ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2014
0 σχόλια

ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ : ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΝΑΠΝΟΗΣ Ο ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΛΑΣ ΕΥΚΟΛΑ 3-1 ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΟΠΗ

11/05/2014 07:23:00 μ.μ.

Από το πρώτο ημίχρονο «καθάρισε» την υπόθεση νίκης ο Παύλος Μελάς, ο οποίος πιάνοντας υψηλή απόδοση, κατάφερε να επικρατήσει με 3-1 της Μαλακοπής και να μείνει στο -1 από την κορυφή με ένα παιχνίδι λιγότερο.
malakopi omadikiΜε δύο γκολ του Κώστα Γεροντίδη και ένα του Δημήτρη Λιοτατή, οι Σταυρουοπολίτες έφτασαν δίκαια στην νίκη, με την ομάδα του Χάρη Βλάχου ωστόσο να αγωνίζεται με αρκετές απουσίες. Για τους φιλοξενούμενους σκόραρε ο Γερασίμου, ο οποίος μείωσε σε 3-1.
Ήταν γενικά ένα γρήγορο παιχνίδι, με τους φιλοξενούμενους να βγαίνουν πιο ανοικτά στο δεύτερο μέρος, εκεί όπου σημειώθηκαν εκατέρωθεν φάσεις από τις δύο ομάδες, με την ομάδα του Κώστα Μπήκα όμως να ελέγχουν το παιχνίδι.
ΜVP του αγώνα ήταν αναμφίβολα ο Κώστας Γεροντίδης, ο οποίος σημείωσε δύο τέρματα αλλά και είχε σε γενικές γραμμές πολύ καλή απόδοση, όπως και οι Λυκίδης, Λιοτατής και τα αδέρφια Τσουκαλίδη.
Τα κρίσιμα σημεία του αγώνα
-
Το γρήγορο γκολ του Κώστα Γεροντίδη «έλυσε» τα πόδια των ποδοσφαιριστών του Παύλου Μελά, οι οποίοι στη συνέχεια παίζαν με άλλον αέρα.
– Τα απανωτά δύο τέρματα στα τέλη του πρώτου μέρους που «αποτελείωσαν» ψυχολογικά τους παίκτες του Χάρη Βλάχου
paylos melas omadikiΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ- ΠΟ ΜΑΛΑΚΟΠΗΣ 3-1
Σκόρερ: Γεροντίδης 7΄, 44΄, Λιοτατής 45΄/ Γερασίμου 71΄
Διαιτησία: Βουρνέλης (Ταϊρίδης- Δερμετζής)
(Δείτε το βράδυ τα στιγμιότυπα του αγώνα από την κάμερα του Epsm24)
ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ (Μπήκας Κ.): Καρυπίδης, Τσουκαλίδης Γ., Παπαδόπουλος, Πλίκας, Νικολαϊδης, Λυκίδης, Γεροντίδης, Τσουκαλίδης Σ., Λιοτατής, Σκόρδας, Χατζηχαριστός
Αγωνίστηκαν επίσης οι: Τριανταφυλλίδης, Καζάνας και Νερσεσιάν
ΠΟ ΜΑΛΑΚΟΠΗΣ (Βλάχος Χ.): Κωφός, Κουτσιώλης, Καραγκούνης, Δημοσθένους, Πλουμής, Γούσιος, Μουρατίδης, Γερασίμου, Παπαδόπουλος, Τσαβδαρίδης, Συμεωνίδης
Αγωνίστηκαν επίσης: Δανιόλος και Δαραγκούλιας

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top