ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2014
0 σχόλια

ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ : ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

11/06/2014 01:27:00 μ.μ.



Διαβάστε όλα τα νέα των ομάδων της ΕΠΣ Πέλλας, όπως τα κατέγραψε ο συνεργάτης του Aridaia News Γιώργος Μπίνος:


ΤΟ ΒΙΟΛΙ ΤΗΣ Η ΔΟΞΑ ΜΕΓΑΠΛΑΤΑΝΟΥ 

Την Πέμπτη σερί νίκη της πέτυχε η Δόξα Μεγαπλατάνου που πήρε χωρίς κόπο το τρίποντο ενάντια στον Μακεδονικό της Έδεσσας που δεν κατέβηκε να αγωνιστεί. Έτσι η ομάδα του Μπάμπη Παυλίδη οδηγεί την κούρσα σταθερά και δείχνει ότι το εισιτήριο της ανόδου είναι αδύνατο να χαθεί με αυτό το ροστερ που σίγουρα υπερτερεί έναντι των άλλων. 

ΔΙΠΛΟ ΜΕ ΣΗΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ Ν. ΑΕΤΟ ΣΚΥΔΡΑΣ 

Διπλό μεγάλης βαθμολογικής σημασίας για τον Αετό Σκύδρας που έφυγε με την νίκη από το Μεσιανό εναντίον της Αγροσυκιάς. Ο ιστορικός σύλλογος είναι υποχρεωμένος να υποστεί αυτό το μαρτύριο της Β΄ Κατηγορίας και θα να είναι ιδιαίτερα προσεχτικός αν θέλει να μην έχει περιπέτειες όσο αφορά την άνοδο του στην Α΄ Κατηγορία καθώς υπάρχουν αξιόλογες ομάδες που έχουν τον ίδιο στόχο. 

ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ ΧΑΘΗΚΕ Η ΝΙΚΗ 

Λίγο πριν το τελικό σφύριγμα χάθηκε η νίκη για τον Ηρακλή Γαρεφίου που περιμένει στην εντατική της βαθμολογίας. Η ομάδα του Αποστόλου Κώνστα δείχνει ελλείψεις βασικών παικτών η συνέχεια θα είναι δύσκολη όμως η προσπάθεια συνεχίζεται καθώς κάποια στιγμή θα έρθει και η ανάκαμψη. 

ΣΕ ΤΡΟΧΙΑ ΑΝΟΔΟΥ Ο ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΜΕΣΗΜΕΡΙΟΥ 

Συνεχίζει το σερί των νικών του ο Μακεδονικός Μεσημερίου που λύγισε και την Ένωση Πολυκάρπης- Μοναστηρακίου. Η ομάδα του Νίκου Δούμου δείχνει από παιχνίδι σε παιχνίδι τις μεγάλες δυνατότητες, έχει μεγάλο πλουραλισμό στην επίθεση όπου με πρώτο βιολί τον Τσιγκόπουλο φορτώνει με γκολ τους αντιπάλους και όλα συνηγορούν ότι θα κυνηγήσει το όνειρο της ανόδου στην Α΄ Κατηγορία. 

ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΤΟ ΣΟΚ ΤΗΣ ΗΤΤΑΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ 

Με νίκη μέσα στο Θεοδωράκι απάντησε ο ΠΑΟΚ Καρατζόβας μετά την βαριά ήττα μέσα στην έδρα του από το Μεσημέρι. Έτσι ξεπέρασε άμεσα το σοκ και συνεχίζει την προσπάθεια της η ομάδα του Αποστόλη Ουργαντζόγλου που πιστεύει πολύ στους παίκτες του και ελπίζει στην συνέχεια να καλυφθεί το χαμένο έδαφος και να πλησιάσει ο «Δικέφαλος» στις προνομιούχες θέσεις. 

ΑΣΤΡΑΨΕ ΚΑΙ ΒΡΟΝΤΗΞΕ Η ΑΣΤΡΑΠΗ ΖΕΡΒΗΣ 

Άλλη μια επιτυχία για την Αστραπή Ζέρβης που υποχρέωσε την Σωσάνδρα στην πρώτη της ήττα. Οι έμπειροι Πέτρος Κιτσούκης και Ηλίας Τζήγκας σηκώνουν φέτος το βάρος βοηθούμενοι από το νέο αίμα που προσπαθεί αρκετά και όλοι μαζί στοχεύουν να ανεβάσουν την ομάδα στην Α΄ Κατηγορία μετά από κάποια χρόνια. Οι προϋποθέσεις υπάρχουν όμως όλα θα κριθούν μέσα στον αγωνιστικό χώρο και αυτό το γνωρίζουν καλά στην Αστραπή Ζέρβης. 

ΓΚΑΝ-ΓΚΙΝΙΟΛ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΔΟΞΑ ΜΕΛΙΣΣΙΟΥ 

Πάνω που όλοι είχαν συμβιβαστεί με την ήττα στην Δόξα Μελισσίου τελικά η ομάδα του Πέτρου Λιτοβολή δικαίωσε τους πάντες κάνοντας την μεγάλη ανατροπή στο ντέρμπυ με τον Μ.Α. Ν. Μυλότοπου. Με δυο γκολ σε νεκρό χρόνο έκανε την ανατροπή και πήρε την νίκη δείχνοντας σε όλους ότι το ματς τελειώνει μόνο όταν σφυρίξει για τελευταία φορά ο διαιτητής. 

ΑΝΕΤΑ ΝΙΚΗΤΗΣ Ο ΑΡΗΣ ΝΗΣΙΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟΣ ΠΡΩΤΟΣ 

Πιο εύκολα από όσα περίμενε πέρασε από το Λυκόστομο ο Άρης Νησίου που με ηγέτη τον Σίμο Γκίνη έφτασε στο τρίποντο και βρίσκεται μόνος του στην πρώτη θέση. Η ομάδα του Γιώργου Γιαννούλτση έδειξε ανωτερότητα σε όλο το ματς, δε δυσκολεύτηκε καθόλου και το τρίποντο αυτό σημαίνει πολλά τόσο ψυχολογικά ενόψει της συνέχειας αλλά και σαν μήνυμα προς τους αντίπαλους του για τις προνομιούχες θέσεις. 

ΜΕ ΗΓΕΤΗ ΤΟΝ Δ. ΘΕΜΕΛΗ ΠΡΟΧΩΡΑ Η ΔΟΞΑ Π. ΜΥΛΟΤΟΠΟΥ 

Άλλη μια νίκη για την Δόξα Π. Μυλοτόπου του Δημήτρη Βένου με αντίπαλο το αξιόλογο Σταυροδρόμι και η πορεία προς την κορυφή συνεχίζεται. Οι μαυραετοί αν και ήταν μέτριοι στο πρώτο μέρος ήταν πολύ καλύτεροι στην επανάληψη και με τους Δημήτρη Θεμελή και Τάσο Σιδέρη τους συνήθεις ύποπτους να ξεκλειδώνουν την αντίπαλη άμυνα έφτασαν στο τρίποντο που επιβεβαιώνει ότι είναι μια από τις καλές ομάδες του ομίλου. 

ΚΑΘΑΡΙΣΕ Ο… ΜΙΡΑΛΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΛΑΜΟΥΡΙΑ 

Συνεχίζει τις επιτυχίες του ο Φίλιππος Φλαμουριάς που με ηγέτη τον Χρήστο Καθρέπτη (Μιραλάς) πήρε ένα ακόμα τρίποντο με αντίπαλο τον Άγρα. Η ομάδα του Γιάννη Γρυβανάτη ήταν καλύτερη, εκμεταλλεύτηκαν τις ευκαιρίες της και πήρε δίκαια την νίκη που την διατηρεί σε απόσταση βολής από τις πρώτες θέσεις. 

ΝΙΚΗ ΑΝΑΣΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΓΑΛΑΤΑΔΩΝ 

Σπουδαία από κάθε άποψη ήταν η νίκη του Ολυμπιακού Γαλατάδων με αντίπαλο το Ριζό καθώς δεν είναι μόνο οι τρεις βαθμοί αλλά και η ψυχολογική τόνωση ενόψει την συνέχειας. Η ομάδα του Νίκου Μαβίδη κατάφερε με θαυμάσια αμυντική λειτουργία να κρατήσει το γκολ το οποίο αποδείχθηκε χρυσό με σκόρερ τον Νούλη Μπαρδάκα και έτσι επικρατεί ικανοποίηση στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο. 

ΔΙΚΑΙΑ ΤΟ ΤΡΙΠΟΝΤΟ Ο Μ.Α. ΟΡΜΑΣ 

Επιστέφουν τα χαμόγελα στον Μ.Α. Όρμας που πήρε την νίκη δίκαια επί της Ένωσης Τσάκων. Η ομάδα του Γιάννη Κορελά ήταν πολύ καλύτερη και ίσως θα μπορούσε να καθαρίσει νωρίτερα την νίκη αυτό όμως έχει λίγη σημασία. Οι Χρήστος Σαμαράς και Σάββας Ιωάννου βρήκαν τον δρόμο για τα δίχτυα ενώ αμυντικά δεν είχε πρόβλημα καθώς ο Γιώργος Παντελίδης ήταν παρών όποτε χρειάστηκε. 

ΥΠΟΘΕΣΗ ΔΗΜΗΤΡΗ Α. ΤΡΙΨΗ-ΑΝΤΩΝΗ Η. ΠΑΣΣΑΛΗ 

Εντυπωσίασε ο ΠΑΟ Κερασιάς που έριξε επτά γκολ στην Δωροθέας και μάλιστα εκτός έδρας. Το ματς ήταν προσωπική υπόθεση των Αντώνη Πασαλή και Δημήτρη Τρίψη (Σαράφης) που πέτυχαν χατ-τρικ έκαστος. Με όπλο την φοβερή επιθετική λειτουργία του απειλεί τις πρώτες θέσεις ο ΠΑΟ που θέλει να συνεχίζει έτσι. 

ΣΕΦΤΕ ΤΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΜΕ ΑΝΑΤΡΟΠΗ 

Την πρώτη του νίκη πέτυχε το Πατριαρχείο και μάλιστα με ανατροπή. Ο Δικέφαλος αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ κατάφερε να κάνει την ανατροπή με χρυσό σκόρερ τον νεαρό Δήμογλου στο τέλος… Σίγουρα αυτή η νίκη δίνει άλλον αέρα στους ασπρόμαυρους ενόψει της συνέχεια όπου ελπίζουν να υπάρχουν καλά αποτελέσματα. 

ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΤΡΙΠΟΝΤΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΑΡΑΒΗΣΣΟΥ 

Κόντρα στα προγνωστικά ο ΠΑΟΚ Αραβησσού λύγισε το Παλαίφυτο υποχρεώνοντας το στην πρώτη τους φετινή ήττα και πήρε τους τρεις βαθμούς της νίκης στέλνοντας παράλληλα το μήνυμα ότι είναι πολύ σκληρός για να πεθάνει. Η ομάδα του Σίμου Προδρομίδη είχε για ηγέτη τον Ντάνυ Πετρίδη που βρήκε δίχτυα δυο φορές και ενώ τον δρόμο για την νίκη τον είχε ανοίξει ο κορυφαίος επιθετικός Γιάννης Πολατίδης. Στον Δικέφαλο ελπίζουν σε καλύτερη συνέχεια και αναρρίχηση στον βαθμολογικό πίνακα καθώς ακόμα είναι νωρίς. 

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ 

Ένα ακόμα θύμα πρόσθεσε ο Απόλλων Κρύας Βρύσης στην φετινή συλλογή καθώς και η Άψαλος ηττήθηκε από την ομάδα του Βαγγέλη Ντίστιου σε ένα ματς όπου ο πρίγκιπας του κάμπου έδειξε ότι θα είναι από τους πρωταγωνιστές του πρωταθλήματος της Α1. Πλέον η προσοχή όλως στρέφεται στην δύσκολη έξοδο που ακολουθεί στο Άσπρο όπου ο Απόλλων θα δοκιμαστεί για πρώτη φορά φέτος εκτός έδρας σε δύσκολο παιχνίδι και υπάρχει αισιοδοξία ότι όλα θα πάνε καλά. 

ΔΙΚΑΙΑ ΤΟ ΤΡΙΠΟΝΤΟ Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΓΙΑΝΝΤΣΩΝ 

Δεύτερη σερί νίκη για τον Φίλιππο Γιαννιτσών καθώς η Καλή αποδείχθηκε εύκολη λεία για την ομάδα του Σάκη Ντιμτσούδη που σιγά σιγά συνέρχεται και προσπαθεί να καλύψει το άσχημο ξεκίνημα που είχε στο πρωτάθλημα. Το έμψυχο υλικό υπάρχει, η διοίκηση είναι κοντά στους παίκτες και τον προπονητή οπότε αναμένεται η ομάδα να βρει αργά η γρήγορα τον δρόμο της. 

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΕΚΠΛΗΣΕΙ Η ΑΣΠΙΔΑ ΓΥΨΟΧΩΡΙΟΥ 

Ούτε στην Πετριά έκανε στάση το τρένο που ακούει στο όνομα Ασπίδα Γυψοχωρίου και με την νίκη αυτή η ομάδα του Φώτη Σύρμαλη συνεχίζει να εκπλήσσει και να οδηγεί την κούρσα στον β΄ όμιλο της Β΄ Κατηγορίας. Όλοι στην Ασπίδα ελπίζουν σε ανάλογη συνέχεια για την επίτευξη του στόχου που μέχρι στιγμής μοιάζει πιο εφικτός από ποτέ όσον αφορά την άνοδο στην Α΄ Κατηγορία. 

ΑΛΩΣΕ ΤΗΝ ΚΑΡΥΩΤΙΣΣΑ Ο ΑΡΗΣ ΑΜΠΕΛΕΙΩΝ 

Με το τρίποντο της νίκης αντέδρασε ο Άρης Αμπελειών του Γιάννη Γυριχίδη από την Καρυώτισσα και εξακολουθεί να βρίσκεται κοντά στην κορυφή. Οι κιτρινόμαυροι που διαθέτουν σαφώς πιο δυνατό ρόστερ από τον αντίπαλο τους έπαιξαν κατά διαστήματα πολύ καλό ποδόσφαιρο και η εικόνα του έστειλε το μήνυμα ότι φέτος μπορεί να πετύχει το όνειρο που είναι η άνοδος στην Α1. 

ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΗΚΕ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΗΣ Η ΔΟΞΑ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟΥ 

Τον παράγοντα έδρα εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο η Δόξα Μαυροβουνίου που πήρε ακόμα μια νίκη με αντίπαλο τα Εσώβαλτα. Η ομάδα του Τάσου Κουκούλη αν και νεοφώτιστη στην κατηγορία το πάει θαυμάσια και δείχνει με τα μέχρι δεδομένα ότι η παραμονή που είναι ο βασικός στόχος για φέτος θα επιτευχθεί πολύ εύκολα. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι αναπαύονται στην Δόξα που συνεχίζει με τον ίδιο ζήλο την προσπάθεια τους με σκοπό την αναρρίχηση του ακόμα ψηλότερα στην βαθμολογία. 

ΕΠΣΤΡΕΨΕ ΣΤΙΣ ΝΙΚΕΣ Η ΝΙΚΗ ΑΞΟΥ 

Έχοντας βελτιωμένη εικόνα η Νίκη Αξού επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα παίρνοντας τους τρεις βαθμούς απέναντι στα Άθυρα. Η ομάδα του Νίκου Τσιρογιάννη αλλαγμένη προς το καλύτερο έφτασε δίκαια στην επιτυχία παίρνοντας παράλληλα και βαθμολογική ανάσα κάτι που ίσως κάνει να αγωνιστεί πιο ελευθέρα στην συνέχεια χωρίς άγχος. Ο στόχος για μια καλή πορεία παραμένει όπως και η αξιοποίηση των νεαρών παικτών που υπάρχουν στο ροστερ. 

ΕΔΕΙΞΕ ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΑ Ο Μ.Α. ΔΡΟΣΕΡΟΥ 

Ανώτερος σε όλους τους τομείς ο Μ.Α. Δροσερού πήρε ένα ακόμα τρίποντο καθώς η Ραχώνα αποδείχθηκε εύκολη λεία για την ομάδα του Μιχάλη Μπάσδου που δεν έχασε την ευκαιρία να δώσει χρόνο συμμετοχής σε να παιδιά. Όπως φαίνεται μέχρι στιγμής με την εικόνα της ομάδες πολύ δύσκολα θα χαθεί η άνοδος παρότι είναι ακόμα νωρίς ωστόσο αυτό θα χαθεί η άνοδος παρότι είναι ακόμα νωρίς , ωστόσο αυτό δεν εφησυχάζει κανέναν και όλοι κοιτάνε τα επόμενα παιχνίδια όπου απαγορεύονται οι απώλειες. 

ΣΑΝ ΣΕ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΣΠΡΟΥ ΤΟ ΔΙΠΛΟ 

Σαν μια καλή προπόνηση ήταν το παιχνίδι στο Ριζάρι για τον Ηρακλή Άσπρου καθώς η διαφορά δυναμικότητας ήταν εμφανή με την ομάδα του Δημήτρη Τομπάση να είναι πολύ ανώτερη. Ο νους των παικτών και της τεχνικής ηγεσίας είναι στα επόμενα παιχνίδια όπου στόχος είναι να καλυφθεί το χαμένο έδαφος και να αναρριχηθούν στην κορυφή της βαθμολογίας καθώς αυτός είναι ο στόχος των κυανόλευκων που διαθέτουν πολύ καλό και ποιοτικό ροστερ. 

ΜΕ ΦΙΛΙΚΟ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΜΑΧΟΥΣ ΚΑΛΥΨΕ ΤΟ ΚΕΝΟ Η ΔΟΞΑ ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟΥ 

Από την στιγμή που δεν υπήρχε παιχνίδι για την Δόξα Εξαπλατάνου ο τεχνικός των μαυραετών Αντώνης Σαπουντζής προτίμησε να δοκιμάσει κάποια πράγματα σε φιλικό παιχνίδι που έδωσε η ομάδα στους Προμάχους. Ο Εδεσσαίος τεχνικός θέλει να έχει σε ετοιμότητα όλους τους παίκτες τους ενόψει των δύσκολων αγώνων που ακολουθούν αρχής γενόμενης από το ντέρμπυ της Αριδαίας όπου ως γνωστόν έχει καλή παράδοση τα τελευταία χρόνια η Δόξα και θέλει ανάλογη συνέχεια. 

ΕΠΑΝΗΛΘΕ ΣΤΙΣ ΝΙΚΕΣ Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ 

Επανήλθαν τα χαμόγελα στον Εθνικό Γιαννιτσών που πέρασε με το διπλό από την Ν. Πέλλα όπου παραδοσιακά δυσκολεύεται πολύ. Η ομάδα του Φώτη Μητσάκη σίγουρα έχει δυνατότητες για μεγαλύτερα πράγματα δεν έχει αποδώσει μέχρι στιγμής αυτό που μπορεί βάση του υλικού της και όλοι στην Ν. Τραπεζούντα πιστεύουν ότι σιγά σιγά οι κυανόλευκοι θα βρουν τον δρόμο τους και θα καλύψουν την βαθμολογική διαφορά από τις πρώτες θέσεις καθώς ο βασικός στόχος είναι η συμμετοχή στα πλαίη οφ στο τέλος τους πρωταθλήματος. 

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΙΚΗ Ο ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΙΔΑΣ 

Επιτέλους τρίποντο για τον Μακεδονικό Ίδας που αυτή την φορά ήταν πολύ καλό και το πλήρωσε η Νίκη Βορεινού. Η ομάδα του Τάσου Χπυλουηλίδη ήταν σε καλή μέρα και παρότι χάλασε την καλή της εικόνα και το ευρύ σκορ στο τέλος αυτό που μετράει είναι η ουσία και οι τρεις βαθμοί. Εκ των κορυφαίων ο Βασίλης Γάτσος που ήταν μόνιμη απειλή για την αντίπαλη άμυνα. 

ΠΡΩΤΗ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΑΦΝΗ ΠΑΝΑΓΙΤΣΑΣ 

Την πρώτη της νίκη πανηγύρισε η Δάφνη Παναγίτσας που λύγισε την Υδραία και πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα. Η νίκη ήρθε καθαρά για την ομάδα του Κώστα Τσογγίδη που ελπίζει σιγά σιγά να βρει τον δρόμο της και να ξεκολλήσει από τα χαμηλά της βαθμολογίας. Σίγουρα υπάρχουν δυνατότητες αλλά χρειάζεται περισσότερη δουλειά μέσα στο γήπεδο από όλους για να συνεχιστούν τα καλά αποτελέσματα.

ΕΚΛΕΨΕ ΤΟΝ ΒΑΘΜΟ Ο ΕΥΡΩΠΟΣ ΦΟΥΣΤΑΝΗΣ 

Δεν τα παράτησε ο Ευρωπός Φούστανης μέσα στο Γαρέφι και λίγο πριν το φινάλε κατάφερε να κλέψει τον χρυσό βαθμό με σκορ του Μπάμπη Χαραμαλή που πάγωσε το γήπεδο με το γκολ που πέτυχε. Η ομάδα του Κώστα Τσόρμπα δείχνει να έχει μπει πλέον στο πνεύμα των παιχνιδιών, όλοι οι παίκτες προσπαθούν, είναι ομάδα συνόλου και αν χρειαστεί έτσι όχι απλά θα παραμείνει στην κατηγορία αλλά θα τερματίσει σε αξιόλογη θέση. 

ΠΡΩΤΗ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ 

Εντυπωσιακός ο Εθνικός Γραμματικού διέλυσε την Ξιφιανή εκτός έδρας σε ένα ματς όπου ηγέτες ήταν οι Πετρίδης και Σαμαράς όχι μόνο για τα γκολ που πέτυχαν αλλά και για την σπουδαία απόδοση τους σε όλη την διάρκεια του αγώνα. Στόχος η ευχαρίστηση των παικτών αλλά και προώθηση των νέων παιδιών στον σύλλογο. 

ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ ΕΚΛΕΨΕ ΤΗΝ ΝΙΚΗ 

Λίγο πριν την λήξη ο συνήθεις ύποπτος Γιάννης Σωτηριάδης έβαλε την σφραγίδα του στο διπλό του ΠΑΟΚ Δαμιανού μέσα στο Λιποχώρι. Η ομάδα του Βασίλη Χόντου έχει βάλει δύσκολο πρόγραμμα με μεγάλη επιτυχία και αν προσέξει στα λεγόμενα εύκολα ματς έχει το φόντο για να πάει ένα από τα τρία εισιτήρια για την Α΄ Κατηγορία. 

ΕΛΛΕΙΨΗ ΓΚΟΛΤΖΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΔΕΣΣΑΙΚΟ 

Μπορεί να μην πήρε την νίκη στο ματς με τον Αλμωπό ο Εδεσσαικός όμως αυτό που έμεινε ήταν η πολύ καλή εικόνα του δεύτερου ημίχρονου όπου η ομάδα του Χρήστου Μεσημερλή ήταν καλύτερη όμως κόστισε η έλλειψη γκολτζή και σε τέτοια παιχνίδια οι ευκαιρίες είναι λιγοστές. Ακόμα η προσέλευση του κόσμου ήταν πολύ μεγάλη κάτι που σίγουρα ικανοποίησε την διοίκηση, η οποία φυσικά ευχαριστεί τον κόσμο για την μεγάλη υποστήριξη του. 

ΜΕΤΡΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ, ΘΕΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ 

Ο βαθμός της ισοπαλία μέσα στην Έδεσσα θεωρείται θετικό αποτέλεσμα για τον Αλμωπό όμως οι φίλοι της ομάδας σαφώς περιμένουν περισσότερα πράγματα καθώς βασικά ατού, υστέρησαν χαρακτηριστικά. Οι κυανόλευκοι ήταν μέτριοι, η εμπειρία κάποιων παικτών όμως στάθηκε αρκετή για να σταθεί όρθια και να συνεχίζει την προσπάθεια της που ήταν και παραμένει πολύ δύσκολη. 

ΕΠΑΙΞΕ ΜΕ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ… ΚΑΗΚΕ 

Με το τρίποντο της νίκης απέδρασε από την Βεγορίτιδα ο Άρης Λουτρακίου που όμως έδειξε απρόσεκτος σε κρίσιμα σημεία του παιχνιδιού. Βέβαια η ομάδα του Μάκη Δεμίρη δεν.. κάηκε χάση στην κλάση ορισμένων παικτών της και έτσι συνεχίζει να είναι σε απόσταση βολής από την κορυφή βάζοντας ένα δύσκολο πρόγραμμα με τέσσαρα ματς εκτός έδρας και μόλις ενός μέσα στην έδρα της. 

ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ Ο Μ.Α. ΑΡΣΕΝΙΟΥ 

Άλωσε τον Προφήτη Ηλία ο Μ.Α. Αρσενίου και συνεχίζει την αναρρίχηση του στην βαθμολογία. Η ομάδα του Κώστα Αλεξανδρίδη ήταν ανώτερη σε όλο το ματς και έφτασε εύκολα στην νίκη δείχνοντας ότι είναι σε ανοδική πορεία με τους επτά συνεχόμενους βαθμούς όπου πήρε στα τρία τελευταία παιχνίδια. Αυτό όμως δεν σημαίνει τίποτα καθώς το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top