ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2014
0 σχόλια

ΕΠΣ ΔΡΑΜΑΣ : ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΒΑΘΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΗ ΦΤΕΛΙΑΣ 2-2 ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΛΟΥ ΑΓΡΟΥ

11/06/2014 01:31:00 μ.μ.




     ΑΡΗΣ ΦΤΕΛΙΑΣ – ΕΛΠΙΣ  ΚΑΛΟΥ ΑΓΡΟΥ  2-2
                                                
                               ΤΟ ΠΑΘΟΣ  ΕΦΕΡΕ  ΤΟΝ  ΒΑΘΜΟ

Επιτέλους ένας βαθμός για τους γηπεδούχους που τον αξίζουν διότι παρά το 0-2 σε βάρος τους, έδειξαν μαχητικότητα, πάθος και αγωνιστικότητα ειδικά στο β΄ ημίχρονο και κατάφεραν να ισοφαρίσουν παίρνοντας τον έναν βαθμό. Ο ΑΡΗΣ  του β΄ημιχρόνου πρέπει να είναι  ο ΑΡΗΣ σε όλους τους αγώνες  για να μπορεί να διεκδικεί κάτι το θετικό. Στο 12΄δυνατό σουτ του Μίλο έξω από την περιοχή ο Κούζμιντσουκ με δυσκολία αποκρούει την μπάλα. Στο  17΄νέο σουτ πάλι του Μίλο από καλή θέση, ο πορτιέρο του Καλού Αγρού λέει πάλι όχι. Στο 20΄ο Παναγιώτογλου  μέσα στην περιοχή βρίσκει με κεφαλιά τον αφύλακτο Χριστοφορίδη ο οποίος με ένα καταπληκτικό ψαλιδάκι στέλνει την μπάλα στην  αριστερή γωνία  του Παναγιωτόπουλου κάνοντας το 0-1. Στην σέντρα οι γηπεδούχοι, λάθος γύρισμα των αμυντικών του ΑΡΗ, κλέβει ο Χριστοφορίδης μπαίνει στην περιοχή και με πλασέ κάνει το 0-2. Στο 33΄σουτ του Γιάντσογλου η μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 45΄ο Κούζμιντσουκ λέει  πάλι όχι  σε σουτ του Γιάντσογλου. Στο 65΄κεφαλιά του Χατζηπαντελή από καλή θέση η μπάλα λίγο άουτ . Στο 71΄φαουλ του Γιάντσογλου πάνω από το τοίχος , ο Κούζμιντσουκ με υπερένταση διώχνει σε κόρνερ. Στο 77΄ ο Μίλο κερδίζει πέναλτι το οποίο αμφισβητούν έντονα οι φιλοξενούμενοι. Ο Γιάντσογλου εκτελεί και μειώνει σε 1-2. Στο 90΄οΜίλο με ένα αριστοτεχνικό πλασέ στο αριστερό γάμα της εστίας από το ύψος της περιοχής ισοφαρίζει σε 2-2.  Στις καθυστερήσεις του αγώνα  φάουλ του Παντελίδη γέμισμα μέσα στην περιοχή, ο Παπαδόπουλος πιάνει την κεφαλιά , αποκρούει με δυσκολία Παναγιωτόπουλος με την μπάλα να βρίσκει στο οριζόντιο δοκάρι, διώχνοντας στην συνέχεια οι αμυντικοί.
Ραβίκαλης-Βάντσης-Χουμπουρίδου-Χορόζογλου  το καρέ της διαιτησίας. Κίτρινες κάρτες: Φερσιζίδης Π-Κοπαράνης-Μίλο-Φερσιζίδης Γ.-Δημητριάδης-Γιαριτζίδης.
ΑΡΗΣ ΦΤΕΛΙΑΣ (Ποιμενίδης): Παναγιωτόπουλος-Αγελαδάρης-Φερσιζίδης Π. Χαρετίδης-Κοπαράνης-Ποιμενίδης-Σωτηριάδης-Αλεξιάδης-Μίλο-Γιάντσογλου-Ατέσογλου-Φερσιζίδης Γ.-Σαββίδης-Ηλιάδης.
ΕΛΠΙΣ ΚΑΛΟΥ ΑΓΡΟΥ(Περσιανλής): Κούζμιντσουκ-Βρασκίδης-ΠαναγιώτογλουΒουγιουκλής-Παντελίδης-Χατζηπαντελής-Δημητριάδης-Μαδεμλής-Χριστοφορίδης-Παπαδόπουλος-Γιαριτζίδης-Σεμπελίδης-Σαββίδης-Aleksov.

 Γιάννης Καραβάς
  (www.dramagoal.gr)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top