ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2014
0 σχόλια

ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ : ΑΙΑΣ ΕΥΟΣΜΟΥ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΑΛΓΑΡΩΝ 5-1 , ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΥΣ

11/23/2014 10:41:00 μ.μ.



Πολλά παράπονα για την διατησία απο τον Εθνικό Μαλγάρων καθώς μετά το 2-1 η ομάδα του Εθνικού πέτυχε την ισοφάριση και ακυρώθηκε το γκόλ ως οφσαίτ και σαν να μην έφτανε αυτό στην επόμενη φάση η ομάδα του Εθνικού έμεινε με 10 παίκτες με απευθείας κόκκινη κάρτα για ένα φάουλ στο κέντρο του γηπέδου.
Στο ΠΑΙΧΝΙΔΙ η ομάδα του Εθνικού ήταν αυτή που άνοιξε πρώτη το σκόρ στο 22′ λεπτό και η απάντηση ήρθε απο πλευράς Αία στο 36′ λεπτό μετά απο συνεχόμενη πίεση των γηπεδούχων. Στο ξεκίνημα της επανάληψης η ομάδα του Αία πήρε κεφάλι στο σκόρ με το καλημέρα καθώς στο πρώτο λεπτό διαμόρφωσε το 2-1 δείχνοντας να ελέγχει και στην μετέπειτα πορεία τον ρυθμό του παιχνιδιού. Την συνέχεια την περιγράφουμε πιο πάνω με την ομάδα του Εθνικού να μένει με παίκτη λιγότερο και να καταρέει στα τελευταία λεπτά.
Σκόρερ: Τσαπαρδάκης 22′, Λαφτσίδης 36′, Μιχαηλίδης 47, Καραμουκίδης 75′, 90′, Λαφτσίδης Στ. 89′.
Αίας Ευόσμου: Κανίδης, Ιωακειμίδης, Κιλινκαρίδης, Λίγκος, Πολυκάρπωβ, Τσάτσας, Λαφτσίδης, Πάντσεφ, Μιχαηλίδης, Γιαννακίδης, Καραμουκίδης.
Εθνικός Μαλγάρων: Γερακούδης, Γιάντσος, Δρούγκας, Δίμτσης, Τσινασλανίδης, Παπάζογλου, Αραμπατζής, Τσιαούσης, Κανδύλας, Βογιατζής, Τσαπαρδάκης.
Πηγή: Deltasports.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top