ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2014
0 σχόλια

ΕΠΣ ΠΕΙΡΑΙΑ : ΣΕ ΡΟΛΟ ΟΔΗΓΟΥ ΣΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΝΙΚΑΙΑΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΜΕ 0-1 ΤΟΝ Α.Ο. ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ

11/16/2014 12:51:00 μ.μ.




ΑΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΝΙΚΑΙΑΣ 0-1

(6η αγωνιστική 1ου ομίλου Β’ κατηγορίας Πειραιά)


Ένα δυνατό ΠΑΙΧΝΙΔΙ έγινε χθες στο γήπεδο του Κορυδαλλού ανάμεσα στον Κορυδαλλό και τον Αστέρα Νικαίας. Ο Αστέρας Νικαίας πήρε μια μεγάλη νίκη, που τον έβαλε οδηγό στη βαθμολογία του 1ου ομίλου της Β’ κατηγορίας Πειραιά, από τον Κορυδαλλό που έχασε τα άχαστα ιδίως στο 2οημίχρονο.
Το παιχνίδι ότι θα πρόσφερε suspense και συγκινήσεις φάνηκε από τα πρώτα λεπτά.
Ο Κορυδαλλός στο 3’ έχασε την πρώτη ευκαιρία όταν ο Χατζηλίας σούταρε από το ύψος της μεγάλης περιοχής αναγκάζοντας τον Μιχαήλο στην πρώτη μεγάλη απέκρουση. Δύο λεπτά αργότερα ο Αστέρας ανταπέδωσε με δυνατό σουτ του Μάριου Πετράκη και εντυπωσιακή απέκρουση του Γασπαρινάτου.
Το χώρο του κέντρου το είχε κερδίσει ο Αστέρας αλλά οι πλαγιοκοπίσεις των παικτών του και ιδίως του Πετράκη από τα δεξία δεν έφερναν τις μεγάλες φάσεις και απειλές στην εστία του Γασπαρινάτου. Αντιθέτως ο Κορυδαλλός απείλησε πολύ σοβαρά με τον Βέττα στο 18’ μετά από πάσα του Χατζηλία αλλά ο Μιχαήλος απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ. Στο 29’ ο Χατζηλίας έβγαλε τον Τσιμιλιώτη απέναντι από την εστία του Αστέρα αλλά το σουτ έφυγε λίγο άουτ. Η τελευταία φάση του Κορυδαλλού στο 1ο ημίχρονο έγινε στο 39 μετά από πλαγιοκόπιση του Παγιαζήτη από τα αριστερά και σέντρα, ο Τσιμιλιώτης δεν κατάφερε να στείλει από ευνοική θέση την μπάλλα στα δίχτυα με τους Μιχαήλο και τους αμυντικούς του Αστέρα να απομακρύνουν τον κίνδυνο.
Αντίθετα στη ροή των ευκαιριών του Κορυδαλλού ο Αστέρας κατάφερε και προηγήθηκε σ’ ένα κρίσιμο σημείο του παιχνιδιού όπου τον έκανε και αφεντικό του αγώνα. Ήταν το 44’ του παιχνιδιού όταν ο Μάριος Πετράκης μπήκε από τα δεξιά έβγαλε τη σέντρα όπου έφυγε από την αριστερή μεριά της μεγάλης περιοχής (απ’ ‘εξω) όπου ο Λάλος σούταρε δυνατά και έστειλε την μπάλλα στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Γασπαρινάτου με τον Δερβένη να παίρνει το “rebound” και να κάνει το 0-1 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.
Το 2ο ημίχρονο ο Κορυδαλλός ήταν ανώτερος στον αγωνιστικό χώρο και καταιγιστικός στην επίθεση αφήνωντας όμως πολλούς ανοιχτούς χώρους στους επιθετικούς του Αστέρα που πρόσεχε πολύ την άμυνα του και έβγαινε πολύ επικίνδυνα στην επίθεση. Στο 53’ και στο 66’ μάλιστα σε δύο από τις αντεπιθέσεις παραλίγο να κλειδώσει το ΠΑΙΧΝΙΔΙ. Ο Δερβένης στην πρώτη φάση έκανε αδύναμα το σουτ και απέκρουσε ο Γασπαρινάτος και στην δεύτερη φάση ο ίδιος παίκτης έβγαλε τον Μπουρογιαννόπουλο σε ευνοική θέση αλλά αυτός έστειλε την μπάλλα άουτ. Ενδιάμεσα ο Κορυδαλλός στο 57’ έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Χατζηλία που απέκρουσε πάλι ο Μιχαήλος. Στο 71’ ο Ευδαίμων έβγαλε μπαλλιά στον Βέττα με τον τελευταίο να μην νικάει για άλλη μία φορά τον Μιχαήλο που απέκρουσε. Στο 73’ ο Ευδαίμων έβγαλε τετ-α-τετ τον Χατζηλία με τον Μιχαήλο, με τον επιθετικό του Κορυδαλλού να πλασάρει λίγο άουτ. Στο 89’ ο Κορυδαλλός έχασε τη μεγαλύτερη ευκαιρία του αγώνα με τον Χατζηλία να αποτυγχάνει να στείλει την μπάλλα στα δίχτυα μέσα από την μικρή περιοχή με εξουδετερωμένο τον Μιχαήλο στέλνοντας την μπάλλα πάνω από τα δοκάρια. Στις καθυστερήσεις άλλη μία ευκαιρία είχαν οι Κορυδαλλιώτες με τους αμυντικούς του Αστέρα να απομακρύνουν επιτυχώς στην τελευταία φάση του αγώνα.
Καλή η διαιτησία του κ. Βλαντή και των βοηθών κα Κουτσουμπού και κ Κεφαλιάκου Κ.
ΑΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ : Γασπαρινάτος, Μαρμαρίδης, Γιαντσίδης, Χονδρουδάκης, Ντέλιος, Αποστολόπουλος (75’ Συρίγος), Βέττας, Μπουλές (46’ Χαντζής), Χατζηλίας, Παγιαζήτης, Τσιμιλιώτης (46’ Ευδαίμων).
ΑΣΤΕΡΑΣ ΝΙΚΑΙΑΣ : Μιχαήλος, Ναζλίδης, Πλιάγκας, Υφαντίδης, Σταμουλάρας, Γαργάλης, Πετράκης (76’ Τζομπανάκης), Λάλος, Μπουρογιαννόπουλος (90’ Μπατζέκος), Ιωάννου (62’ Δεσύλλας), Δερβένης

ΠΗΓΗ :http://aokorydallos.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top