ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2014
0 σχόλια

Γ' ΕΘΝΙΚΗ : ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ , ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΝΕΟΚΑΙΣΑΡΕΙΑΣ - ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ

11/16/2014 01:08:00 μ.μ.




Ένα μεγάλο ΠΑΙΧΝΊΔΙ της τοπικής ποδοσφαιρικής-αθλητικής κοινωνίας μας γίνεται αύριο Δευτέρα στο γήπεδο της Νεοκαισάρειας και στα πλαίσια της 7ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου στη Γ΄ Εθνική. 

Γίνεται Δευτέρα λόγω του ότι το γήπεδο της Νεοκαισάρειας είναι το προπονητήριο της εθνικής ομάδας Νέων της Γερμανίας.

Και ίσως οι θέσεις στο βαθμολογικό πίνακα να δείχνουν ότι υπάρχει διαφορά και χάσμα στη δυναμική των δυο ομάδων αλλά μη γελιέστε γιατί σε ένα ντέρμπι οι ισορροπίες δεν είναι τόσο αξιόπιστες και σταθερές για να βγάλεις χρήσιμα συμπεράσματα και να προεξοφλήσεις αποτελέσματα.


Ο ιστορικός με όσα πετύχει μέχρι τώρα Βατανιακός, δε θα είναι εύκολη λεία για τον Αχιλλέα που «χτίζει» τώρα πράγματα τα οποία θα καταγράψει η ιστορία του.
 Κι αυτό αποδεικνύεται με τις τελευταίες εμφανίσεις της ομάδας του Βατάν, που μπορεί να έχει στο ρόστερ του νέα και άπειρα παιδιά αλλά σε ένα ντέρμπι αυτό το μειονέκτημα απέναντι σε μια έμπειρη ομάδα, γίνεται πλεονέκτημα. Γιατί σε ένα ντέρμπι μιλάει πάντα πρώτη η ψυχολογία, το πάθος και η διάθεση και μετά έρχεται η ποιότητα, η εμπειρία και το «βαρύ» αγωνιστικό ρόστερ.

Ο Αχιλλέας αδιαμφισβήτητα παρουσιάζεται ως το φαβορί της συνάντησης και σίγουρα έτσι θα μπεί στο γήπεδο. Θέλει τους βαθμούς της νίκης που θα τον κρατήσουν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και θα ήταν άλλη μια «Ελληνική τραγωδία» αυτή που θα γραφόταν, αν στο κρίσιμο αυτό σημείο ο Βατανιακός του στερούσε την πρωτιά.

Ναι αλλά εκεί είναι και το αδιέξοδο που βγάζει το συγκεκριμένο ΠΑΙΧΝΊΔΙ για τις δυο ομάδες με μοναδική οδό αυτήν της νίκης, αφού ο Βατανιακός χρειάζεται επειγόντως βαθμούς, για να ξεκολλήσει από την ουρά της βαθμολογίας και να δεί πιο αισιόδοξα την παραμονή του και το μέλλον του σε αυτήν.

Οπότε καταλαβαίνετε ότι ο ορισμός του ντέρμπι ανάμεσα στις δυο ομάδες, είναι αυτός που δίνει με μια λέξη την εικόνα του αγώνα που θα παρακολουθήσουν τη Δευτέρα στις 3 το μεσημέρι οι φίλαθλοι της περιοχής μας.


Σε έναν βαρύ από τις συνεχείς βροχοπτώσεις αγωνιστικό χώρο αλλά με ποδοσφαιριστές που έχουν διάθεση και πάθος να κατακτήσουν τους βαθμούς της νίκης που θα κρατήσουν ζωντανά (τα διαφορετικά σε ερμηνεία), όνειρά τους…

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top