η φιλοξενούμενοι όμως την κεφαλιά του Ρίζου αποκρούει ο Καρτάλης.
Στο 54΄ο Μητριτζάκης μετά από κάθετη του Κολοκοτρώνη βγαίνει στην πλάτη της άμυνας και μόνος προ του Κολόκθα, πλασάρει όμως το αριστερό κάθετο δοκάρι σώζει τους φιλοξενούμενους.
Το ίδιο δοκάρι έσωσε και πάλι τους φιλοξενούμενους, όταν ο Ράδος στο 56΄ πιάνει σέντρα σουτ αλλά δεν ήταν κι αυτός τυχερός.
Στο 66΄ ξαφνική αντεπίθεση του Χατζίδη, βγαίνει όμως έγκαιρα ο Καρτάλης και με πλονζόν αυτοθυσίας σώζει την εστία από βέβαιη παραβίαση.
Στο 76’ και  πάλι σε ξαφνική αντεπίθεση ο Πάντσιος πιάνει δυνατό σουτ από το ύψος της περιοχής, όμως ο Καρτάλη αποκρούει εντυπωσιακά. 
Στο 82’ νέα μεγάλη ευκαιρία για του γηπεδούχους. Ο Κωστομοίρης κάθετη στην πλάτη της άμυνα, βγάζει μόνο τον Κολοκοτρώνη απέναντι από τον Κολόκθα, όμως ο πορτιέρο του Αστέρα έμοιαζε ανίκητος αφού κατάφερε να αποκρούσει σε κόρνερ, μετά την εκτέλεση του οποίου ο Κολοκοτρώνης και πάλι πιάνει διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή, που γλείφει το δεξί κάθετο δοκάρι του Κολόκθα.
Όμως στο 88΄ ήρθε η λύτρωση για τους γηπεδούχους. Ο Αγαπίδης βγάζει κάθετη στην πλάτη της άμυνας των φιλοξενούμενων, για τον Κολοκοτρώνη, που αυτή την φορά δεν σπαταλάει την ευκαιρία και με πλασέ στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Κολόκθα κα τους φίλους της ομάδας του στους 7 ουρανούς. Ένα γκολ που πανηγυρίστηκε έξαλλα από τους γηπεδούχους, καθώς ο σκόρερ ανέβηκε πάνω στα κάγκελα του γηπέδου αντικρίζοντας και την κίτρινη κάρτα.
Την κίτρινη κάρτα  του διαιτητή Ζιγκερίδη αντίκρισαν οι: Καμήλαλης, Καρατσορμπατζής, Χατζηλάρης, Κολοκοτρώνης – Βασιλακάκης, Πάντσιος, Καραμούτας, Βέρναλης
ΗΡΑΚΛΗΣ ΜΟΝΟΒΡΥΣΗΣ(Ν.Τοπαλίδης): Καρτάλης, Ράδος, Καμήλαλης, Δράκογλου, Ρούμπος, Κλεπούσναλης, Αγαπίδης, Καρατσορμπατζής(78’ Κωστομοίρης), Μητριτζάκης(64’ Χατζηλάρης), Γκατέκας, Κολοκοτρώνης
ΑΣΤΗΡ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ(Αγ.Τζουμαλάκης): Κολόκθας, Ντένας, Κωστόπουλος, Καραμούτας, Ρίζος, Βέρναλης, Μαρτνίδης, Μετούσι(78’ Λογοθετίδης), Πάντσιος, Βασιλακάκης(68’ Παπάζογλου), Τσονίδης(58’ Χατζίδης

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top