ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2014
0 σχόλια

ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ : ΕΥΚΟΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΙΣ ΣΥΚΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΥΜΙΝΩΝ

11/05/2014 07:26:00 μ.μ.



Ακόμα μια αγωνιστική χωρίς νίκη πέρασε για την Ένωση Συκεών, η οποία με συνοπτικές διαδικασίες ηττήθηκε με 0-3 από τον Ολυμπιακό Κυμίνων.
Κομβικό σημείο του αγώνα ήταν η αποβολή του Μπασιάκου στο 10ο λεπτό, με αποτέλεσμα οι Ενωσίτες να παίζουν για παραπάνω από μιάμησι ώρα με παίκτη λιγότερο. Και σαν να μην έφτανε αυτό, στο φάουλ που κέρδισαν οι Κυμινιώτες στην φάση της αποβολής, άνοιξαν κιόλας το σκορ με εκτέλεση φάουλ του Ελευθεριάδη.
Από κει και πέρα, τα πράγματα ήταν πιο εύκολα για την ομάδα του Στέφανου Δημητριάδη, η οποία ανέκτησε τον έλεγχο του αγώνα και με δύο γκολ του Παπαγαθωνίκου στο 39΄ και στο 51΄, πήρε το «τρίποντο» της νίκης. Ακυρωθέν γκολ είχαν οι φιλοξενούμενοι με τον Τζήμα, λόγω οφ σάιντ.
Για την Ένωση Συκεών «ντεμπούτο» έκανε και ο Σάκης Κατιανός, ο οποίος εντάχθηκε αυτήν την εβδομάδα στους Συκεώτες και μπήκε στο 20ο λεπτό του αγώνα. Πάντως αξίζει να αναφερθεί ότι η ομάδα του Παναγιώτη Μάϊνα παρατάχθηκε με αρκετές απουσίες στον αγωνιστικό χώρο μιας και έλλειπαν οι Μουρόπουλος, Όρκας, Καραμούτσος, Κουτσόπουλος και Τασιούλας.
ΕΝΩΣΗ ΣΥΚΕΩΝ- ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΥΜΙΝΩΝ 0-3
Σκόρερ: Ελευθεριάδης 11΄, Παπαγαθωνίκου 39΄, 51΄
ΕΝΩΣΗ (Μαϊνας): Πλάνος, Χαλαζιάς, Μουρατίδης, Πάσχος, Μπασιάκος, Ελευθεριάδης, Δαμασκηνός (75΄Παπάς), Μαρμαράς (56΄Φορτούνης), Κατεμίδης, Λάρτι, Αναστασιάδης (20΄Κατιανός)
ΚΥΜΙΝΑ (Δημητριάδης): Μουρμούρας, Κιουμουρτζόγλου, Χουνουζίδης (73΄ Βεργίδης), Μεσσιάρης, Τσακίρης, Αυγέρος, Γρηγοριάδης, Σαββαϊδης, Παπαγαθωνίκου, Ελευθεριάδης (54΄ Μάρσης), Τζήμας (54΄Κοσμίδης)

ΠΗΓΗ : epsm24.gr/Αντώνης Βουλγαράκης

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top